Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dünkü menüm de bu şekilde
Sabah 1 kase müsli 100 ml süt 2 kesme şeker kadar hellim ve kaşar peyniri
Öğle 1 işaret parmağı genişliğinde muzlu yaş pasta ( vallahi zar gibiydi.)
Akşam 1 tabak karpuz yaklaşık 500 g.
2 lt su 9837 adım 2567 aerobik adım.

Selam herkese,

Eşimin iş yerinden çok yakın arkadaşı vefat etti. Gece kalp krizi geçirmiş. Cenazeye gidiyoruz. Bu hafta sonu buraya uğrayamazsam kusura bakmayın lütfen.

İyi haftasonları.

Merhaba kızlar;

Dün oğlumun ateşi çıktı hastaneye gittik boğazı iltihaplanmış serum verilmeye çalışıldı ama ısrarla ağladı çıkaralım diye, antibiyotik kullanmaya başladık ara ara ateşi çıkmaya devam ediyor dua edin iyleşsin

Şirkete yeni aşçı arıyoruz bulabilirsek yeme düzenim oturabilir ben de burada paylaşabilirim şu an yemek namına pek bi şey yemediğim için yazmıyorum çünkü günde sadece 1 öğün yiyorum o kadar

Geçmiş olsun cnm
Bu sene havalar sürekli değişik olunca hastalıklarda bitmedi

İnşallah doğru dürüst bi aşcı bulunurda sende normal yemeye başlarsın

Tezekkür ederim gizembüşra. Bu arada azmine hayran kaldım. Ben de her sabah Kalkıp yüremek istiyorum. Ama vücudum kalkmıyor. Allah bize de versin senin istek ve azmini .
sağol canım :)bikaç hafta erken uyanırsan alışırsın canım ben artık saat kurmuyorum kendliğimden uyanıyorum :) gerçi regl oldum sabah gidemedim ama akşam yürüyüşe gidicem kendimi kötü hissediyorum sonra :)

Menüm
Sabah ;
1 dilim ekmek/peynir/domates/salatalık

öğlen;
kavun

ara;
1 pk etiform

akşam;
pulbiberli yoğurt

su;3,5 litre
spor; 30 dk.

kızlar geçmişe bi baktım kimse yok hayırdır ya
menümm
sabah
2 dilim ekmek
yoğurt

öğlen
1 tavuk biftek
ayran

ara
1 avuç leblebi

akşam
menemen
peynir

su 2.5 lt
yürüyüş 45dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…