- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.381
Kizlar ramazanda tarti konusu gercekten ilginc aksam tartilinsa su kaybi var , sabah olsa sindirilmeyen sahur bosalmayan idrar varçok alıntı yaptım sistem hepsini sildi geri dönemedim malum pazartesi yoğunluğu herkes cevap yazıdm varsaysın :)))
Mesaj konusunda değişikli olmasına gerek yok günde 5 mesaj çok bişey değil sorumluluk duygumuzu kaybederiz 5 mesaj yazmak en fazla 10 dakikadır.
tartılma konusunda Sabah tartılsak yine nasıl olur ? öğlen diyeceğim ama çalışan bayanlar için çok zor olur o
Kizlar ramazanda tarti konusu gercekten ilginc aksam tartilinsa su kaybi var , sabah olsa sindirilmeyen sahur bosalmayan idrar var
Sahurdan 8-10 Saat tartilma Iyi ama oda calisanlara sorun
Cok karisti kafan
Kiz kendine Gore bir Saat hesapla isteSonuç olarak
cammı sildin :)Günaydınlar;
Kilo bildirimim 57,7 sabitim yani.
Dünkü menüm:
Bikaç zeytin-haşlanmış yumurta-çay-1 dilim ekmek
Tavuk ızgara-patlıcan salatası
1,5 lt su
Temizlik spordan sayılır mı özellikle kol kaslarım dün çok gelişti
cammı sildin :)
Nerdeydin nerden geldin canim??ben takip edemedim kaçırmışım.babanedemiydin?Günaydın kızlar.
Köyden dün akşam geldim.
Nasılsınız bakalım?
Çok sağol ilaç içiremiyoruz antibiyotik kullanmazsa boğazı apse yapabilir dedi dr ama içince çeviriyor bugün enjektörle vermeyi deneyeceğizGeçmiş olsun cnm
Bu sene havalar sürekli değişik olunca hastalıklarda bitmedi
İnşallah doğru dürüst bi aşcı bulunurda sende normal yemeye başlarsın
Vallahi öyleselam hopişcim enrde o eski enerji bir gelirdin enerji dolardı sayfa telefon çok üzüyor seni sanırım :)
Hahahahaiftardan önce tartılıp mutlu olmayı tercih ediyorum :))))
Bugune kadar kendi insiyatifimde isteyen herkesi idare ettim. Benim icin hic bir sorun Yok ama Kilo alir ortalamayi etkilersen diger kizlarin emegi gerekcesiyle izin yazarim bilesin canim. Ama takimdaki Tüm arkadaslarin fikri cok onemli. Onlarda mesaj olayina bu ay takilmayalim derlerse yine ok. Yok olmaz denirse benim de cogunluga saygi duyup seni cuma izinli yazarim.
Bi arada ramazanda Kilo almamaya dikkat etmek icin burdan kopmayin derim. Bu benim ve cicuklarimin ilk ramazani sayilir.cok heyecanliyim ama olabildigi kadarda burdayim.
Canım çoğunluk kural kalkmamalı demis gibi gözüküyor. Ben ilk bir hafta kendimi deneyeyim baktım olmuyor iki hafta izin alip bayrama dönerim..Bugune kadar kendi insiyatifimde isteyen herkesi idare ettim. Benim icin hic bir sorun Yok ama Kilo alir ortalamayi etkilersen diger kizlarin emegi gerekcesiyle izin yazarim bilesin canim. Ama takimdaki Tüm arkadaslarin fikri cok onemli. Onlarda mesaj olayina bu ay takilmayalim derlerse yine ok. Yok olmaz denirse benim de cogunluga saygi duyup seni cuma izinli yazarim.
Bi arada ramazanda Kilo almamaya dikkat etmek icin burdan kopmayin derim. Bu benim ve cicuklarimin ilk ramazani sayilir.cok heyecanliyim ama olabildigi kadarda burdayim.
Bende halıları kaldırdım dün sadece mutfak kaldı onada vakit kalmadı haftaya yaparım artık bende o pazuları :)))Yok fırını sildim ama öyle böyle silmek değil benim artık pazularım var
havalardan sanırım emvsim değişikliği bi halsizlik bi isteksizlik var herkeste yakın zamanda döner eski hopiş bence :))Vallahi öyledoğru söze diyecek birsey bulamıyorum
Sagol canim buyurmus kadar oldun kiCanım çoğunluk kural kalkmamalı demis gibi gözüküyor. Ben ilk bir hafta kendimi deneyeyim baktım olmuyor iki hafta izin alip bayrama dönerim..
bu arada kızlarla yapacağın ramazan size hayırlı olur inşallah.yakın olsaydım bir gün bize iftara buyur ederdim sizi
En kötü yeri sona mı sakladınBende halıları kaldırdım dün sadece mutfak kaldı onada vakit kalmadı haftaya yaparım artık bende o pazuları :)))
ben yorulunca baştan savma yapıyorum işleri dünde saat 18 de bitti işim çok yorulmuştum kız 12 tane halı sildim dermanım kalmadı o saatten sonra bide yemek ütü derken bıraktım mutfağı aman önemli değil artık yaparım napim :))En kötü yeri sona mı sakladın
dün artık nasıl kalori harcadıysam sabah ter içinde uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?