Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sağol canımmm :)) yasemincim kendini tanıtsana biraz nerdesin evlimisin bekarmısın çocuk varmı okuyormusun çalışıyormusun :)))
canım 2 senelik evli, bir senelik de anneyim ve 31 yaşındayım.. 15 aylık bir kızım var Allah bağışlarsa
ankarada yaşıyorum, bir üniversitenin mali işlerinde çalışıyorum
takyonum senin adın gülsüm müydü? kusura bakma nolur bu kadar aydır burdayım ama isim konusunda çok zayıfım hiç ezberleyemem

canım Allah bağışlasın yuvan huzurlu mutlu olsun :) evet canım adım gülsüm mersinde yaşıyorum 10 yıllık evliyim 9 yaşında bir kızım var Allah bağışlasın dsmart çağrı merkezinde çalışıyorum

iyiyim canım sağol kiloları hemen versem daha iyi olcm :) kardeşimde düzeldi şimdi daha iyi fizik tedavi hareketlerini falan yapabiliyo sen nasılsın canım
sevindim canım inşaallah dahada iyi olacak zamanla ah o kiloları hemen versem bende çok mutlu olacağım kızım sarılıyor bana sabah dediki anne çok incelmişsin dedi ay bir mutlu oldum anlatamamm :))) çok şükür bende iyiyim canım ev iş güç çocuk derken günlerimiz geçiyor Allah eksikliğini vermesin

amin canım, seninkini de Allah bağışlasın :)
benim eşim mersin doğumlu
orayla pek ilgisi kalmamış gerçi ama

amin canım, seninkini de Allah bağışlasın :)
benim eşim mersin doğumlu
orayla pek ilgisi kalmamış gerçi ama
mersin güzeldir ya tam yaz memleketi kış yok sahilimiz güzel birde küçük bir şehir heryere tek vasıtayla gidebiliyorsun kiralar mutfak ihtiyaçları uygun taşınmak isteyenlere duyrulur tam yaşanacak şehir :))))

Ayyy tam benlikmiş yazı severim ben, bi de büyükşehir trafiğinden kalabalıklığından çok sıkıldım valla
bütün sevdiklerimi taşıyabilsem taşınırım valla

Ayyy tam benlikmiş yazı severim ben, bi de büyükşehir trafiğinden kalabalıklığından çok sıkıldım valla
bütün sevdiklerimi taşıyabilsem taşınırım valla
ramazan festivalleri başlıyacak dahada güzel oluyor ramazanda bende sevmiyorum büyük şehirleri yaşadığım yerin hertarafını karış karış bileyim istiyorum :))

inşallah canım ,ne güzel tabi kilolar verilince hemen fark ediliyor :) bende geçen gün 3 sene önce aldığım bi kaç kere giydikten sonra olmayan yeni pantolonumu giydim az daha versem kiloları oda bol gelicek :)

inşallah canım ,ne güzel tabi kilolar verilince hemen fark ediliyor :) bende geçen gün 3 sene önce aldığım bi kaç kere giydikten sonra olmayan yeni pantolonumu giydim az daha versem kiloları oda bol gelicek :)
ilk başalrda güzel vermiştim ama şimdi haftada yarım kilo standart oldu tabi bu beslenme yanlışlığı ve spor yapmamaktan kaynaklanıyor ah bide spor yapabilsem daha iyi verecemde neyse azar azar gidenler bidaha dönmezmiş

evet canım ayda 2 kilo vermek çok sağlıklıymış aslında ve bidaha kilo almazmışsn ama biz çok sabırsızız :)

evet canım ayda 2 kilo vermek çok sağlıklıymış aslında ve bidaha kilo almazmışsn ama biz çok sabırsızız :)
bir an önce verelim bitsin istiyoruz sabırsızlık işte :)) gün içerisinde fazla yemiyorum ama akşamalrı asıl imtihan başlıyor benimi çin kayınvalidem yemek yapmış oluyor şundan ye olmadı bunu sana ayırdık ( bwen gittiğimde yemek yenmiş oluyor) derken bir lokma ondan 2 lokma şundan kalori yükseliyor tabi dayanamıyorum akşamları

devamlı spor yapabilsen akşam yediklerinide yakarsın hemde sıkılaşırsın canım ama çocuklarla fln zor olur tabi ramazanda duşunuyomusun iftardan sonra sporu ay bende iftardan sonra yürüyüş yapsam diyorum

Günaydın kızlar...

Hoş gördüm.
Güzeldi Berilcim açıldım en azından.

Evet bebeğim babaanneme gittim cuma günü.
Pazar da döndüm.
e hoşgeldin o zaman

kollarımı hissedemiyordum en son berna abla Allah güle güle kirletmeyi nasip etsin mutlu oluyorum evde temizlik yapınca ben dışımı temizledikçe düzenledikçe sanki içimde temizleniyor gibi oluyor :))
içinide artık ramazanda temizlersin canım.Güle Güle kirlet evini

devamlı spor yapabilsen akşam yediklerinide yakarsın hemde sıkılaşırsın canım ama çocuklarla fln zor olur tabi ramazanda duşunuyomusun iftardan sonra sporu ay bende iftardan sonra yürüyüş yapsam diyorum
canım ramazanda bizim sahilde şenlikler olacak eşimi ikna edebilirsem oraya gideriz akşamalrı gidiş dönüş 60 dk rahat yürüyüş olur ama işte kayınpederim rahatsız olunca akşama kadar görümcem orda akşamalrı nöbet sırası bana geliyor durumu şu an olduğu gibi kalırsa gidebiliriz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…