Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menüm
sabah
4 çatal peynir
3 çatal yumurta
domates
salatalık
2 zeytin
öğlen
2 dolma bulgurdan
akşam
bol yeşillik
2 dolma
su 3,5 lt
spor
65 dk yürüyüş
dolma çok oldu farkındayım üşendiğim için yemek pişirmedim diyete en uygun yemeğim olduğu için onu yedim hep

Gülsümüm herkesin bu boşvermişliği çok sinirimi bozuyor ama zorla güzellik olmuyor
İnan sayfayı açmak bile içimden gelmiyor
Zuhal buralardayız ben girip girip okuyorum seni görünce hemen geldim bak ama herkes akşam daha müsait oluyor galiba en azından ben akşam yazabiliyorum

Aslında çok değilde işte bulgur şişkinlik yaparsa diye
Yarın sebze yada et yemeye çalış
Sporda kendini aşmışın .Çok güzel

Sanada cnm
Nalan ben bugün Spor yapmadım. 5 gündür aralıksız yaptım bugün ara vermek istedim
Tamam canım çok yüklenme ama çok arada verme ben yeni başladığım için devam ettim ama haftanın her günü yürümek istemiyorum vücut alışınca da kötü oluyor bırakınca kilolar geri geliyor 4-5 gün yürüyüp 2 gün ara vermek istiyorum hem sıcaklarda yürümek eziyeti katmerliyor

Zuhal buralardayız ben girip girip okuyorum seni görünce hemen geldim bak ama herkes akşam daha müsait oluyor galiba en azından ben akşam yazabiliyorum
Ben senin için demiyomki güzelim
Kimi sabah gelebilir kimi akşam Problem değil
Ama en azından millet müsait olduğunda gelse
Çoğu tınlamıyor, benimde artık hevesim gidiyor

Bende önümüzdeki 3 -4 gün bi aksilik olmazsa devam edecem
Ama ben ramazanda kesinlikle gündüz yürüyemem zaten çok susayan biriyim akşamlarıda nasıl olur bakıcam artık

Bende önümüzdeki 3 -4 gün bi aksilik olmazsa devam edecem
Ama ben ramazanda kesinlikle gündüz yürüyemem zaten çok susayan biriyim akşamlarıda nasıl olur bakıcam artık
Ben ramazanda daimi mekan olarak yataktayım iftardan sonra yürümeyi planlıyorum burası sıcak üstelik oruç uzun dediğin gibi iftar öncesi yürüyüş çoğumuz için hayal ötesi

Selam kızlar.maalesef bu telefon bende.motivasyon falan bırakmadi ama inatla bu sefer dieti bırakmayacaksin hopiş diyorum kendime

Bugünkü mönüm

Sabah 11
domates,salatalık,peynir,zeytin,ekmek

Ara
yarım simit

Akşam
bir zeytinyağlı biber dolması,karpuz

Su: 2.5 litre
spor:yok

Ben ramazanda daimi mekan olarak yataktayım iftardan sonra yürümeyi planlıyorum burası sıcak üstelik oruç uzun dediğin gibi iftar öncesi yürüyüş çoğumuz için hayal ötesi
Ben ne iftar öncesi ne de sonrası yürüyecegimi zannetmiyorum.çünkü yemekten sonra ayağa kalkacak halim olmuyor.zannediyorum hızla yükselen şeker yapıyor.deniycem zorluyacam kendimi ama pek ümitvar değilim açıkcasi

Berna çok sıcak oluyor ama geçen yıl akşamları çıktım genelde bu yılda planlıyorum kendimede gülüyorum doğrusu baharın güzel günlerini yatarak geçir sonra iftardan sonra yürümeyi planla diye hayal olmaz inşaallah

Canım güzelce tatilini yap annenlere tatile gidiyorsun diye anladım umarım doğrudur bolca enerji depola yağları yakmaya devam et en önemlisi bizi arada yokla kendinden ses ver bolca selamlar
Bi bakayım dedim kimsecikler yok evet tatil yapıp geleyim yazlık serin oluyo oruç tutması daha rahat akşamları da babamı kandırırsam yürürüm de diye düşünüyorum gelemezsem de aklım sizde olacak her fırsatta gelirim nalancım öpüyorum

Bende aynen deniycem bakalım..olmadı bir gün teravih bir gün yürüyüş yaparım diye düşünüyorum ama şu an sadece düşünce

kızlar iyi geceler hepinize umarım yarın daha motive oluruz dondurma yiyor evde herkes kendimi tutamam diye erkenden uyuyorum
Niye başladığımızı hiç unutmadan hedefe ulaşmadan birakmayalim
Miraycım seni gerçekten çok takdir ediyorum .Önceden de dediğim gibi bizlerden çok daha az kilon olmasına rağmen çok daha sabırlısın
İnşallah gönlüne göre zayıflarsın,ki bana göre normalsin. bu azim ve istikrarla yapacağından hiç kuşkum yok

teşekkür ederimm ablam inşallah hepimiz ulaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…