Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydınnnnnn,

Bugünkü menümü yazıyorum.. Çok acayip bişi yaptım sabah sabah köfte yedim

Sabah; 2 fırında köfte, 2 dilim ekmek

Öğle: dışarıdayım, diyet tost yiyeceğim, ayran ile

Ara; sütlü kahve

Akşam: daha karar veremedim ne pişireceğime

Su; 2litre, spor; akşam yürüyüş 5km

Canım en iyisi yine ortak bir karar alip bir saat belirlemek ve o saate sadık kalmak.ama beril takım kaptanlarının bir karar alacağını söylemisti zaten.onu bekleyelim
ay heyecan bastı şimdiden beni yarın gece sahura kalkıyoruz Rabbim hakkıyla yaşayabilmeyi nasip etsin :))

Oo süper woman!!12 hali nasıl silinir yahu!! Okurken yoruldum artik spor niyetine allah kabul etsin
kollarımı hissedemiyordum en son berna abla Allah güle güle kirletmeyi nasip etsin mutlu oluyorum evde temizlik yapınca ben dışımı temizledikçe düzenledikçe sanki içimde temizleniyor gibi oluyor :))

Dün yediklerim
Sabah 1 tabak müsli ve süt
Öğle 1 kabak Dolması bir dilim ekmek acuka 6 Salatalık 1 elma
Akşam 2 Parça bonfile mantar sote 6 Kayısı ( büyük vicdan azabı yaşıyorum.)

Spor yok su 2 lt.
dolmada zaten pirinç var ekmek yemeseydin iyiymiş suyu 3 litreye çıkarabilsen daha iyi olur canım

Ramazanda menülerimi sabah yazarım iftarda kayınvalidemelrde olacağımız için ne pişecek ne yiycez önceden planlı olmayacak o yüzden sabahları iftarımı sahurumu yazarım yediklerimi

dolmada zaten pirinç var ekmek yemeseydin iyiymiş suyu 3 litreye çıkarabilsen daha iyi olur canım
Sağol takıyorum cevap yazdığın için karnım doymadı tatlım tek kabak dolmasıyla 2 saat sonra ekmekle açıla yedim. Ama asıl bomba akşamdı. Dün nedense karnım çok acıktı. Anlayamadım. Neyse sabah tartıldım. 200 g gitmiş çok mutluyum.

canım zaten yediklerimiz hemen kiloya dönüşmüyor malaesef sonra çıkıyor acısı :)) yoğurt salata bunları sofrandan eksik etme çok güzel doyuruyor inan ana yemek az olsada fazla çesit olunca doyuyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…