Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağolasın cnm ilgin için
Ama ben 5.5 aydır haftalık en az 200 mesajla burdaydım biraz değişikliğin iyi geleceğini düşünüyorum

Ablacım laf ağızdan bi kere çıkar diye kestirme bence belki hepimiz düzeliriz senin sayende :) ya gittiğim yere alışamazsan

Yaseminim sana özeldende yazmak istedim ama tlf yoktu
Seni seviyorum tattttlımmm

anlaşılan kararın kesin ablacım
seni çok özleyeceğim sen benim sanal ablam oldun
hakkını helal et
hakkında hayırlısı neyse o olsun
inşallah yanılmazsın ve daha yüksek motivasyonla daha hızlı kilolar verirsin ablaammm

Sana gitme demeyi o kadar isterdim ama diyemiyorum mefkurem..sensiz bu takım çok boş olacak ama sen kararını vermişsin..hakkında hayırlısı neyse o olsun.bizi unutma

Ablacım laf ağızdan bi kere çıkar diye kestirme bence belki hepimiz düzeliriz senin sayende :) ya gittiğim yere alışamazsan

ben de seni çok seviyorum ablacımm
hep mutlu ol sen
hep çok daha iyi ol

Kızlar bakın fenamı oldu sayfaya ekşın geldi

Sizleri gerçekten seviyorum
Beni bilen bilir sanal manal dinlemem severim adamı
Sonuçta burayada gelmem yasak değilki tabiki burayada gelirim sizleri ziyaret ederim
Burası Benim ana vatanım gibi

çok üzgünüm şu an ya
saygı duyuyorum kararına ablacım Allah hakkında en hayırlısını versin ama ablam evleniyor da başka şehre gelin gidiyor gibi hissediyorum kendimi
bi hatam olduysa affola ablam

çok üzgünüm şu an ya
saygı duyuyorum kararına ablacım Allah hakkında en hayırlısını versin ama ablam evleniyor da başka şehre gelin gidiyor gibi hissediyorum kendimi
bi hatam olduysa affola ablam
Ne demek tatlım hata falan, yok öyle bişey
Ben senin kalbini ve samimiyetini biliyorum
Canımmmmm

Hakkında hayırlı olsun, hep gel ama boş bırakma bizi

Menümü de yazayım bu arada,

Sabah 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates, 2 zeytin

Öğle, 2 yumurta, 1 dilim ekmek

Ara, yoğurt yerim muhtemelen

Akşam, fırın karnıyarık ( kızartmadan yapıyorum) çoban salata, ayran

bugün gelmedim disardaydim geçmişi okurken çok üzüldüm inşallah senin için daha iyi olur ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…