Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

inşallah allah kolaylik versin hepimize
Amin cnm Hepimiz için
Bak biz aylardır sabrediyoruz çabalıyoz ama karşılığınıda alıyoruz
Siz zaten gençsiniz sizin meto bizimkine 5 basar
Hem zaman o kadar çabuk geçiyorki senin zaten vereceğin fazla kilon yok
1 bilemedin 1.5 ay sonra işin tamamdır senin

ayda 5 kilodan hesaplıyorum ekimde yada kasımda hedefime ulaşıyorum artık birlikte gideriz :) kiloyu korumak daha önemli gerçekten
Bende öyle hesaplıyomda geçen ay evdeki hesap çarşıya uymadı 3.5 verdim yani zarardayım
Ama sen çok güzel spor yapıyosun devam et
Ben birazcıkkk tembelim

Bende öyle hesaplıyomda geçen ay evdeki hesap çarşıya uymadı 3.5 verdim yani zarardayım
Ama sen çok güzel spor yapıyosun devam et
Ben birazcıkkk tembelim
belki obur ay 6 kilo verirsin açığı kapatırsın :) yürüyüş yapmazsam çok az veririm kendimi biliyorum yollarda sürünüp duruyorum işte

Doğru diyosun neler yaşadık bıraktık arkamızda allah daha güzel günler göstersin inşallah çıtır çıtır

Ooo maşallahın var valla iyi yapıyosun
Ben biraz mızmızımya sıkılıyorum
Kaç aydır bi sevemedim sporu yapmasamda huzursuz oluyom sevmeye sevmeye az çok yapıyom işte

Doğru diyosun neler yaşadık bıraktık arkamızda allah daha güzel günler göstersin inşallah çıtır çıtır
Inşallah güzelim mezun olunca buraya gelen yeni üyelere biz çıtır olduk diye hava atarız
O kadar emekten sonra bukadarcıkta olsun dimi ama

Doktora sordum 5 bin lira istedi hem küçültme hem toparlama adamım başta Hayır diyodu şimdi bakarız demeye başladı bu da evet demek zaten
Belki zayıflayınca küçültmeye gerek kalmaz
Benimkiler çok farketti normalde büyüktü baya küçüldü daha kaç Kilo verecem hiç kalmıcak heralde
Ama bi ameliyat bende istiyomda. Bi şu T izi düşündürüyor tabi bide mangır lazım

Ay havaya bak sen okadar uğraşcaksın herşey hakkın mefkuş
Valla kimse kusura bakmasın
Kilomuda veririm havamıda atarım
Kız senelerin acısı var içimde
Benim çocuklar şimdiden diyo anne sen çok değiştin, havalandın diye ,oturumun bile değişti diyolar

Küçültme işinde bende kararsızım ama toplatma kesin istiyo T ye gelince izin 1 sene sonra ki halini gördüm yok gibi ben ona takılmıyorum artık yaşayacağım rahatlığı düşünüyorum istersen takkesiz gez yani:)))))

Valla kimse kusura bakmasın
Kilomuda veririm havamıda atarım
Kız senelerin acısı var içimde
Benim çocuklar şimdiden diyo anne sen çok değiştin, havalandın diye ,oturumun bile değişti diyolar
Değişir tabi bacaklar birleşiyor zayıflık tan olcak o kadar şaka bi yana insanın kendine güveni geliyor bende de var aynı hava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…