- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.361
Kaptana katılıyorum.Bugune kadar kendi insiyatifimde isteyen herkesi idare ettim. Benim icin hic bir sorun Yok ama Kilo alir ortalamayi etkilersen diger kizlarin emegi gerekcesiyle izin yazarim bilesin canim. Ama takimdaki Tüm arkadaslarin fikri cok onemli. Onlarda mesaj olayina bu ay takilmayalim derlerse yine ok. Yok olmaz denirse benim de cogunluga saygi duyup seni cuma izinli yazarim.
Bi arada ramazanda Kilo almamaya dikkat etmek icin burdan kopmayin derim. Bu benim ve cicuklarimin ilk ramazani sayilir.cok heyecanliyim ama olabildigi kadarda burdayim.
Ramazan için planım sahurda diyeti düşünmemek (çünkü az yediğimde iftara doğru kan sekerim düşüyo bayılıyorum bazen orucum bozuluyo risk almak istemiyorum)
ama iftar da tam doymadan kalkmaya alışmayı planlıyorum sonra da suya vericem kendimi. Hatta çorbayı için aksam namazını kılarsam o surede sekerim dengeye gelir tokluk duygusu yerleşir ve az yerim diye düşünüyorum
Sonrasında da eve yakin olan deilde 20 dk yarim saat uzaklıkta bi camı var sevdiğim oraya teravihe gidersem en azından hem namaz hem 45 dk yürüyüş spor niyetine olur diyorum. Hadi hayırlısı..
Evet canım sabah mahmurluğu ile yanlış yazmışım.Kahve demek istedin herhalde. Olabilir.
Hosgeldin cnmGünaydın kızlar.
Köyden dün akşam geldim.
Nasılsınız bakalım?
35 mesaj kimseyi zorlamaz bencedeKaptana katılıyorum.
Buradan uzaklaştığımız zaman motivasyonda sapma oluyor. Bence mesaj sayısı da kalmalı.
Tartı konusunda da bence perşembe iftar öncesi en uygun zaman diye düşünüyorum.
Kaptana katılıyorum.
Buradan uzaklaştığımız zaman motivasyonda sapma oluyor. Bence mesaj sayısı da kalmalı.
Tartı konusunda da bence perşembe iftar öncesi en uygun zaman diye düşünüyorum.
çok sevindim minozcum Allah başarılarının devamını nasip etsin kuzumselam ablalarımm :) sınavım güzel geçti şükür, nasip yarına öpüyorum hepinizi
benim iş bilgisayar başı olduğu için arka planda burası muhakkak açıktır akşama kadar sayfayı yenileyip bakıyorum okuyorum kimse yazmayınca üzülüyorum ama sonra diyorumki herkesin gideceği yerler var çocuk temizlik vs. fırsat olmuyordur diyorum ama arada bir çok sessiz oluyor burası çokGülsümüm herkesin bu boşvermişliği çok sinirimi bozuyor ama zorla güzellik olmuyor
İnan sayfayı açmak bile içimden gelmiyor
iftardan sonrada çok halsiz oluyoruz ablam ya e birde bulaşık çay faslı ibadet derken teravihe gidebilsem şükrediyorum çok halsiz oluyorum ben yürüyüş hayal sadece benimi çin ramazanda (normal zamanda çok yürüyorumyaBen ramazanda daimi mekan olarak yataktayım iftardan sonra yürümeyi planlıyorum burası sıcak üstelik oruç uzun dediğin gibi iftar öncesi yürüyüş çoğumuz için hayal ötesi
selam hopişcim enrde o eski enerji bir gelirdin enerji dolardı sayfa telefon çok üzüyor seni sanırım :)Selam kızlar.maalesef bu telefon bende.motivasyon falan bırakmadi ama inatla bu sefer dieti bırakmayacaksin hopiş diyorum kendime
Bugünkü mönüm
Sabah 11
domates,salatalık,peynir,zeytin,ekmek
Ara
yarım simit
Akşam
bir zeytinyağlı biber dolması,karpuz
Su: 2.5 litre
spor:yok
kızlar iyi geceler hepinize umarım yarın daha motive oluruz dondurma yiyor evde herkes kendimi tutamam diye erkenden uyuyorum
Niye başladığımızı hiç unutmadan hedefe ulaşmadan birakmayalim
pazar günleri normaldir miraycım temizlik gezme tozma derken sessiz olur sayfamızda tatilde pazar günleri :))Yine kimseler yok burdaannem temizlik hastası oldu bugün gelemiyorum pek kahvaltıda biraz kaçırdım onu yakmaya çalışıyorum
Sagol KaptancımCok üzüldüm basiniz sagolsun canim
Bende motivasyonumuz düşmesin diye 35 mesaj kuralı kalmalı diye düşünüyorum.35 mesaj kimseyi zorlamaz bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?