- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.441
iftardan önce tartılıp mutlu olmayı tercih ediyorum :))))
ben yorulunca baştan savma yapıyorum işleri dünde saat 18 de bitti işim çok yorulmuştum kız 12 tane halı sildim dermanım kalmadı o saatten sonra bide yemek ütü derken bıraktım mutfağı aman önemli değil artık yaparım napim :))
Slm arkadaşlarım
Bugün, benim için zor bir karar verdim.
Bazı sebeplerden dolayı takım değişterecem.
Burda birsüredir beraber olduğumuz arkadaşlarla acı tatlı pek çok şey paylaştık
Lütfen bu durum negatif algılanmasın yoksa çok üzülürüm
Allah hepimiz için hayırlısını versin ve hedeflerimize ulaşmayı nasip etsin
Bugünkü bildirimim
Perşembe 81
Bugün 80.5
Fark -500
İnşallah bu haftayı güzel bi bildirimle kapatıp takımıma hediye ederim
ayyyy hayırdır yaprak dökümümü yaşıyoruz nedirBu arada ben de yarın gidiyorum kızlar hepinize kolay gelsin 2 hafta sonra geri gelecem mezun olmak için! tabi kabul edilirsem.. keşke böyle bi durum olmasaydı sizi cok seviyorum güç alıyorum bu gruptan.
Hepinize iştah kesilmesi bol spor enerjisi diliyorum
minecim evde hiç durmadık zaten kayınpederimin rahatsızlığıda olunca eve nadir olarak geliyoruz halılar temizdi e şimdi durduk yere 150 tl vermek gözüme geldi :))Bende iftardan önce tartılıp mutlu olmayı seçenlerdenim.
Anam bu nasıl bir güć kuvvet. 12 tane halı maşallah. Ben azıcık kir bile olsalar gönderiyorum yıkamaya.
Aaaaa kuzum böyle bir karar vermene üzüldüm. Ama hakkında hayırlısı.
hayırdır miraycım sen nereye gidiyorsunBu arada ben de yarın gidiyorum kızlar hepinize kolay gelsin 2 hafta sonra geri gelecem mezun olmak için! tabi kabul edilirsem.. keşke böyle bi durum olmasaydı sizi cok seviyorum güç alıyorum bu gruptan.
Slm arkadaşlarım
Bugün, benim için zor bir karar verdim.
Bazı sebeplerden dolayı takım değişterecem.
Burda birsüredir beraber olduğumuz arkadaşlarla acı tatlı pek çok şey paylaştık
Lütfen bu durum negatif algılanmasın yoksa çok üzülürüm
Allah hepimiz için hayırlısını versin ve hedeflerimize ulaşmayı nasip etsin
Bugünkü bildirimim
Perşembe 81
Bugün 80.5
Fark -500
İnşallah bu haftayı güzel bi bildirimle kapatıp takımıma hediye ederim
Yok cnm öyle düşünmeÇok çok üzüldüm aktif bi yarışmacısın ve bu kararında sonuna kadar haklısın şahsım adına gitmende payım olduğunu düşünüyorum senin bana göstermiş olduğun destek kadar ben olamadım sanainşallah istediğin kiloya en kısa zamanda ulaşabilirsin ablam
Sağol ablam hala motive ediyorsunYok cnm öyle düşünme
Zaten senin az kaldı yakında mezunsun
Hadi bi gayret bitir şu iş seni kutlamaya gelicem
Kızlar bakın fenamı oldu sayfaya ekşın geldi
Sizleri gerçekten seviyorum
Beni bilen bilir sanal manal dinlemem severim adamı
Sonuçta burayada gelmem yasak değilki tabiki burayada gelirim sizleri ziyaret ederim
Burası Benim ana vatanım gibi
kızlar karar verdinizmi ramazanda nasıl tartılacağınıza ? iftardan önce dedim ben ama çokmu farkediyorki acaba
Bu arada ben de yarın gidiyorum kızlar hepinize kolay gelsin 2 hafta sonra geri gelecem mezun olmak için! tabi kabul edilirsem.. keşke böyle bi durum olmasaydı sizi cok seviyorum güç alıyorum bu gruptan.
İnşallah cnm bu sefer hep birlikte başarıcazSağol ablam hala motive ediyorsun
Hangi takıma geçeceğin belli mi, inşallah sana çok iyi enerji olur orası ve kilo verirsin hızla
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun cnmidden üzüldüm ama inşallah hakkında hayırlısı olur ablacım
geçmiş olsun canım kaç aylıktı ? benim olursa bende bebekken yaptıracam düğün felan istemiyorum hiçMerhaba kızlar giremedim iki gündür. Bebeği sünnet ettirdik geceler zor geçti ancak toparlandı.
Perşembe 68.3 tüm bugun 68.0im..
Ayrılanlar olmuş.. Hayırlısı olsun hakkınızda hepinizin arkadaşlar inş hedefimize öyle yada böyle ulaşırız.
canım benim kzıım var 9 yaşında oğlum yok eğer olursa öyle yapmayı düşünüyorum demek istedim :)3aylık olduk inş. Sizinki nekadar lık ti?
Bizde uğraşmadım düğün falan. Böyle rahat oluyo oldu da bitti maşallah :)
İftardan önce mantıklı olur ama su kaybı çok yaşarsak da sonuç sıkıntılı olur ilk hafta , sonraki haftalar dengelenir diye düşünüyorumkızlar karar verdinizmi ramazanda nasıl tartılacağınıza ? iftardan önce dedim ben ama çokmu farkediyorki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?