- 3 Şubat 2015
- 1.563
- 1.686
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.661
Okudum canım sağlıklı güzel menü benim daha önceki diyetisyenimden insaflıymış9962 de canim
Biliyorum canım 1200 calori civarı daha önce yaptım çünküKalorileri çok değil ama:)
Ayyy ne güzelMefkuş ben buldum bi güzellik merkezinde çarşamba günü gidip ölçtürücem
Diyetisyene gittiğimde bende öyle vermiştim sonra fazlasıyla aldımSu an 25 :) hedefim 50 :) 16 kilo verdim toplam 3 ayda canım
Izne ayrılırken bildirim yapmamıştınyamekfuşum şimdi ben -lerimi nasıl hesaplıcam izne ayrılmadan önceki kilomdan sayıcam sanırım ?
Bi kağıt veriyorlar bilgisayardan çıktı alıyorlar fotosunu gönderirimAyyy ne güzel
Merakla beklicem bakalım ne çıkacak
Boyun kaç gizemcimSu an 25 :) hedefim 50 :) 16 kilo verdim toplam 3 ayda canım
Minozum jeton sonradan düştümekfuşum şimdi ben -lerimi nasıl hesaplıcam izne ayrılmadan önceki kilomdan sayıcam sanırım ?
Şu anda detoks ne için güzelimkızlar önerdiğiniz bi Detox var mı bikere ayran denedim yapamamistim midemi bulandirdi böyle denediginiz etkili varsa yapmayı düşünüyorum
Ben kendi çabalarımla verdim canımDiyetisyene gittiğimde bende öyle vermiştim sonra fazlasıyla aldım
1,60 kisayim:/Boyun kaç gizemcim
Madem gidebiliyosun cnm fırsatını değerlendirBen kendi çabalarımla verdim canımaslında gitmicektim bugün belki ramazan için bi liste verir diye gittim bide tartısı hassas oldugü için tam kilo mu görmüş olurum dedim listeye çok uyduğunu söylenemez ama ara öğünlerimi güzel yaptım
Su 3 olur heraldeMenüm
Sabah 1 yumurta hindi füme Lorlu 20 gr labne
öğle 2 tane hindi füme 1 yumurtayla omlet 20 gr labne
ara 2 dilim ananas
Akşam tavuk ızgara ayran salata
sabirsizim sanırımŞu anda detoks ne için güzelim
Ne başlayalı uzun zaman oldu nede Kilo vermen durdu
Yanılmıyorsam geçende konuşmuştuk
Eğer duraklama yada yavaşlama olursa detoks o zaman yapılır
Mesele ben başlayalı 5 ayı geçti ben yapabilirim
Bugün baya spor yapmışın güzelimSu 3 olur heralde
spor 5 mil leslie 15 dk trambolin 15 dk yer hareketleri
Bende 1 60 basen yok popo bacaklarım ince göbek göğüs var ama ben buraya 77 başladım şimdi 66 oldum kendi yöntemlerimle 55 olsam 50 yi zorlar ım belki1,60 kisayim:/
Ama tatlım ne güzel Kilo veriyonsabirsizim sanırım
ya kendimi şiş hissediyorum çok az yesem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?