- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.341
sanmiyorum annem ya,Tünaydınlar arkadaşlar ramazanda bura dolu olur herkes gelir diye düşünüyorum az kaldı bir kaç güne sayfa şenlenir göreceğiz dediğinizi duyar gibiyim
Dediklerine katılıyorum berilim.degilki 9. Takım, kk nın en yoğun olduğu vakitler kış aylarıdır. Yazın insanlar daha çok tatil modunda olduklarindan kk ve dolayısıyla diet topikleride boşaliyor haliyle.ben 35 mesaj kuralına ramazanda takılmayalim diyorum.kendi adıma konuşmak gerekirse ramazan benim için sadece oruç ve açlık değil manevi doping yapacağım dört gözle beklediğim bir ay.ona odaklanmışken açıkçası başka bir şeyle kafamı yormak istemiyordum.hatta ve hatta ramazanda diet olayı bana o kadar uzaktiki, kesinlikle izne ayrılacaktim.sonra düşündum bu kadar emegin üzerine ramazanda kendimi serbest bırakmak kendime yapacağım en buyük yanlışlardan biri olacaktı.diet yapmayacak sadece fazla yemeyecektim.yani yine normal yemek yeyip üzerine tatlıyı , pideyi yemeyecektim..sanmiyorum annem ya,
daha dogrusu tecrubelerim oyle olmayacagini soyluyor.form genelde kisin ve soguk havalarda hareketlidir, yazin okul tatiliyle ve guzel havalarla beraber bir zamansizlik olur, tatil sezonu acilir, bayramlarda keza oyle, ramazanda iftar telaso sahur hazirligi ................bu bizim takima degil tum takimlara yansir.3 yildir uye bulamayip 2 uyeyle 3 gunde bir sayfa yazamayan takimlar oldu.
bu nedenle moral bozmamak ve katilimsizlik var diye moral bozmamak lazim sirineler.
gelelim bana ikizler ve elifle yari guzel yari bozuk havalarda park, avm ler birazda edindigimiz arkadaslarla zaman doluyor.diyetten kopunca burdan da koptum gibi oldu.aslinda takyonum geldi yuku aldi ya ben sekerlemedeyim sanki....
kural 5 mesaj uzerini bekleyemeyiz yazilirsa katilim olursa guzel olur tabiki....
ama haftalik 35 mesaji yazamayanada kural ceza uyguayalim derseniz onuda yapariz.özellikle ramazan arefesindede kimseyi illaki gelin diye zorlayamayiz.bunlari neden yazdim ki............icimden geldi iste
Cok üzüldüm basiniz sagolsun canimHerkese iyi akşamlar kızlar,
Biz 2 gündür cenaze evi, mezarlık cami falan helak olduk, hem moral, hemde fiziki olarak. Başsağlığı dilekleri için teşekkürederim. Allah tüm sevdiklerimize uzun ömür versin.
Bende bu arada stresten 12 gün erken regl oldum. Şiştim davul gibi. Bide 2 gündür ne varsa onu yedik
Yinede akşam biraz rahatlamak için sahilde yürüyüş yaptık, 5- 5,5 km falan sürdü. İyi geldi.
Yarına artı çıkarsa hiç şaşırmam, bu hafta böyle oldu kusura bakmayın.
Bugune kadar kendi insiyatifimde isteyen herkesi idare ettim. Benim icin hic bir sorun Yok ama Kilo alir ortalamayi etkilersen diger kizlarin emegi gerekcesiyle izin yazarim bilesin canim. Ama takimdaki Tüm arkadaslarin fikri cok onemli. Onlarda mesaj olayina bu ay takilmayalim derlerse yine ok. Yok olmaz denirse benim de cogunluga saygi duyup seni cuma izinli yazarim.Dediklerine katılıyorum berilim.degilki 9. Takım, kk nın en yoğun olduğu vakitler kış aylarıdır. Yazın insanlar daha çok tatil modunda olduklarindan kk ve dolayısıyla diet topikleride boşaliyor haliyle.ben 35 mesaj kuralına ramazanda takılmayalim diyorum.kendi adıma konuşmak gerekirse ramazan benim için sadece oruç ve açlık değil manevi doping yapacağım dört gözle beklediğim bir ay.ona odaklanmışken açıkçası başka bir şeyle kafamı yormak istemiyordum.hatta ve hatta ramazanda diet olayı bana o kadar uzaktiki, kesinlikle izne ayrılacaktim.sonra düşündum bu kadar emegin üzerine ramazanda kendimi serbest bırakmak kendime yapacağım en buyük yanlışlardan biri olacaktı.diet yapmayacak sadece fazla yemeyecektim.yani yine normal yemek yeyip üzerine tatlıyı , pideyi yemeyecektim..
Şimdi kendi kendime sırf "diet yapmayacaksın, sadece fazla yemeyeceksin" diye telkin ederek suçluluk psikolojisinden kurtarmaya çalıştığım bilinçaltimi 35 mesaj kuralıyla tekrar diet olayına endekslemek istemiyorum. Dieti unutmak sadece ramazan ayinda normal sağlıkli beslenmek günlük mönü Paylaşmak ve eğer vaktim olursa burada sohbete katılmak istiyorum.ama derseniz Hayır ramazandada aynı şekilde sayfalar ilerleyecek o zaman ben bir ay izindeyim bacım.kimseye kırılmam gücenmem , kural neyse ona uyarım. Hem böylece ramazan ayıda bana kalmış olur, fazlasıyla istifade ederim :)
Günaydın çıtırlar.
Güzel bir hafta olması dileyiğle.
Kilom cuma ile aynı. 87.1
kızlar yemem gayet uygun çok jahvd içtim şu 2-3 gündür. Acaba o ödem yapmış olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?