- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.681
Evet koca gitti ben spora döndüm yok gitmiyorum orası 3 aylık üyelik istiyor bu ay yazlığa gitmeyi planlıyorum ondan üyeliği yenilemedim eve trambolin aldımBugün baya spor yapmışın güzelim
Sen artık önceki gittiğin spor yerine gitmiyomusun hani yüzme falan vardı
Sizin iddanız 55 di heralde değilmiBende 1 60 basen yok popo bacaklarım ince göbek göğüs var ama ben buraya 77 başladım şimdi 66 oldum kendi yöntemlerimle 55 olsam 50 yi zorlar ım belki
İyi yapmışın trampolinde çok etkili Kilo vermek içinEvet koca gitti ben spora döndüm yok gitmiyorum orası 3 aylık üyelik istiyor bu ay yazlığa gitmeyi planlıyorum ondan üyeliği yenilemedim eve trambolin aldım
Tek derdin şişlik se rezene iç bol bol birde doğada. ın 9 lu çay var onu deneAma tatlım ne güzel Kilo veriyon
Şimdi lüzumsuz bişey yapıcan hazır tıkır tıkır çalışan metoyuda bozucan
aynen canım bendede gobekle göğüs var göbek problem değilde inşallah göğüslerim biraz küçülür böyle çok abes duruyoBende 1 60 basen yok popo bacaklarım ince göbek göğüs var ama ben buraya 77 başladım şimdi 66 oldum kendi yöntemlerimle 55 olsam 50 yi zorlar ım belki
Ben 53 kilo evlendim 10 yıl önce 2 sene öncede 55 kiloydum 50 55 arası çok iyi oluyorSizin iddanız 55 di heralde değilmi
Yaş ilerledikçe boyle Kilo oranıda azalıyor
Mesela ben boyumdan 10 eksik olsam 60 Kilo çok çirkin durur heralde
Mirayyy, matilda sana demiş güzelimTek derdin şişlik se rezene iç bol bol birde doğada. ın 9 lu çay var onu dene
Evet 5 dk sonra dilim dışarda kalıyo karın kaslarım bile çalışıyor çok süperİyi yapmışın trampolinde çok etkili Kilo vermek için
Bende bi onu almadım
Verebildiğimiz kadar verelimBen 53 kilo evlendim 10 yıl önce 2 sene öncede 55 kiloydum 50 55 arası çok iyi oluyor
Göğüslerim çok büyük değil aslında ama sarkma var ya Zayıflayınca iyice küçülüyor ama sarkma da kaçınılmaz oluyo 55 kilo hediyemaynen canım bendede gobekle göğüs var göbek problem değilde inşallah göğüslerim biraz küçülür böyle çok abes duruyo
55 kilo hediyesi göğüs ameliyatı olacakGöğüslerim çok büyük değil aslında ama sarkma var ya Zayıflayınca iyice küçülüyor ama sarkma da kaçınılmaz oluyo 55 kilo hediyem
tamamm yapmıyorum o zaman diyete devamAma tatlım ne güzel Kilo veriyon
Şimdi lüzumsuz bişey yapıcan hazır tıkır tıkır çalışan metoyuda bozucan
tamamm Lipton Slim plus bi de rezene içiyorum aslında ama sabirsizim hemen 54 olsam hayat bayram olsaTek derdin şişlik se rezene iç bol bol birde doğada. ın 9 lu çay var onu dene
Ooooooo bu süpermiş kız yaşadın desene55 kilo hediyesi göğüs ameliyatı olacak
Ya inşallah o günleri de görürüz mefkuşum beraberce hallederizVerebildiğimiz kadar verelim
Sanki indimde 60 lara beğenmiyom
Oh iyimiş o hop bizde 55 olalım ocaktan beri uğraşıyoz be güzelim sabrettamamm yapmıyorum o zaman diyete devam
tamamm Lipton Slim plus bi de rezene içiyorum aslında ama sabirsizim hemen 54 olsam hayat bayram olsa
Bak kaç aydır sabrediyoz geriye baktığımızda sanki dün gibiYa inşallah o günleri de görürüz mefkuşum beraberce hallederiz
ben benBak kaç aydır sabrediyoz geriye baktığımızda sanki dün gibi
Bu zaman içinde neler neler yaşadık hayatı paylaştık
Sen bizden önce mezun olursunda bende nalanla beraber olurum inşallah. allah izin verirse en geç sen 3 ay bizde 5 ay sonra bu işi bitiririz
inşallah allah kolaylik versin hepimizeBak kaç aydır sabrediyoz geriye baktığımızda sanki dün gibi
Bu zaman içinde neler neler yaşadık hayatı paylaştık
Sen bizden önce mezun olursunda bende nalanla beraber olurum inşallah. allah izin verirse en geç sen 3 ay bizde 5 ay sonra bu işi bitiririz
Biz üçümüz aşağı yukarı aynı zamanda başladık ya onun için öyle dedimben ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?