- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.281
Tamam canım anladım şimdi peki en az 3 hafta sonra mı dönücemBildirim yapamayacagin icin bi hafta izinli yazdim zaten
Cunkü ortalama duserdi tatlim
Hem haftaya bildirim yapmayacaksan nu haftadan izinli olman neyi degistirirki tatlisim
çiğ sebze yiyebilirsin canım dengelemek için, sonuçta çiğ sebze sınırsızKızlar ya bisey danışmam lazim size..
şimdi cevremde kimse diyet yaptığımi bilmiyo ve söylemek de istemiyorum açıkçası sinirimi zıplatan tipler var aralarinda. Ama yarın da anneler kayinvalideler gelinler günü var ve kaçamadım gitmek zorundayım.
Orda elimden geldiğince dikkat edeceğim zaten ama sabah kahvaltı ve aksam yemeğini sut içerek pas geçip dengelesemmi sizce?
Minozum başarılar diliyorum güzel sonuçlarla dön inşaallahyarın ve pazar sınavım var arkadaşım geldi şehir dışından sınava yalovada girecek bizde kalıyor o yüzden yoğunum sık sık gelemesemde gelicem öpüyorum hepinizi
Nalan inan bugün sırf sözleştiğimiz için biraz önce yürüyüşü bitirdim yoksa malum haftanın ilk günüydü ağrım vardıZuhal neredesin menü yürüyüş seni bekliyorum cancağızım
Canım yürümeden yazmak istemedim yürüyüşte geçe kalınca böyle olduZuhal uğramamazlık etmezdin mutlaka iştesin veya gezmede yarın görüşürüz artık
Minozum başarılar cnm herşey gönlüne göre olsun Allah kolaylık versinyarın ve pazar sınavım var arkadaşım geldi şehir dışından sınava yalovada girecek bizde kalıyor o yüzden yoğunum sık sık gelemesemde gelicem öpüyorum hepinizi
3. cuma listeye girersin canimTamam canım anladım şimdi peki en az 3 hafta sonra mı dönücem
çiğ sebze yiyebilirsin canım dengelemek için, sonuçta çiğ sebze sınırsızbenimde çevremde öyle tipler var kimseye söylemiyorum bende diyet yaptığımı
yarın ve pazar sınavım var arkadaşım geldi şehir dışından sınava yalovada girecek bizde kalıyor o yüzden yoğunum sık sık gelemesemde gelicem öpüyorum hepinizi
Ilk defa 2 kez ekmek yedigini gordumMenüm
1 hurma
Sabah yum peynir 4 zeytin domates salatalık maydonoz 1 sandwıch Ekm
Öğle fırında yağsız kıymalı patlıcan Yoğurt 1 sandwıch Ekm
Akşam avuç içi et, 1 dil sucuk mangal salata
2.5 lt su. 45 dak yürüyüş
Takma sen canimSorma yaa yarısı ne kilon var amannnn boşver diye motivasyonumu bozuyo diğer yarısı da siyet yapıp yapıp kendi kendime vermisim aa hiç haberim yok sen nasıl aliyosun hic anlamiyorum ayagı yapiyo gıcık oluyorum
Hakkında hayırlısı olsun canım hayırlısıyla da güzel geçsin sınavların inşallah
Güzel olmus afiyet olsunBugünkü menüm.
Sabah 08:30
Limonlu maydanoz sapı suyu
Haşlanmış yumurta azar azar peynir zeytin domates salatalik
Bir dilim ekmek
Cay (şekersiz)
Ara 13:30
Yeşil elma
Ara 16:30
Tarçınlı süt
Aksam 19:00
Yağsız salata
1 kase tarhana corbasi
3 yemek kaşığı çakma şakşuka ( çünkü hiçbirşeyi yağda kızarmadım az yağda kavurup az suyla buharda pişirdim)
2 lt su
3 saat temizlik yaptığım için yürüyüşe çıkamadım
tamamm tekrar gelicem temmuzdaIslerini bitir duzenli paylasimda bulunacagin ve her hafta duzenli bildirim yapacagin zaman gel canim. O zamana kadar yine gelebilecrgin zamanlarda katilimda bulun menü paylas olmazmi sekercim
Listeye girip kaybolursan diskalifiye edilirsin belki Bir aksilik olur daha Kötü olur kuzum
Şu 2 gün biraz fazla yedim yarın normal düzenime dönüyorumIlk defa 2 kez ekmek yedigini gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?