- 31 Ekim 2013
- 21.688
- 72.949
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.261
sağol ablacım, buldum şimdi :)Paylaşım alanına bakıcan, listeyi tamamlayan orda paylaşıyor
sağol fıstıkçımm.. Biraz geç gördüm dışarıdaydım..günaydın denizcim afiyet olsun
4. Olmuşuz galiba bu hafta.. Yalnız diğer takımların yüzdeleri ne fena, eksilerde geziyolar Allah korusun, maşallah biz iyiyizSonuclari gordunuzmü
Gelirim tabi canım diyeti bırakmış değilim merak etme sen :))))Annenlerle birlikte olacaksan ne güzel tatlım
Git dinlen. Sadece, şimdiye kadar çok emek verdin emeklerin heba olmasın ona dikkat etmeye çalış .Fırsat buldukçuda uğra özletme kendini
Berilcim bugün çok yoğundum yeni gördüm haftaya bildirim yapamayabilirim haftaya yazsan canım izinliMatilda haftaya bildirim yapmayacaksan Bugun izinli yaziyom
Bildirim yapamayacagin icin bi hafta izinli yazdim zatenBerilcim bugün çok yoğundum yeni gördüm haftaya bildirim yapamayabilirim haftaya yazsan canım izinli
Islerini bitir duzenli paylasimda bulunacagin ve her hafta duzenli bildirim yapacagin zaman gel canim. O zamana kadar yine gelebilecrgin zamanlarda katilimda bulun menü paylas olmazmi sekercimŞimdi bir şey sormam lazım ben 2 hafta falan babannemde kalicam ayın 16sindan sonra. girmem imkansız yani belki 2-3 gün haftada. daha gruba girmedim tekrar giremem değil mi biri bana bu konuda bilgi verebilir mi
Bildiğin gibi be ya değişiklik yok can kaptanımSagol canim Benim sen nasilsin
Tatil basladi degilmi hocamBildiğin gibi be ya değişiklik yok can kaptanım
Tatil temmuzda başlayacak okula devam ama spora asılmak doğru oldu çünkü sporu asmıştım şimdi asılmaya başlamalıyımTatil basladi degilmi hocam
Artik spora asilabiliriz
ama pilatesi 20 dk yapabildim geneli hep topla yapılan hareketlerdi bende yapabildiğimi yaptım
merilim kilo alarak listeye alamıyoruz tatlım bu hafta normalde alacaktım seni ama geçen haftaya göre artısın haftaya inşaallah daha güzel bir sonuç bekliyoruz sonuca göre haftaya yazabilirim seni canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?