- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.501
anladım ben tatlım önemli değil :)Bıktım bu tabletin yazdıklarımı düzeltmesinden Sağol takyoncum.
Günaydın Gizemcim nasılsın kardeşin nasıl oldu ?günaydın kızlar :) geçmiş olsun @nidah
canım 2 senelik evli, bir senelik de anneyim ve 31 yaşındayım..sağol canımmm :)) yasemincim kendini tanıtsana biraz nerdesin evlimisin bekarmısın çocuk varmı okuyormusun çalışıyormusun :)))
iyiyim canım sağol kiloları hemen versem daha iyi olcm :) kardeşimde düzeldi şimdi daha iyi fizik tedavi hareketlerini falan yapabiliyo sen nasılsın canımGünaydın Gizemcim nasılsın kardeşin nasıl oldu ?
canım Allah bağışlasın yuvan huzurlu mutlu olsun :) evet canım adım gülsüm mersinde yaşıyorum 10 yıllık evliyim 9 yaşında bir kızım var Allah bağışlasın dsmart çağrı merkezinde çalışıyorumcanım 2 senelik evli, bir senelik de anneyim ve 31 yaşındayım..15 aylık bir kızım var Allah bağışlarsa
ankarada yaşıyorum, bir üniversitenin mali işlerinde çalışıyorum
takyonum senin adın gülsüm müydü?kusura bakma nolur bu kadar aydır burdayım ama isim konusunda çok zayıfım hiç ezberleyemem
sevindim canım inşaallah dahada iyi olacak zamanla ah o kiloları hemen versem bende çok mutlu olacağım kızım sarılıyor bana sabah dediki anne çok incelmişsin dedi ay bir mutlu oldum anlatamamm :))) çok şükür bende iyiyim canım ev iş güç çocuk derken günlerimiz geçiyor Allah eksikliğini vermesiniyiyim canım sağol kiloları hemen versem daha iyi olcm :) kardeşimde düzeldi şimdi daha iyi fizik tedavi hareketlerini falan yapabiliyo sen nasılsın canım
amin canım, seninkini de Allah bağışlasın :)canım Allah bağışlasın yuvan huzurlu mutlu olsun :) evet canım adım gülsüm mersinde yaşıyorum 10 yıllık evliyim 9 yaşında bir kızım var Allah bağışlasın dsmart çağrı merkezinde çalışıyorum
mersin güzeldir ya tam yaz memleketi kış yok sahilimiz güzel birde küçük bir şehir heryere tek vasıtayla gidebiliyorsun kiralar mutfak ihtiyaçları uygun taşınmak isteyenlere duyrulur tam yaşanacak şehir :))))amin canım, seninkini de Allah bağışlasın :)
benim eşim mersin doğumlu
orayla pek ilgisi kalmamış gerçi ama
Ayyy tam benlikmiş yazı severim ben, bi de büyükşehir trafiğinden kalabalıklığından çok sıkıldım vallamersin güzeldir ya tam yaz memleketi kış yok sahilimiz güzel birde küçük bir şehir heryere tek vasıtayla gidebiliyorsun kiralar mutfak ihtiyaçları uygun taşınmak isteyenlere duyrulur tam yaşanacak şehir :))))
ramazan festivalleri başlıyacak dahada güzel oluyor ramazanda bende sevmiyorum büyük şehirleri yaşadığım yerin hertarafını karış karış bileyim istiyorum :))Ayyy tam benlikmiş yazı severim ben, bi de büyükşehir trafiğinden kalabalıklığından çok sıkıldım valla
bütün sevdiklerimi taşıyabilsem taşınırım valla
inşallah canım ,ne güzel tabi kilolar verilince hemen fark ediliyor :) bende geçen gün 3 sene önce aldığım bi kaç kere giydikten sonra olmayan yeni pantolonumu giydim az daha versem kiloları oda bol gelicek :)sevindim canım inşaallah dahada iyi olacak zamanla ah o kiloları hemen versem bende çok mutlu olacağım kızım sarılıyor bana sabah dediki anne çok incelmişsin dedi ay bir mutlu oldum anlatamamm :))) çok şükür bende iyiyim canım ev iş güç çocuk derken günlerimiz geçiyor Allah eksikliğini vermesin
