Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kaptana katılıyorum.
Buradan uzaklaştığımız zaman motivasyonda sapma oluyor. Bence mesaj sayısı da kalmalı.
Tartı konusunda da bence perşembe iftar öncesi en uygun zaman diye düşünüyorum.
 

Bakalım becerebilirsem ben de senin gibi çorbadan sonra mola almayı düşünüyorum. Iftardan sonra çok kötü oluyorum. Inşallah böyle yaparsam bu Ramazan daha kolay geçer.
 
Iftardan önce tartilma konusunda emin degilim vucut aksama kadar su kaybediyor ter ve Idrarla. Ama dogru tarti ne zaman diye arastiriyorum kaptanlarada sordum birsey ögrenirsem bildirecegim kizlar.
 
Kaptana katılıyorum.
Buradan uzaklaştığımız zaman motivasyonda sapma oluyor. Bence mesaj sayısı da kalmalı.
Tartı konusunda da bence perşembe iftar öncesi en uygun zaman diye düşünüyorum.

Bence de mesaj sayısı değişmemeli ama iftar öncesi tartılmayalım. Çünkü geçen ramazanda denediğim için biliyorum. Havalar çok sıcak olduğu için 1 kilodan fazla farkediyor.
 
Gülsümüm herkesin bu boşvermişliği çok sinirimi bozuyor ama zorla güzellik olmuyor
İnan sayfayı açmak bile içimden gelmiyor
benim iş bilgisayar başı olduğu için arka planda burası muhakkak açıktır akşama kadar sayfayı yenileyip bakıyorum okuyorum kimse yazmayınca üzülüyorum ama sonra diyorumki herkesin gideceği yerler var çocuk temizlik vs. fırsat olmuyordur diyorum ama arada bir çok sessiz oluyor burası çok
 
Ben ramazanda daimi mekan olarak yataktayım iftardan sonra yürümeyi planlıyorum burası sıcak üstelik oruç uzun dediğin gibi iftar öncesi yürüyüş çoğumuz için hayal ötesi
iftardan sonrada çok halsiz oluyoruz ablam ya e birde bulaşık çay faslı ibadet derken teravihe gidebilsem şükrediyorum çok halsiz oluyorum ben yürüyüş hayal sadece benimi çin ramazanda (normal zamanda çok yürüyorumya )
 
selam hopişcim enrde o eski enerji bir gelirdin enerji dolardı sayfa telefon çok üzüyor seni sanırım :)
 
çok alıntı yaptım sistem hepsini sildi geri dönemedim malum pazartesi yoğunluğu herkes cevap yazıdm varsaysın :)))

Mesaj konusunda değişikli olmasına gerek yok günde 5 mesaj çok bişey değil sorumluluk duygumuzu kaybederiz 5 mesaj yazmak en fazla 10 dakikadır.

tartılma konusunda Sabah tartılsak yine nasıl olur ? öğlen diyeceğim ama çalışan bayanlar için çok zor olur o
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…