- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.601
Bilmiyorum kahvaltını evdemi iştemi yapıyorsunHiç dikkat etmediğim ayrıntılar bunlar yoğurt kaç gündür yemiyorumbu akşam öyle yemeye çalışayım anneme söyleyeyim de güzel bir salata yapsın onu da yiyeyim
Kahvaltı yapamıyorum anca üstümü giyip evden çıkıyorum şirkette de form bisküvi yiyorum ya da bir şey yiyemiyorum öğle yemeği yiyordum ancak yeni aşçı çok pasaklı olduğu için artık yemek de yemiyorum yine form bisküvi yiyorum ya da akşam saat 7 de eve gidene kadar hiç bi şey yiyemiyorumBilmiyorum kahvaltını evdemi iştemi yapıyorsun
Mümkün olduğunca sabahlarıda bol yeşillik yemeye çalış
geçmiş olsun canım, şimdi nasılsınKızlar kızlar başına neler neler geldi
Bi kaç gündür biliyosunuz arkadaşın evini yerleştirme macerası yorgunluktan zaten bitmiş duurmdayim bide üstüne cumartesi günü başka bi arkadasın düğününe gittim orda da tavuktan zehirledimanlayacağınız ölüyorum simdi hemen tartılıp bildirimimi yapıyorum.
Ama böyle olmazki güzelimKahvaltı yapamıyorum anca üstümü giyip evden çıkıyorum şirkette de form bisküvi yiyorum ya da bir şey yiyemiyorum öğle yemeği yiyordum ancak yeni aşçı çok pasaklı olduğu için artık yemek de yemiyorum yine form bisküvi yiyorum ya da akşam saat 7 de eve gidene kadar hiç bi şey yiyemiyorum
Kolay gelsin cnmKızlar okudum ama alıntı yapamadım
Bernacım başınız sağolsun
Özlemcim geçmiş olsun Allah beterinden saklamış
Merilieshinmee sanada geçmiş olsun canım
mefkurecim ben kefir i denedim ama tadını sevemedim
Bu ara çok yoğunum eşim göreve dışarı gitmeye başladı yine haftasonu pek gelemedim yarın okulun pikniği var bişeyler hazırlıcam ben işlere döneyim akşam gelirim
perşembe 66
bugün 66.2
+200 ama bugün protein yapıyorum bakalım faydası olacak mı
Yapamadım ki canım adam evde olunca zor oluyo detoks yapması bugünden itibaren deniyorum bakalım işe yarayacak mı ramazan a kadar bi menü yaptım kendime verdiğim kar yanıma ramazan beni korkutuyorKolay gelsin cnm
Senin başladığın şey iyi gelmedimi sana yoksa bıraktınmı
Kaldı 10 günümüz tatlımYapamadım ki canım adam evde olunca zor oluyo detoks yapması bugünden itibaren deniyorum bakalım işe yarayacak mı ramazan a kadar bi menü yaptım kendime verdiğim kar yanıma ramazan beni korkutuyor
Tatlımmm çok geçmiş olsun ,hastaneye falan gittinmi, gitmediysen mutlaka çıkarmaya çalış
Bugünde felaket günümü nedir herkese bişey oluyor
Bi taraftan bağırsakların bozulması iyi olmuş
Bu sayede yarına artıdan kurtulursun
Mide için zencefil çayı iyi olur
Bol da su iç cnm su kaybın olmasın
geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın
teşekkür ederim canım :)Kızlar okudum ama alıntı yapamadım
Bernacım başınız sağolsun
Özlemcim geçmiş olsun Allah beterinden saklamış
Merilieshinmee sanada geçmiş olsun canım
mefkurecim ben kefir i denedim ama tadını sevemedim
Bu ara çok yoğunum eşim göreve dışarı gitmeye başladı yine haftasonu pek gelemedim yarın okulun pikniği var bişeyler hazırlıcam ben işlere döneyim akşam gelirim
perşembe 66
bugün 66.2
+200 ama bugün protein yapıyorum bakalım faydası olacak mı
iyiyim ablacım sağol, sen nasılsın, ne yapıyorsun, moral bozukluğu yok artık si mi az az da olsa kilo vermeye devam? :)Yasemin sen nasılsın güzelim
Pazartesi ye çok güzel bi eksiyle başladın
Devamı gelir inşallah
Başarılar canım allah gönlüne göre versin+400 oldugum için bugün elma detoksu yapıyorum hem mideme de iyi geliyo :)
ama sizden bi güncük daha izin isticem malum yarın mülakat var ona hazırlanıyorum web sitesi falan tasarlamaya çalışıyorum :)
Çok sevindim başlama bak göreceksin 1 ay sonra nasıl farkedecekiyiyim ablacım sağol, sen nasılsın, ne yapıyorsun, moral bozukluğu yok artık si mi az az da olsa kilo vermeye devam? :)
evet çok şükür artıyla başladım inşallah devamı da artarak gelir
bugün pilatese de başladım, öğle arası 50dk. offfff çok zor tabi herkes uzun süredir devam ettiği için hareketler biraz zorlaşmış, ama geçen hafta bahsettiğim aynı kiloda olup da 4-5 kilo fark varmış gibi duran kızla tekrar muhabbet ettik yanımızda biri daha vardı o evet gerçekten en az 4 kilo var gibi duruyor aranızda deyince o an bozuldum motivasyonum biraz düştü ne yalan söyleyim, keşke baştan gitseydim ben de
ama olsun diyorum şu anda geç olsun da güç olmasın ben sporumu yapmış olayım da :)
Allah gönlüne göre versin cnm hakkında hayırlısı olsun. Başarılar+400 oldugum için bugün elma detoksu yapıyorum hem mideme de iyi geliyo :)
ama sizden bi güncük daha izin isticem malum yarın mülakat var ona hazırlanıyorum web sitesi falan tasarlamaya çalışıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?