- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.241
Günaydın miraycım geçmiş olsun önce sağlık kilo bi şekilde gider mide rahatsızlığı çok zorGünaydın herkesee benim mide sorunum geçmemiş yine aynı ama böyle olunca eksi çıkıyorum
öğlen lazere gideceğim için küçük bi kare bitter yiyebilirim korkuyorum her gidişimde
günaydın denizcim afiyet olsunGünaydınn kızlarr
Günaydın yazıyorumda öğlen olmuş. 7'de kalktım gerçi ama iş güç giremedim nete..
Sabah her zamanki normal kahvaltımı yaptım.
Peynir, domates, 2 dilim tb ekmeği
Öğlen salata yemeyi düşünüyorum dışarıda olacağım.
Ara, sütlü kahve, meyve
Akşam zeytinyağlı kabak, cacık, 1 dilim tb ekmeği
Akşama yürüyüş var. 5km olur herhalde.
Su 2 litre
benimde gitmem lazım vakit yokki yaa aman neyse bayramdan önce giderim çıkanları toparlamaya devam yineayy dün kaşımı aldırdım yaa insana benzedim evde kendşm alarak yamuk yumuk yapmiştim..bugunde bi kuaföre gidip saçimi yaptırcam ohh insan olmak ne güzell iyice paçoza bağlamıştım yaaaa
canım bence açık olanı giy daha uyumlu olurya bişey soracağım aldığım elbise siyah hafif parlağımsı esnek kumaşlı göğüs kısmında siyah tül var..şimdi soruma gelelim ayakkabı ne giyeceğim? kapalı platform mu acık platform mu? kapalı olanla zor yürüyorum onden ayağımı tutmadığı için..acık olan bilekten ne yapayımmm
Günaydın mefkuş ablaGünaydın kızlar
Hayırlı mutlu huzurlu ve az kalorili bi günümüz olsun
annem bir şeyler hazırladı umarım geçerGünaydın miraycım geçmiş olsun önce sağlık kilo bi şekilde gider mide rahatsızlığı çok zor
elma iyi gelir diye biliyorum birde nane limon kaynatıp içseydin oda iyi geliyor canımannem bir şeyler hazırladı umarım geçer
mideyemi ? aa ilk defa duydumbende helva iyi geliyo diye biliyorum miray
Hiç sanmıyorum cnm helva çok yağlı ağır gelirbende helva iyi geliyo diye biliyorum miray
evet canım normal kahvaltıda yediğimiz helvalardan onlar iyi geliyomideyemi ? aa ilk defa duydum
daha neelr duyacaz bakalım kısacık ömrümüzde :) hiç bilmiyordumevet canım normal kahvaltıda yediğimiz helvalardan onlar iyi geliyo
nasıl kiSonuclari gordunuzmü
Şu anda 7.Takım birinci yüzdeleri 92Sonuclari gordunuzmü
Paylaşım alanına bakıcan, listeyi tamamlayan orda paylaşıyortek tek takımlara girip baktım şimdilik 3. görünüyoruz ama yanlış mı bilemedim
bi de her takımın sonucunu görebildiğimiz bir yer var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?