- 4 Ocak 2014
- 3.334
- 4.534
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.401
12 tane halı mı naptın senben yorulunca baştan savma yapıyorum işleri dünde saat 18 de bitti işim çok yorulmuştum kız 12 tane halı sildim dermanım kalmadı o saatten sonra bide yemek ütü derken bıraktım mutfağı aman önemli değil artık yaparım napim :))
Abboww 12 tane halı mıııben yorulunca baştan savma yapıyorum işleri dünde saat 18 de bitti işim çok yorulmuştum kız 12 tane halı sildim dermanım kalmadı o saatten sonra bide yemek ütü derken bıraktım mutfağı aman önemli değil artık yaparım napim :))
12 tane halı mı naptın senvalla bravo
Abboww 12 tane halı mııımaşallah valla eline sağlık
Güle güle güzel günlerde kirletçok yordu yaa dinlene dinlene kaç saatte bitirdim hatırlamıyorum yıkamaya vermedim zaten çalışıyoruz kimse olmuyor evde gelen giden olmuyor temizdi mecburen sildim
Canin sahuru istedigin saatte yap son dakikaya birskmakta erken yapmakta sana bagliYa kızlar bişi sorcam çok kafama takılıyo, eskiden sahuru sabah ezanına kadar yapardık, çok iyi hatırlıyorum ezan okunmasına ramak kala uyanıp tıka basa yerdik, sonra ezan okunmaya başlayınca bırakırdık. Şimdi niye gecenin 3'ünde sahur yapıyoruz? Baktım baktım bulamadım. mantıklı bir açıklama bilen var mı?
canım yine ezan okunana kadar vakit var çünki ramazanda sabah ezanı imsak vakti girince okunur yani normal her zamanki saatinde okunmaz imsak vaktinde gün aydınlanmaya başladığı için yeme içme bırakılır ramazanda ezan okuduktan yarım saat sonra kılınıyor normalde namaz ama o vakittede kılabilirsin tabi sınıra bırakma sen yinedeYa kızlar bişi sorcam çok kafama takılıyo, eskiden sahuru sabah ezanına kadar yapardık, çok iyi hatırlıyorum ezan okunmasına ramak kala uyanıp tıka basa yerdik, sonra ezan okunmaya başlayınca bırakırdık. Şimdi niye gecenin 3'ünde sahur yapıyoruz? Baktım baktım bulamadım. mantıklı bir açıklama bilen var mı?
teşekkür ederimmGüle güle güzel günlerde kirlet
Aaaa niye gidiyosunnnnSlm arkadaşlarım
Bugün, benim için zor bir karar verdim.
Bazı sebeplerden dolayı takım değişterecem.
Burda birsüredir beraber olduğumuz arkadaşlarla acı tatlı pek çok şey paylaştık
Lütfen bu durum negatif algılanmasın yoksa çok üzülürüm
Allah hepimiz için hayırlısını versin ve hedeflerimize ulaşmayı nasip etsin
Bugünkü bildirimim
Perşembe 81
Bugün 80.5
Fark -500
İnşallah bu haftayı güzel bi bildirimle kapatıp takımıma hediye ederim
Slm arkadaşlarım
Bugünkü bildirimim
Perşembe 81
Bugün 80.5
Fark -500
Öyle gerekiyor cnmAaaa niye gidiyosunnnn
Sağolasın cnm ilgin içinAblacım niye gidiyosunhani sen bizim takimin kaçamak zebanisiydin iyle demistin bana gitmesen de sorunları cinsel daha iyi olmaz mi.. takim olmak boyle bisey sonuçta
Ben anladım, sen çok emek veriyosun, dediğin gibi en az 200 mesajla buranın nöbetçisi gibi hep buradasın, biz senin kadar ilgi gösteremediğimiz için senin gitmek istemende hepimizin suçu var. Naçizane sorsam, tekrar düşünürmüsün burada kalmayı.. Sen buranın en büyük enerjisisin, gitmezsen kendi adıma çok mutlu olurumSağolasın cnm ilgin için
Ama ben 5.5 aydır haftalık en az 200 mesajla burdaydım biraz değişikliğin iyi geleceğini düşünüyorum
aa nereye gidiyosun abla çok üzüldüm :/ bi sorun mu oldu yoksa gitmeseydin keşke
Sağolun canlarım inanın gözlerim dolduBen anladım, sen çok emek veriyosun, dediğin gibi en az 200 mesajla buranın nöbetçisi gibi hep buradasın, biz senin kadar ilgi gösteremediğimiz için senin gitmek istemende hepimizin suçu var. Naçizane sorsam, tekrar düşünürmüsün burada kalmayı.. Sen buranın en büyük enerjisisin, gitmezsen kendi adıma çok mutlu olurum
ablacım ya anlıyorum seni senin kadar ilgi göstermediğimizi düşünüyorsun, emek harcamadığımızı düşünüyorsun belki ama inan öyle değilSağolasın cnm ilgin için
Ama ben 5.5 aydır haftalık en az 200 mesajla burdaydım biraz değişikliğin iyi geleceğini düşünüyorum
Sana gitme demeyi o kadar isterdim ama diyemiyorum mefkurem..sensiz bu takım çok boş olacak ama sen kararını vermişsin..hakkında hayırlısı neyse o olsun.bizi unutmaSlm arkadaşlarım
Bugünkü bildirimim
Perşembe 81
Bugün 80.5
Fark -500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?