Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar ya bisey danışmam lazim size..
şimdi cevremde kimse diyet yaptığımi bilmiyo ve söylemek de istemiyorum açıkçası sinirimi zıplatan tipler var aralarinda. Ama yarın da anneler kayinvalideler gelinler günü var ve kaçamadım gitmek zorundayım.

Orda elimden geldiğince dikkat edeceğim zaten ama sabah kahvaltı ve aksam yemeğini sut içerek pas geçip dengelesemmi sizce?

çiğ sebze yiyebilirsin canım dengelemek için, sonuçta çiğ sebze sınırsız benimde çevremde öyle tipler var kimseye söylemiyorum bende diyet yaptığımı

Zuhal neredesin menü yürüyüş seni bekliyorum cancağızım
Nalan inan bugün sırf sözleştiğimiz için biraz önce yürüyüşü bitirdim yoksa malum haftanın ilk günüydü ağrım vardı
Neyse görev tamamlandı 45 dak. Bantta yürüyüş

yarın ve pazar sınavım var arkadaşım geldi şehir dışından sınava yalovada girecek bizde kalıyor o yüzden yoğunum sık sık gelemesemde gelicem öpüyorum hepinizi
Minozum başarılar cnm herşey gönlüne göre olsun Allah kolaylık versin

Menüm

1 hurma

Sabah yum peynir 4 zeytin domates salatalık maydonoz 1 sandwıch Ekm

Öğle fırında yağsız kıymalı patlıcan Yoğurt 1 sandwıch Ekm

Akşam avuç içi et, 1 dil sucuk mangal salata

2.5 lt su. 45 dak yürüyüş

çiğ sebze yiyebilirsin canım dengelemek için, sonuçta çiğ sebze sınırsız benimde çevremde öyle tipler var kimseye söylemiyorum bende diyet yaptığımı

Sorma yaa yarısı ne kilon var amannnn boşver diye motivasyonumu bozuyo diğer yarısı da siyet yapıp yapıp kendi kendime vermisim aa hiç haberim yok sen nasıl aliyosun hic anlamiyorum ayagı yapiyo gıcık oluyorum

yarın ve pazar sınavım var arkadaşım geldi şehir dışından sınava yalovada girecek bizde kalıyor o yüzden yoğunum sık sık gelemesemde gelicem öpüyorum hepinizi

Hakkında hayırlısı olsun canım hayırlısıyla da güzel geçsin sınavların inşallah

Ilk defa 2 kez ekmek yedigini gordum

Takma sen canim
Sen zayiflayainca gereken cevabi incelen bedenin verir

Güzel olmus afiyet olsun

tamamm tekrar gelicem temmuzda teşekkür ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…