Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

iftardan önce tartılıp mutlu olmayı tercih ediyorum :))))

Bende iftardan önce tartılıp mutlu olmayı seçenlerdenim.

Anam bu nasıl bir güć kuvvet. 12 tane halı maşallah. Ben azıcık kir bile olsalar gönderiyorum yıkamaya.

Aaaaa kuzum böyle bir karar vermene üzüldüm. Ama hakkında hayırlısı.

Bu arada ben de yarın gidiyorum kızlar hepinize kolay gelsin 2 hafta sonra geri gelecem mezun olmak için! tabi kabul edilirsem.. keşke böyle bi durum olmasaydı sizi cok seviyorum güç alıyorum bu gruptan.
Hepinize iştah kesilmesi bol spor enerjisi diliyorum

ayyyy hayırdır yaprak dökümümü yaşıyoruz nedir

minecim evde hiç durmadık zaten kayınpederimin rahatsızlığıda olunca eve nadir olarak geliyoruz halılar temizdi e şimdi durduk yere 150 tl vermek gözüme geldi :))

hayırdır miraycım sen nereye gidiyorsun

Çok çok üzüldüm aktif bi yarışmacısın ve bu kararında sonuna kadar haklısın şahsım adına gitmende payım olduğunu düşünüyorum senin bana göstermiş olduğun destek kadar ben olamadım sana inşallah istediğin kiloya en kısa zamanda ulaşabilirsin ablam

Maalesef annanem ve babanemin yanında olmam lazım 2 hafta. girme ihtimalim yok.. temmuz başında yine burda olurum inşallah. daha önce yazmıştım geçmişte vardı.

Yok cnm öyle düşünme
Zaten senin az kaldı yakında mezunsun
Hadi bi gayret bitir şu iş seni kutlamaya gelicem

Cidden üzüldüm ama inşallah hakkında hayırlısı olur ablacım

kızlar karar verdinizmi ramazanda nasıl tartılacağınıza ? iftardan önce dedim ben ama çokmu farkediyorki acaba

Bende iftar önce taraftariyim.. sonuçta au kaybıyla bile ramazan sonunda hepsi gün yüzüne çıkacak :/

İnşallah en kısa zamanda dönersin canım :)

menümü yazayım
sabah: bir yumurta, peynir, çeyrek simit
öğle: 2 tane köfte, gendime salatası
ara: 5 tane kayısı
akşam: bir kaşık bulgur pilavı, yoğurt

su: 3 lt
spor: 50 dk pilates, 20 dk yürüyüş

Sağol ablam hala motive ediyorsun

Hangi takıma geçeceğin belli mi, inşallah sana çok iyi enerji olur orası ve kilo verirsin hızla
İnşallah cnm bu sefer hep birlikte başarıcaz
Berile haber vermeden hiç bi takımla konuşmadım
Daha sonrasında bir takıma sordum, olursa olur olmazsada bakarım artık

Merhaba kızlar giremedim iki gündür. Bebeği sünnet ettirdik geceler zor geçti ancak toparlandı.
Perşembe 68.3 tüm bugun 68.0im..

Ayrılanlar olmuş.. Hayırlısı olsun hakkınızda hepinizin arkadaşlar inş hedefimize öyle yada böyle ulaşırız.

geçmiş olsun canım kaç aylıktı ? benim olursa bende bebekken yaptıracam düğün felan istemiyorum hiç

3aylık olduk inş. Sizinki nekadar lık ti?
Bizde uğraşmadım düğün falan. Böyle rahat oluyo oldu da bitti maşallah :)

kızlar karar verdinizmi ramazanda nasıl tartılacağınıza ? iftardan önce dedim ben ama çokmu farkediyorki acaba
İftardan önce mantıklı olur ama su kaybı çok yaşarsak da sonuç sıkıntılı olur ilk hafta , sonraki haftalar dengelenir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…