- 11 Mart 2015
- 1.178
- 1.261
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.701
yok abla ya benim bi 5 ayım daha var :)Biz üçümüz aşağı yukarı aynı zamanda başladık ya onun için öyle dedim
Tatlım sen zaten bizi sollayıp geçecen kız seninle nasıl yarışalım
Amin cnm Hepimiz içininşallah allah kolaylik versin hepimize
İyiiii, o zaman beraber terki diyar ederizyok abla ya benim bi 5 ayım daha var :)
ayda 5 kilodan hesaplıyorum ekimde yada kasımda hedefime ulaşıyorumİyiiii, o zaman beraber terki diyar ederiz
Desemde hedefe ulaşıncada burdan kopmıyalımki koruma dönemini iyi geçirelim
Bende öyle hesaplıyomda geçen ay evdeki hesap çarşıya uymadı 3.5 verdim yani zarardayımayda 5 kilodan hesaplıyorum ekimde yada kasımda hedefime ulaşıyorumartık birlikte gideriz :) kiloyu korumak daha önemli gerçekten
belki obur ay 6 kilo verirsin açığı kapatırsın :) yürüyüş yapmazsam çok az veririm kendimi biliyorumBende öyle hesaplıyomda geçen ay evdeki hesap çarşıya uymadı 3.5 verdim yani zarardayım
Ama sen çok güzel spor yapıyosun devam et
Ben birazcıkkk tembelim
Sen hergünmü yapıyosunbelki obur ay 6 kilo verirsin açığı kapatırsın :) yürüyüş yapmazsam çok az veririm kendimi biliyorumyollarda sürünüp duruyorum işte
evet günde 2 saat yürüyorum abla sabah akşam eğer öğleden sonra işim varsa eve geç geliceksem sabah sadece 1,5 saat yürüyorum hiç yuruyemedğim zaman eve 15 dk mesafede büyük bi market var oraya gidip geziyorum :)Sen hergünmü yapıyosun
Doğru diyosun neler yaşadık bıraktık arkamızda allah daha güzel günler göstersin inşallah çıtır çıtırBak kaç aydır sabrediyoz geriye baktığımızda sanki dün gibi
Bu zaman içinde neler neler yaşadık hayatı paylaştık
Sen bizden önce mezun olursunda bende nalanla beraber olurum inşallah. allah izin verirse en geç sen 3 ay bizde 5 ay sonra bu işi bitiririz
Ooo maşallahın var valla iyi yapıyosunevet günde 2 saat yürüyorum abla sabah akşam eğer öğleden sonra işim varsa eve geç geliceksem sabah sadece 1,5 saat yürüyorum hiç yuruyemedğim zaman eve 15 dk mesafede büyük bi market var oraya gidip geziyorum :)
Doktora sordum 5 bin lira istedi hem küçültme hem toparlama adamım başta Hayır diyodu şimdi bakarız demeye başladı bu da evet demek zatenOoooooo bu süpermiş kız yaşadın desene
Inşallah güzelim mezun olunca buraya gelen yeni üyelere biz çıtır olduk diye hava atarızDoğru diyosun neler yaşadık bıraktık arkamızda allah daha güzel günler göstersin inşallah çıtır çıtır
Valla gizem bu konuda çok iyimiş bende zorla yapanlardanımOoo maşallahın var valla iyi yapıyosun
Ben biraz mızmızımya sıkılıyorum
Kaç aydır bi sevemedim sporu yapmasamda huzursuz oluyom sevmeye sevmeye az çok yapıyom işte
Ay havaya bak sen okadar uğraşcaksın herşey hakkın mefkuşInşallah güzelim mezun olunca buraya gelen yeni üyelere biz çıtır olduk diye hava atarız
O kadar emekten sonra bukadarcıkta olsun dimi ama
Belki zayıflayınca küçültmeye gerek kalmazDoktora sordum 5 bin lira istedi hem küçültme hem toparlama adamım başta Hayır diyodu şimdi bakarız demeye başladı bu da evet demek zaten
Valla kimse kusura bakmasınAy havaya bak sen okadar uğraşcaksın herşey hakkın mefkuş
Küçültme işinde bende kararsızım ama toplatma kesin istiyo T ye gelince izin 1 sene sonra ki halini gördüm yok gibi ben ona takılmıyorum artık yaşayacağım rahatlığı düşünüyorum istersen takkesiz gez yani:)))))Belki zayıflayınca küçültmeye gerek kalmaz
Benimkiler çok farketti normalde büyüktü baya küçüldü daha kaç Kilo verecem hiç kalmıcak heralde
Ama bi ameliyat bende istiyomda. Bi şu T izi düşündürüyor tabi bide mangır lazım
Değişir tabi bacaklar birleşiyor zayıflık tan olcak o kadar şaka bi yana insanın kendine güveni geliyor bende de var aynı havaValla kimse kusura bakmasın
Kilomuda veririm havamıda atarım
Kız senelerin acısı var içimde
Benim çocuklar şimdiden diyo anne sen çok değiştin, havalandın diye ,oturumun bile değişti diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?