Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

menüm

sabah :yarım omlet
2 dilim kepek ekmeği
7 zeytin
salata

ara:yarım gofret

öğlen:3 kaşık kısır
1 çay bardağı vişne suyu

akşam:1 kase yulaflı kuru meyveli yoğurt

su:4 litre
spor:120 dk yürüyüş
20 dk pilates

Berilcim bugün çok yoğundum yeni gördüm haftaya bildirim yapamayabilirim haftaya yazsan canım izinli
Bildirim yapamayacagin icin bi hafta izinli yazdim zaten
Cunkü ortalama duserdi tatlim
Hem haftaya bildirim yapmayacaksan nu haftadan izinli olman neyi degistirirki tatlisim

Şimdi bir şey sormam lazım ben 2 hafta falan babannemde kalicam ayın 16sindan sonra. girmem imkansız yani belki 2-3 gün haftada. daha gruba girmedim tekrar giremem değil mi biri bana bu konuda bilgi verebilir mi

Şimdi bir şey sormam lazım ben 2 hafta falan babannemde kalicam ayın 16sindan sonra. girmem imkansız yani belki 2-3 gün haftada. daha gruba girmedim tekrar giremem değil mi biri bana bu konuda bilgi verebilir mi
Islerini bitir duzenli paylasimda bulunacagin ve her hafta duzenli bildirim yapacagin zaman gel canim. O zamana kadar yine gelebilecrgin zamanlarda katilimda bulun menü paylas olmazmi sekercim
Listeye girip kaybolursan diskalifiye edilirsin belki Bir aksilik olur daha Kötü olur kuzum

Menüm
sabah
yumurtalı domates
3 zeytin
bol salata malzemesi
öğlen
karpuz
akşam
3 tane küçük bulgurdan biber dolması
salata
ayran
su 3 lt
spor 45 dk yürüyüş

ama pilatesi 20 dk yapabildim geneli hep topla yapılan hareketlerdi bende yapabildiğimi yaptım

Olsun yine iyi olmuş :) ben aksama kadar anca temizlik yapabildim

merilim kilo alarak listeye alamıyoruz tatlım bu hafta normalde alacaktım seni ama geçen haftaya göre artısın haftaya inşaallah daha güzel bir sonuç bekliyoruz sonuca göre haftaya yazabilirim seni canım

Super olur.. zaten artidayken listeye giriş yapcam diye korkuyodum. Ama hem mülakat bitti hem de iyilestim o yüzden inşallah haftaya super olucak :)

Bugünkü menüm.

Sabah 08:30
Limonlu maydanoz sapı suyu

Haşlanmış yumurta azar azar peynir zeytin domates salatalik
Bir dilim ekmek
Cay (şekersiz)

Ara 13:30
Yeşil elma

Ara 16:30
Tarçınlı süt

Aksam 19:00
Yağsız salata
1 kase tarhana corbasi
3 yemek kaşığı çakma şakşuka ( çünkü hiçbirşeyi yağda kızarmadım az yağda kavurup az suyla buharda pişirdim)

2 lt su
3 saat temizlik yaptığım için yürüyüşe çıkamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…