Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evden bi şeyler hazırlayayım dedim onu da beceremedim bu günden itibaren yine hazırlamaya çalışayım bi aksilik çıkmazsa tabi. Çok teşekkür ederim beni düşünüp fikir verdiğin için

kıızlar bugün diyetisyene gittim kontrolüm vardı 74.0 çıktım ayrıca ramazana özel bi liste verdi eve gidince onu paylaşıcam sizle bide mutlaka günde 2-3 dilim ekmek mutlaka ye yoksa kilo vermen yavaşlar sonra tekrar alırsın dedi yada ekmek yerine geçen değişimlerden yap dedi

evet ablacım iyiki başladın sıkılmadan devam etmeye çalış çünkü yüzme bildiğim kadarıyla vücudun bütün kaslarını çalıştırıyor çok güzel bir spor
ben burdaki havuzların temizliğine güvenemediğim için gitmiyorum
ramazanda ilk on beş gün gidebileceğim zaten biraz olur ama dayanmaya çalışırım
sonraki 15 gün bizim okulun tanıtım günleri başlayacakmış ve pilates dersleri olmayabilirmiş
yani önümde bir ay gibi bi zaman var düzenli yapaileceğim onda da sonuna kadar gitmek istiyorum

ingiliz dili edebiyatı maalesef sen okuyorum musun canim

neden malesef gayet guzel bi bölüm :) ben edebiyat öğretmenliği bitrdim canım geçen sene mezun oldum şimdi kpss ye hazırlanıyorum :)

Canım kesinlikle bekliyoruz listeyi.
Ramazan herkesin korkulu rüyası.

Gizemcim ramazan menüsünü paylasirsan bende sevinirim .. hepimize çok lazım. . Her ne kadar diyetisyenler fazla fazla yazsada bi bakalım sahura neler verecek

evet kızlar listeyi paylaşıyorum iftarı ikiye böldü arada yarım saat var ve iftardan sonra mutlaka yürüyüşümü yap bırakma dedi bide haftada 2 defa iftardan sonra sütlü tatlı yada 2 top dondurma ye dedi

Eklentiler

• WP_20150608_001.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 72

Canım çok teşekkürler uğraşmışsın :)
Güzel menü ve güzel fikirler bunlar. . İkinci menü yerine sadece meyve de yeterli olabilir arada.. ama arada sırada bu menüde uygulanmalı haftada belirli günlere paylastirarak..
Bende sahurda karpuz ve salataya dayanmayi düşünüyorum inşallah becerirsem.. iftarda kendimizi tutmamiz sahura göre daha zor çünkü. . Sahurun kıymetini bilmemiz gerek die düşünüom canım bende. . Sahurda az yememiz lazım

Nidah -800
Denizgunesroma +300
Minozz
Derinmavi
Rosebud -400
Hoppidicik +500
Mefkurem -100
Kitkurdu + 500

Canım geçmiş olsun iyiki kırık çıkık yok
benimde asılı kaldığım olmuştur eskiden tabi şimdi kilo sebebiyle direk kucağıma çekiyorum sarılıp özlem gideriyorum

Kızlar kızlar iki gündür düğün aLış verişi kuaför uğraşıyorum k.b olurmu giremedim
Menümü yazaym sabah yok öğlen tavuk dürüm ayran bi parça bitter çikolata akşamda yine gelinle bi akrabaya davetliyiz
kusura bakmayın bu hafta pek aktif olamadım ŞU düğün bitsin inşallah hep buralardaym

evet canım ama sahurdan iftara kadar baya Bi zaman var iftarda porsiyon kuçultup daha az yersek öyle daha iyi olur sanki bide ekmeği mutlaka ye dedi eğer yemezsen kilo vermen bi sure sonra yavaşlar ve durur hatta kilo bile alırsın dedi zaten 2.iftardan sonrakine ara öğün yazdı canım oda tatlı dondurma yada meyve olabilir dedi ama eğer meyve yiyeceksen yürüyüşten sonra yemeni tavsiye ederim dedi

menüm
sabah: iki dilim ekmek, bir dilim peynir, 4 tane zeytin, bir yumurta, salatalık
öğle: kıvırcık salata, bir dilim ekmek
ara: bir elma
akşam: bir kase yoğurt, biraz da karpuz yerim

su: 3 lt
spor: 50 dk pilates

menümm
sabah:
avuç içi kadar peynir
1 dilim ekmek
yarım salatalik
1 çay kaşığı fındık ezmesi

öğlen:
1 paket form limonlu lifli
(alışverişe kuaföre falan gittim mecbur bunu yedim )

ara
1 kayısı

akşam
1.5 kepçe sehriye corbasi
4 y.k taze fasulye yemeği
2 kaşık yoğurt

Menüm
sabah ;
1 dilim ekmek/haşl.yumurta/peynir/zeytin/domates/salatalık

öğlen;
yarım porsiyon sebze / yoğurt

ara;
1 elma

akşam;
salata

su; 3,5 litre
spor ; 30 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…