- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.461
bu perşembe niyetli olacaz zaten bakalım çok fark olacakmıİftardan önce mantıklı olur ama su kaybı çok yaşarsak da sonuç sıkıntılı olur ilk hafta , sonraki haftalar dengelenir diye düşünüyorum
sabah tartıl kitkurducum en azından sende durumunu öğrenmiş olursunTakyon sabah geç kalınca apar topar çıktım tartılamadım eve az önce geldim ne yapayım yarın mı tartılıp yazayım yoksa bu hafta pazartesi tartısından muafmı olayım
Tamam canım öyle yaparımsabah tartıl kitkurducum en azından sende durumunu öğrenmiş olursun
Merhaba kızlar giremedim iki gündür. Bebeği sünnet ettirdik geceler zor geçti ancak toparlandı.
Perşembe 68.3 tüm bugun 68.0im..
Ayrılanlar olmuş.. Hayırlısı olsun hakkınızda hepinizin arkadaşlar inş hedefimize öyle yada böyle ulaşırız.
Canım gözünüz aydın küçük ama iyileşme süreci daha hızlı olur çok iyi yapmışınız3aylık olduk inş. Sizinki nekadar lık ti?
Bizde uğraşmadım düğün falan. Böyle rahat oluyo oldu da bitti maşallah :)
Bende cnmya mekfuşum nereye gidiyor çok üzüldüm, boşluk olacak büyük bi boşluk hemde mekfuşum yinede en iyisini sen bilirsin seni çok seviyorum
inşallah ablam, sen nereye gideceksin bellimiBende cnm
Minozum bak 6 Lara az kaldı bırakma kendini
Bu yaz sonu 38 bedene merhaba dicen
Yok cnm belli değilinşallah ablam, sen nereye gideceksin bellimi
Canım en iyisi yine ortak bir karar alip bir saat belirlemek ve o saate sadık kalmak.ama beril takım kaptanlarının bir karar alacağını söylemisti zaten.onu bekleyelimkızlar karar verdinizmi ramazanda nasıl tartılacağınıza ? iftardan önce dedim ben ama çokmu farkediyorki acaba
Geçmiş olsun canımMerhaba kızlar giremedim iki gündür. Bebeği sünnet ettirdik geceler zor geçti ancak toparlandı.
Perşembe 68.3 tüm bugun 68.0im..
Ayrılanlar olmuş.. Hayırlısı olsun hakkınızda hepinizin arkadaşlar inş hedefimize öyle yada böyle ulaşırız.
Oo süper woman!!12 hali nasıl silinir yahu!! Okurken yoruldumben yorulunca baştan savma yapıyorum işleri dünde saat 18 de bitti işim çok yorulmuştum kız 12 tane halı sildim dermanım kalmadı o saatten sonra bide yemek ütü derken bıraktım mutfağı aman önemli değil artık yaparım napim :))
Teşekkür ederim kızlar evet bi gecede toparladık çok şükür erken yaptırınca çabuk toparlıyor. Bugun ki menüm
Sabah
Omlet 2dil ekmek domates salatalık az reçel
Ara 4-5adet dut
Öğle
Tavuk az pilav yoğurt
Ara bir top dondurma
Akşam biber dolması iki tane ve yoğurt yedim.
Çok sık acıkıyorum şu an mesela çok açım ne yesem bu saatte olmaz. Sütüm etkilenmez inş Dr kilosunu beğenmedi bebeğin korkuyorum da süt azalmaz inş
Slm arkadaşlarım
Bugün, benim için zor bir karar verdim.
Bazı sebeplerden dolayı takım değişterecem.
Burda birsüredir beraber olduğumuz arkadaşlarla acı tatlı pek çok şey paylaştık
Lütfen bu durum negatif algılanmasın yoksa çok üzülürüm
Allah hepimiz için hayırlısını versin ve hedeflerimize ulaşmayı nasip etsin
Bugünkü bildirimim
Perşembe 81
Bugün 80.5
Fark -500
İnşallah bu haftayı güzel bi bildirimle kapatıp takımıma hediye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?