Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

12 tane halı mı naptın sen valla bravo

Abboww 12 tane halı mııı maşallah valla eline sağlık

Ya kızlar bişi sorcam çok kafama takılıyo, eskiden sahuru sabah ezanına kadar yapardık, çok iyi hatırlıyorum ezan okunmasına ramak kala uyanıp tıka basa yerdik, sonra ezan okunmaya başlayınca bırakırdık. Şimdi niye gecenin 3'ünde sahur yapıyoruz? Baktım baktım bulamadım. mantıklı bir açıklama bilen var mı?

Canin sahuru istedigin saatte yap son dakikaya birskmakta erken yapmakta sana bagli
Ben gec yatiyorum yeyip yatmayi dusunuyom

canım yine ezan okunana kadar vakit var çünki ramazanda sabah ezanı imsak vakti girince okunur yani normal her zamanki saatinde okunmaz imsak vaktinde gün aydınlanmaya başladığı için yeme içme bırakılır ramazanda ezan okuduktan yarım saat sonra kılınıyor normalde namaz ama o vakittede kılabilirsin tabi sınıra bırakma sen yinede

Slm arkadaşlarım
Bugün, benim için zor bir karar verdim.
Bazı sebeplerden dolayı takım değişterecem.
Burda birsüredir beraber olduğumuz arkadaşlarla acı tatlı pek çok şey paylaştık
Lütfen bu durum negatif algılanmasın yoksa çok üzülürüm
Allah hepimiz için hayırlısını versin ve hedeflerimize ulaşmayı nasip etsin

Bugünkü bildirimim
Perşembe 81
Bugün 80.5
Fark -500

İnşallah bu haftayı güzel bi bildirimle kapatıp takımıma hediye ederim

Aaaa niye gidiyosunnnn

Ablacım niye gidiyosun hani sen bizim takimin kaçamak zebanisiydin iyle demistin bana gitmesen de sorunları cinsel daha iyi olmaz mi.. takim olmak boyle bisey sonuçta

Ablacım niye gidiyosun hani sen bizim takimin kaçamak zebanisiydin iyle demistin bana gitmesen de sorunları cinsel daha iyi olmaz mi.. takim olmak boyle bisey sonuçta
Sağolasın cnm ilgin için
Ama ben 5.5 aydır haftalık en az 200 mesajla burdaydım biraz değişikliğin iyi geleceğini düşünüyorum

Sağolasın cnm ilgin için
Ama ben 5.5 aydır haftalık en az 200 mesajla burdaydım biraz değişikliğin iyi geleceğini düşünüyorum
Ben anladım, sen çok emek veriyosun, dediğin gibi en az 200 mesajla buranın nöbetçisi gibi hep buradasın, biz senin kadar ilgi gösteremediğimiz için senin gitmek istemende hepimizin suçu var. Naçizane sorsam, tekrar düşünürmüsün burada kalmayı.. Sen buranın en büyük enerjisisin, gitmezsen kendi adıma çok mutlu olurum

aa nereye gidiyosun abla çok üzüldüm :/ bi sorun mu oldu yoksa gitmeseydin keşke

Sağolun canlarım inanın gözlerim doldu
Laf ağızdan bir kere çıkar demişler ya
Benim için böylesinin daha iyi olacağını düşünüyorum Allah cümlemiz için hayırlısını versin.
Umarım yanılmam, yanılırsamda kendim ettim kendim buldum derim
Hepiniz benim için ayrı bir değersiniz umarım herkes hedefine ulaşır. Yine gözüm üstünüzde olacak, her hafta kim ne yapmış bakıcam
Bırakmak yok, herkes hedefine ulaşsın

Sağolasın cnm ilgin için
ablacım ya anlıyorum seni senin kadar ilgi göstermediğimizi düşünüyorsun, emek harcamadığımızı düşünüyorsun belki ama inan öyle değil
bi kere daha düşünsen
sensiz kalmak istemiyoruz biz
iste bişeler yapalım daha çok çaba harcayalım daha sık girmeye çalışalım ama bırakma bizi

Arkadaşlar mefkurem abla uzun zamandır burda bildiğiniz gibi hepimiz alıştık ama motivasyonu bozulmuş bu burda aradığı enerjinin olmaması yada uzun süre diyet yapmasından kaynaklanıyor olabilir yeni bir takımda yeniden başlamak istiyor tabi karar onun saygı duymak lazım inşaallah en kısa sürede hedefine ulaşır.

Sana gitme demeyi o kadar isterdim ama diyemiyorum mefkurem..sensiz bu takım çok boş olacak ama sen kararını vermişsin..hakkında hayırlısı neyse o olsun.bizi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…