Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evden bi şeyler hazırlayayım dedim onu da beceremedim bu günden itibaren yine hazırlamaya çalışayım bi aksilik çıkmazsa tabi. Çok teşekkür ederim beni düşünüp fikir verdiğin için
Rica ederim cnm, biz birbirimize destek vermek için burdayız, birbirimizden güç alıyoruz ben nasıl 5 aydır sabrediyorum sanıyorsun

Final sınavı sonuçları açıklandı geçtim çok şükür çok güzel geçmiş :)))))) ya sabahtan beri üzerimdeki negatiflik sıkıntı hepsi gitti çok mutlu oldummmm :)))
Tebrikler Gülsümüm çok sevindim neyse emeklerin boşa gitmedi

Gizemcim liste için çok teşekkürler
Okudum cnm aklımızda kalsın

Sana ölçüm yaptımı diyetisyen değerlerinde nasıl değişiklik olmuş

yok ablacım normal hassas tartısı var yağ kas olçumu yapmıyo ama öyle olan bi tartı alcam kendime her ay olçumlerime bakarım ne kadar yağdan kastan gittiğini gorurum hiç değilse

teşekkür ederim abla çok şükür ya hamdolsun güzel oldu bak üfürükçü ilan edebilirsiniz artık beni tescillendi yokmu okunacak üflenecek bişey tövbe yarabbi günaha girecem mübarek ayda :))
Kız hemen beni bi okuyup üfle bak nazar değdi bana

yok ablacım normal hassas tartısı var yağ kas olçumu yapmıyo ama öyle olan bi tartı alcam kendime her ay olçumlerime bakarım ne kadar yağdan kastan gittiğini gorurum hiç değilse
Yakınlarında ölçüm yapan bi yer yokmu
Ben son kez Tr ye geldiğimde bi güzellik merkezinde ölçtürmüştüm
Hatta vücudunun neresinde ne kadar yağ var onu bile gösteriyordu
Ben evdeki tartıyada bakıyomda ne kadar güvenilir bilemem

Bestecim nasılsın cnm nasıl gidiyor

Ben artık ramazandan o kadar korkmuyom
İftarda ekmeksiz et sebze salata Yoğurt ne olursa imsaktada 1-2dil ekmekle kahvaltı düşünüyorum
Tabi arada bir kıymalı pidemi yerim

Diyetisyen leri sevmiyorum ama paylaş bakalım

yakınlarda vardı abla ben hç bilmiyodum güzellik merkezinde olçulduğunu arzumun ve fakirin tartılarına mükemmel diyolar tam tamına tutuyomuş bende pek güvenilir bulmuyordum ama geçen bi makale okudum o tartilarin metal yerleri ayaklarımizn bastığı yerler vücuda manyetik dalgalar gonderiyomus güvenilirmis tabi markada onemli

Gizemcim senin kaç kilo fazlan var

Mefkuş ben buldum bi güzellik merkezinde çarşamba günü gidip ölçtürücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…