- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.321
Sanada cnmİyi akşamlar
Zuhal buralardayız ben girip girip okuyorum seni görünce hemen geldim bak ama herkes akşam daha müsait oluyor galiba en azından ben akşam yazabiliyorumGülsümüm herkesin bu boşvermişliği çok sinirimi bozuyor ama zorla güzellik olmuyor
İnan sayfayı açmak bile içimden gelmiyor
Aslında çok değilde işte bulgur şişkinlik yaparsa diyeMenüm
sabah
4 çatal peynir
3 çatal yumurta
domates
salatalık
2 zeytin
öğlen
2 dolma bulgurdan
akşam
bol yeşillik
2 dolma
su 3,5 lt
spor
65 dk yürüyüş
dolma çok oldu farkındayım üşendiğim için yemek pişirmedim diyete en uygun yemeğim olduğu için onu yedim hep
Tamam canım çok yüklenme ama çok arada verme ben yeni başladığım için devam ettim ama haftanın her günü yürümek istemiyorum vücut alışınca da kötü oluyor bırakınca kilolar geri geliyor 4-5 gün yürüyüp 2 gün ara vermek istiyorum hem sıcaklarda yürümek eziyeti katmerliyorSanada cnm
Nalan ben bugün Spor yapmadım. 5 gündür aralıksız yaptım bugün ara vermek istedim
Ben senin için demiyomki güzelimZuhal buralardayız ben girip girip okuyorum seni görünce hemen geldim bak ama herkes akşam daha müsait oluyor galiba en azından ben akşam yazabiliyorum
Bende önümüzdeki 3 -4 gün bi aksilik olmazsa devam edecemTamam canım çok yüklenme ama çok arada verme ben yeni başladığım için devam ettim ama haftanın her günü yürümek istemiyorum vücut alışınca da kötü oluyor bırakınca kilolar geri geliyor 4-5 gün yürüyüp 2 gün ara vermek istiyorum hem sıcaklarda yürümek eziyeti katmerliyor
Ben ramazanda daimi mekan olarak yataktayım iftardan sonra yürümeyi planlıyorum burası sıcak üstelik oruç uzun dediğin gibi iftar öncesi yürüyüş çoğumuz için hayal ötesiBende önümüzdeki 3 -4 gün bi aksilik olmazsa devam edecem
Ama ben ramazanda kesinlikle gündüz yürüyemem zaten çok susayan biriyim akşamlarıda nasıl olur bakıcam artık
Ben ne iftar öncesi ne de sonrası yürüyecegimi zannetmiyorum.çünkü yemekten sonra ayağa kalkacak halim olmuyor.zannediyorum hızla yükselen şeker yapıyor.deniycem zorluyacam kendimi ama pek ümitvar değilim açıkcasiBen ramazanda daimi mekan olarak yataktayım iftardan sonra yürümeyi planlıyorum burası sıcak üstelik oruç uzun dediğin gibi iftar öncesi yürüyüş çoğumuz için hayal ötesi
Canım güzelce tatilini yap annenlere tatile gidiyorsun diye anladım umarım doğrudur bolca enerji depola yağları yakmaya devam et en önemlisi bizi arada yokla kendinden ses ver bolca selamlarSelam güzeller tamam canım
Berna çok sıcak oluyor ama geçen yıl akşamları çıktım genelde bu yılda planlıyorum kendimede gülüyorum doğrusu baharın güzel günlerini yatarak geçir sonra iftardan sonra yürümeyi planla diye hayal olmaz inşaallahBen ne iftar öncesi ne de sonrası yürüyecegimi zannetmiyorum.çünkü yemekten sonra ayağa kalkacak halim olmuyor.zannediyorum hızla yükselen şeker yapıyor.deniycem zorluyacam kendimi ama pek ümitvar değilim açıkcasi
Bi bakayım dedim kimsecikler yok evet tatil yapıp geleyim yazlık serin oluyo oruç tutması daha rahat akşamları da babamı kandırırsam yürürüm de diye düşünüyorum gelemezsem de aklım sizde olacak her fırsatta gelirim nalancım öpüyorumCanım güzelce tatilini yap annenlere tatile gidiyorsun diye anladım umarım doğrudur bolca enerji depola yağları yakmaya devam et en önemlisi bizi arada yokla kendinden ses ver bolca selamlar
Bende aynen deniycem bakalım..olmadı bir gün teravih bir gün yürüyüş yaparım diye düşünüyorum ama şu an sadece düşünceBerna çok sıcak oluyor ama geçen yıl akşamları çıktım genelde bu yılda planlıyorum kendimede gülüyorum doğrusu baharın güzel günlerini yatarak geçir sonra iftardan sonra yürümeyi planla diye hayal olmaz inşaallah
Miraycım seni gerçekten çok takdir ediyorum .Önceden de dediğim gibi bizlerden çok daha az kilon olmasına rağmen çok daha sabırlısınkızlar iyi geceler hepinize umarım yarın daha motive oluruz dondurma yiyor evde herkes kendimi tutamam diye erkenden uyuyorum
Niye başladığımızı hiç unutmadan hedefe ulaşmadan birakmayalim
teşekkür ederimm ablam inşallah hepimiz ulaşırızMiraycım seni gerçekten çok takdir ediyorum .Önceden de dediğim gibi bizlerden çok daha az kilon olmasına rağmen çok daha sabırlısın
İnşallah gönlüne göre zayıflarsın,ki bana göre normalsin. bu azim ve istikrarla yapacağından hiç kuşkum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?