- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.641
Rica ederim cnm, biz birbirimize destek vermek için burdayız, birbirimizden güç alıyoruz ben nasıl 5 aydır sabrediyorum sanıyorsunEvden bi şeyler hazırlayayım dedim onu da beceremedim bu günden itibaren yine hazırlamaya çalışayım bi aksilik çıkmazsa tabi. Çok teşekkür ederim beni düşünüp fikir verdiğin için
Tebrikler Gülsümüm çok sevindim neyse emeklerin boşa gitmediFinal sınavı sonuçları açıklandı geçtim çok şükür çok güzel geçmiş :)))))) ya sabahtan beri üzerimdeki negatiflik sıkıntı hepsi gitti çok mutlu oldummmm :)))
teşekkür ederim abla çok şükür ya hamdolsun güzel oldu bak üfürükçü ilan edebilirsiniz artık beni tescillendi yokmu okunacak üflenecek bişeyTebrikler Gülsümüm çok sevindim neyse emeklerin boşa gitmedi
Kız hemen beni bi okuyup üfle bak nazar değdi banateşekkür ederim abla çok şükür ya hamdolsun güzel oldu bak üfürükçü ilan edebilirsiniz artık beni tescillendi yokmu okunacak üflenecek bişeytövbe yarabbi günaha girecem mübarek ayda :))
Yakınlarında ölçüm yapan bi yer yokmuyok ablacım normal hassas tartısı var yağ kas olçumu yapmıyo ama öyle olan bi tartı alcam kendime her ay olçumlerime bakarım ne kadar yağdan kastan gittiğini gorurum hiç değilse
Bestecim nasılsın cnm nasıl gidiyorCanım çok teşekkürler uğraşmışsın :)
Güzel menü ve güzel fikirler bunlar. . İkinci menü yerine sadece meyve de yeterli olabilir arada.. ama arada sırada bu menüde uygulanmalı haftada belirli günlere paylastirarak..
Bende sahurda karpuz ve salataya dayanmayi düşünüyorum inşallah becerirsem.. iftarda kendimizi tutmamiz sahura göre daha zor çünkü. . Sahurun kıymetini bilmemiz gerek die düşünüom canım bende. . Sahurda az yememiz lazım
Diyetisyen leri sevmiyorum ama paylaş bakalımkıızlar bugün diyetisyene gittim kontrolüm vardı 74.0 çıktım ayrıca ramazana özel bi liste verdi eve gidince onu paylaşıcam sizle bide mutlaka günde 2-3 dilim ekmek mutlaka ye yoksa kilo vermen yavaşlar sonra tekrar alırsın dedi yada ekmek yerine geçen değişimlerden yap dedi
yakınlarda vardı abla ben hç bilmiyodum güzellik merkezinde olçulduğunu arzumun ve fakirin tartılarına mükemmel diyolar tam tamına tutuyomuş bende pek güvenilir bulmuyordum ama geçen bi makale okudum o tartilarin metal yerleri ayaklarımizn bastığı yerler vücuda manyetik dalgalar gonderiyomus güvenilirmis tabi markada onemliYakınlarında ölçüm yapan bi yer yokmu
Ben son kez Tr ye geldiğimde bi güzellik merkezinde ölçtürmüştüm
Hatta vücudunun neresinde ne kadar yağ var onu bile gösteriyordu
Ben evdeki tartıyada bakıyomda ne kadar güvenilir bilemem
Selam güzelim nası gidiyo kilo verdin mi aldın mı dökül bakalım burdan ayrılık yaradımıSelam güzeller. .
9962 de canimDiyetisyen leri sevmiyorum ama paylaş bakalım
Oh çok iyi ya herşey var :))evet kızlar listeyi paylaşıyorum iftarı ikiye böldü arada yarım saat var ve iftardan sonra mutlaka yürüyüşümü yap bırakma dedi bide haftada 2 defa iftardan sonra sütlü tatlı yada 2 top dondurma ye dedi
Kalorileri çok değil ama:)Oh çok iyi ya herşey var :))
Gizemcim senin kaç kilo fazlan varevet canım ama sahurdan iftara kadar baya Bi zaman var iftarda porsiyon kuçultup daha az yersek öyle daha iyi olur sanki bide ekmeği mutlaka ye dedi eğer yemezsen kilo vermen bi sure sonra yavaşlar ve durur hatta kilo bile alırsın dedi zaten 2.iftardan sonrakine ara öğün yazdı canım oda tatlı dondurma yada meyve olabilir dedi ama eğer meyve yiyeceksen yürüyüşten sonra yemeni tavsiye ederim dedi
Çok tebrik ederim canım kurtuldunFinal sınavı sonuçları açıklandı geçtim çok şükür çok güzel geçmiş :)))))) ya sabahtan beri üzerimdeki negatiflik sıkıntı hepsi gitti çok mutlu oldummmm :)))
Mefkuş ben buldum bi güzellik merkezinde çarşamba günü gidip ölçtürücemYakınlarında ölçüm yapan bi yer yokmu
Ben son kez Tr ye geldiğimde bi güzellik merkezinde ölçtürmüştüm
Hatta vücudunun neresinde ne kadar yağ var onu bile gösteriyordu
Ben evdeki tartıyada bakıyomda ne kadar güvenilir bilemem
Su an 25 :) hedefim 50 :) 16 kilo verdim toplam 3 ayda canımGizemcim senin kaç kilo fazlan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?