ilk başalrda güzel vermiştim ama şimdi haftada yarım kilo standart oldu tabi bu beslenme yanlışlığı ve spor yapmamaktan kaynaklanıyor ah bide spor yapabilsem daha iyi verecemde neyse azar azar gidenler bidaha dönmezmişinşallah canım ,ne güzel tabi kilolar verilince hemen fark ediliyor :) bende geçen gün 3 sene önce aldığım bi kaç kere giydikten sonra olmayan yeni pantolonumu giydim az daha versem kiloları oda bol gelicek :)
evet canım ayda 2 kilo vermek çok sağlıklıymış aslında ve bidaha kilo almazmışsn ama biz çok sabırsızız :)ilk başalrda güzel vermiştim ama şimdi haftada yarım kilo standart oldu tabi bu beslenme yanlışlığı ve spor yapmamaktan kaynaklanıyor ah bide spor yapabilsem daha iyi verecemde neyse azar azar gidenler bidaha dönmezmiş
bir an önce verelim bitsin istiyoruz sabırsızlık işte :)) gün içerisinde fazla yemiyorum ama akşamalrı asıl imtihan başlıyor benimi çin kayınvalidem yemek yapmış oluyor şundan ye olmadı bunu sana ayırdık ( bwen gittiğimde yemek yenmiş oluyor) derken bir lokma ondan 2 lokma şundan kalori yükseliyor tabi dayanamıyorum akşamlarıevet canım ayda 2 kilo vermek çok sağlıklıymış aslında ve bidaha kilo almazmışsn ama biz çok sabırsızız :)
devamlı spor yapabilsen akşam yediklerinide yakarsın hemde sıkılaşırsın canım ama çocuklarla fln zor olur tabi ramazanda duşunuyomusun iftardan sonra sporu ay bende iftardan sonra yürüyüş yapsam diyorumbir an önce verelim bitsin istiyoruz sabırsızlık işte :)) gün içerisinde fazla yemiyorum ama akşamalrı asıl imtihan başlıyor benimi çin kayınvalidem yemek yapmış oluyor şundan ye olmadı bunu sana ayırdık ( bwen gittiğimde yemek yenmiş oluyor) derken bir lokma ondan 2 lokma şundan kalori yükseliyor tabi dayanamıyorum akşamları
e hoşgeldin o zamanGünaydın kızlar...
Hoş gördüm.
Güzeldi Berilcim açıldım en azından.
Evet bebeğim babaanneme gittim cuma günü.
Pazar da döndüm.
içinide artık ramazanda temizlersin canım.Güle Güle kirlet evinikollarımı hissedemiyordum en son berna abla Allah güle güle kirletmeyi nasip etsin mutlu oluyorum evde temizlik yapınca ben dışımı temizledikçe düzenledikçe sanki içimde temizleniyor gibi oluyor :))
canım ramazanda bizim sahilde şenlikler olacak eşimi ikna edebilirsem oraya gideriz akşamalrı gidiş dönüş 60 dk rahat yürüyüş olur ama işte kayınpederim rahatsız olunca akşama kadar görümcem orda akşamalrı nöbet sırası bana geliyor durumu şu an olduğu gibi kalırsa gidebiliriz bakalımdevamlı spor yapabilsen akşam yediklerinide yakarsın hemde sıkılaşırsın canım ama çocuklarla fln zor olur tabi ramazanda duşunuyomusun iftardan sonra sporu ay bende iftardan sonra yürüyüş yapsam diyorum
inşaAllah canımiçinide artık ramazanda temizlersin canım.Güle Güle kirlet evini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?