- 10 Haziran 2015
- 2.126
- 3.325
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.301
Başınız sağolsun cnmSelam herkese,
Eşimin iş yerinden çok yakın arkadaşı vefat etti. Gece kalp krizi geçirmiş. Cenazeye gidiyoruz. Bu hafta sonu buraya uğrayamazsam kusura bakmayın lütfen.
İyi haftasonları.
Geçmiş olsun cnmMerhaba kızlar;
Dün oğlumun ateşi çıktı hastaneye gittik boğazı iltihaplanmış serum verilmeye çalışıldı ama ısrarla ağladı çıkaralım diye, antibiyotik kullanmaya başladık ara ara ateşi çıkmaya devam ediyor dua edin iyleşsin
Şirkete yeni aşçı arıyoruz bulabilirsek yeme düzenim oturabilir ben de burada paylaşabilirim şu an yemek namına pek bi şey yemediğim için yazmıyorum çünkü günde sadece 1 öğün yiyorum o kadar
Başınız Sağolsun. Allah rahmet eylesinSelam herkese,
Eşimin iş yerinden çok yakın arkadaşı vefat etti. Gece kalp krizi geçirmiş. Cenazeye gidiyoruz. Bu hafta sonu buraya uğrayamazsam kusura bakmayın lütfen.
İyi haftasonları.
Tezekkür ederim gizembüşra. Bu arada azmine hayran kaldım. Ben de her sabah Kalkıp yüremek istiyorum. Ama vücudum kalkmıyor. Allah bize de versin senin istek ve azmini .günaydın kızlar :) gingercookkie hoşgeldin canım
sağol canım :)bikaç hafta erken uyanırsan alışırsın canım ben artık saat kurmuyorum kendliğimden uyanıyorum :) gerçi regl oldum sabah gidemedim ama akşam yürüyüşe gidicemTezekkür ederim gizembüşra. Bu arada azmine hayran kaldım. Ben de her sabah Kalkıp yüremek istiyorum. Ama vücudum kalkmıyor. Allah bize de versin senin istek ve azmini .
Selam güzeller tamam canım3. cuma listeye girersin canim
Gülsümüm herkesin bu boşvermişliği çok sinirimi bozuyor ama zorla güzellik olmuyorya bugün grev vardıda benimmi haberim yok hayırdır inşaallah nerdesiniz
Ne güzellll cnm darısı yarına inşallahselam ablalarımm :) sınavım güzel geçti şükür, nasip yarına öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?