- 4 Ocak 2014
- 3.334
- 4.534
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.621
Evden bi şeyler hazırlayayım dedim onu da beceremedim bu günden itibaren yine hazırlamaya çalışayım bi aksilik çıkmazsa tabi. Çok teşekkür ederim beni düşünüp fikir verdiğin içinAma böyle olmazki güzelim
Biliyorum çalışanların işi gerçekten çok zor bu beslenme konusunda ama kendine biraz özen göstermen lazım yoksa meton tamamen durur hemde çok sağlıksız
Akşamdan kendine peynirli yumurtalı yeşillikli sandwıch hazırlasan streç naylona sarsan
Sabahta 10 dak önce kalkar yersin yada yolda yersin
Biliyorum sizin iş yerinde yemek yasaktı ama öğlenleri en azından ayranla beraber çaktırmadan 1 avuç kuruyemiş yesen bisküviden daha iyi olur
Çabalamadan bişey olmuyor cnm Eğer sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez
Biraz değer ver kendine birazdaha özen göster
evet ablacım iyiki başladın sıkılmadan devam etmeye çalış çünkü yüzme bildiğim kadarıyla vücudun bütün kaslarını çalıştırıyor çok güzel bir sporÇok sevindim başlama bak göreceksin 1 ay sonra nasıl farkedecek
Öbürleri ne derse desin güzelim sen kendine odaklan
Bende iyiyim cnm birazdaha sabırlı olabilsem daha iyi olacak
Birazdan yüzmeye gidecem benimde iyi oldu başladığım haftada 1 de olsa insan hem yoruluyorum hem rahatlıyor
Ama ramazanda gidemicem
Peki sen devam edebilcenmi ramazanda susuz çok zor olur
ingiliz dili edebiyatı maalesefsen okuyorum musun canim
neden malesef gayet guzel bi bölüm :) ben edebiyat öğretmenliği bitrdim canım geçen sene mezun oldum şimdi kpss ye hazırlanıyorum :)
kıızlar bugün diyetisyene gittim kontrolüm vardı 74.0 çıktım ayrıca ramazana özel bi liste verdi eve gidince onu paylaşıcam sizle bide mutlaka günde 2-3 dilim ekmek mutlaka ye yoksa kilo vermen yavaşlar sonra tekrar alırsın dedi yada ekmek yerine geçen değişimlerden yap dedi
evet kızlar listeyi paylaşıyorum iftarı ikiye böldü arada yarım saat var ve iftardan sonra mutlaka yürüyüşümü yap bırakma dedi bide haftada 2 defa iftardan sonra sütlü tatlı yada 2 top dondurma ye dedi
Canım geçmiş olsun iyiki kırık çıkık yokYa olmayacak iş oldu şimdi düşünüyorum da baya da komik aslında ama sonucu kötü oldu
ben fazla oyuncakları kutulara ayırıp gardrobumun üzerine koyarım. Oğlum da kutunun birini istedi bu kez kutu baya geriye gitmiş ben yetişemedim yatağın üzerinden uzanmaya çalıştım olmadı bende gardrobun rafine basıp öyle alıyım dedim rafa basıp yükselince raf birden kırıldı ben de dolaya asılı kaldım tabi bir saniye sonra düştüm ama elimde tutmaya çalıştığım için avucumun derisi baya bi sıyrıldı diğer kolum boydan boya çizildi morardı e bi de yere çakıldım her yerim ezildi
:) durum bu yani şimdi elimi suya koyamıyorum derimin tazelenmesini bekliyorum
evet canım ama sahurdan iftara kadar baya Bi zaman var iftarda porsiyon kuçultup daha az yersek öyle daha iyi olur sanki bide ekmeği mutlaka ye dedi eğer yemezsen kilo vermen bi sure sonra yavaşlar ve durur hatta kilo bile alırsın dedi zaten 2.iftardan sonrakine ara öğün yazdı canım oda tatlı dondurma yada meyve olabilir dedi ama eğer meyve yiyeceksen yürüyüşten sonra yemeni tavsiye ederim dediCanım çok teşekkürler uğraşmışsın :)
Güzel menü ve güzel fikirler bunlar. . İkinci menü yerine sadece meyve de yeterli olabilir arada.. ama arada sırada bu menüde uygulanmalı haftada belirli günlere paylastirarak..
Bende sahurda karpuz ve salataya dayanmayi düşünüyorum inşallah becerirsem.. iftarda kendimizi tutmamiz sahura göre daha zor çünkü. . Sahurun kıymetini bilmemiz gerek die düşünüom canım bende. . Sahurda az yememiz lazım
Takyonum caniimmmm cok sevindim tebrik ederim seniFinal sınavı sonuçları açıklandı geçtim çok şükür çok güzel geçmiş :)))))) ya sabahtan beri üzerimdeki negatiflik sıkıntı hepsi gitti çok mutlu oldummmm :)))
bende çookk sevindim canım yaaaa çok teşekkür ederim bitanemTakyonum caniimmmm cok sevindim tebrik ederim seni
tebrikler canım :)Final sınavı sonuçları açıklandı geçtim çok şükür çok güzel geçmiş :)))))) ya sabahtan beri üzerimdeki negatiflik sıkıntı hepsi gitti çok mutlu oldummmm :)))
teşekkür ederim gizemcim :))tebrikler canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?