Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Takyon sabah geç kalınca apar topar çıktım tartılamadım eve az önce geldim ne yapayım yarın mı tartılıp yazayım yoksa bu hafta pazartesi tartısından muafmı olayım

Geçmiş olsun bide hayırlı olsun canım :)

Kızlar menüm

Bugün sabah kalkamadım 12 gibi uyandım :)

Limonlu ilik su içtim o da iştahımı kesti

3 gibi çilekli sut ve bi minik donut yedim vicdan azabıyla 10 + 30 dk yürüdüm

Aksam 18:00

1 küçük kepçe tarhana çorba
1 tabak haşlama et
3 kaşık erişte
yarim dilim de çavdar ekmegi yedim dayanamadım suyuna bandım

Birazdan tekrar yürüyüşe cikiyorum

ya mekfuşum nereye gidiyor çok üzüldüm, boşluk olacak büyük bi boşluk hemde mekfuşum yinede en iyisini sen bilirsin seni çok seviyorum

ya mekfuşum nereye gidiyor çok üzüldüm, boşluk olacak büyük bi boşluk hemde mekfuşum yinede en iyisini sen bilirsin seni çok seviyorum
Bende cnm
Minozum bak 6 Lara az kaldı bırakma kendini
Bu yaz sonu 38 bedene merhaba dicen

Teşekkür ederim kızlar evet bi gecede toparladık çok şükür erken yaptırınca çabuk toparlıyor. Bugun ki menüm
Sabah
Omlet 2dil ekmek domates salatalık az reçel
Ara 4-5adet dut
Öğle
Tavuk az pilav yoğurt
Ara bir top dondurma
Akşam biber dolması iki tane ve yoğurt yedim.

Çok sık acıkıyorum şu an mesela çok açım ne yesem bu saatte olmaz. Sütüm etkilenmez inş Dr kilosunu beğenmedi bebeğin korkuyorum da süt azalmaz inş

kızlar karar verdinizmi ramazanda nasıl tartılacağınıza ? iftardan önce dedim ben ama çokmu farkediyorki acaba
Canım en iyisi yine ortak bir karar alip bir saat belirlemek ve o saate sadık kalmak.ama beril takım kaptanlarının bir karar alacağını söylemisti zaten.onu bekleyelim

Oo süper woman!!12 hali nasıl silinir yahu!! Okurken yoruldum artik spor niyetine allah kabul etsin

Çok geçmiş olsun. Evladınızı Allah size bağışlasın.

Takım en aktif Üyelerinden birini kaybettiği için üzüldüm. Umarım böylesi sizin için daha hayırlı olur.

Dün yediklerim
Sabah 1 tabak müsli ve süt
Öğle 1 kabak Dolması bir dilim ekmek acuka 6 Salatalık 1 elma
Akşam 2 Parça bonfile mantar sote 6 Kayısı ( büyük vicdan azabı yaşıyorum.)

Spor yok su 2 lt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…