- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.521
Ohhhh ne güzelmiş yaaramazan festivalleri başlıyacak dahada güzel oluyor ramazanda bende sevmiyorum büyük şehirleri yaşadığım yerin hertarafını karış karış bileyim istiyorum :))
Inan gelmeyi Cok istiyom ama olmuyor sirf meraktan gelip bakiyim diye okuyup cikiyomberilceee kaptanım olmuyor öyle beğenip kaçmak gel bi yüzünü görelim özledik yaaa :)
Canim herkes kendine gore tartilacak bir kac arkadasa sordum onlarda ayni sorunu cozememisTakito belli oldumu bildirim vakti??yoksa kafamıza göre takılıyor muyuz?
Sana inreniyorum Emegine,saygina, özverinecanım ramazanda bizim sahilde şenlikler olacak eşimi ikna edebilirsem oraya gideriz akşamalrı gidiş dönüş 60 dk rahat yürüyüş olur ama işte kayınpederim rahatsız olunca akşama kadar görümcem orda akşamalrı nöbet sırası bana geliyor durumu şu an olduğu gibi kalırsa gidebiliriz bakalım
Allah yardımcınız olsun canım tamamdır 10 mesaj bekliyorum :))Inan gelmeyi Cok istiyom ama olmuyor sirf meraktan gelip bakiyim diye okuyup cikiyom
Cicuklar geldi burda Okul tatiline daha 1.5 ay var seneye kayit yaptiriyoz Cok kosisturuyoz canim
Elifinde yuva Isi var ama sana söz gunlük 10 mesaj baslayim
Estağfurullah kaptanım olması gerektiği gibi olmaya çalışıyorum sadeceSana inreniyorum Emegine,saygina, özverine
bahired hoşgeldin canım öncelikle ilk sayfada kurallarımız var onu oku bana uyar dersen 15 günlük deneme sürecin başlar günlük menümüzü,suyumuzu,sporumuzu yazıyoruz öncelikli şart deneme sürecinde güzel kilo verebilmen ve bol paylaşımda bulunman.belli bir diyet şeklimiz yok şok diyetleri sağlıksız diyetleri yapmıyoruz kalorisi düşük gıdalardan kendi menümüzü oluşturuyoruz burdada paylaşınca zaten eksi olan yerlerde birbirimizi uyarıyoruz kendini biraz tanıtırmısın canım ?merhaba arkadaşlar ne yapmalıyım aranıza katılmak için ve grup nasıl işliyor kısaca anlatırmısınız. birde belli bir diyetmi yapıyoruz yoksa herkes kafasına göre mi yapıyor?
canım zaten yediklerimiz hemen kiloya dönüşmüyor malaesef sonra çıkıyor acısı :)) yoğurt salata bunları sofrandan eksik etme çok güzel doyuruyor inan ana yemek az olsada fazla çesit olunca doyuyorum ben
canım Allah bağışlasın yuvan huzurlu mutlu olsun :) evet canım adım gülsüm mersinde yaşıyorum 10 yıllık evliyim 9 yaşında bir kızım var Allah bağışlasın dsmart çağrı merkezinde çalışıyorum
evet canım ayda 2 kilo vermek çok sağlıklıymış aslında ve bidaha kilo almazmışsn ama biz çok sabırsızız :)
bir an önce verelim bitsin istiyoruz sabırsızlık işte :)) gün içerisinde fazla yemiyorum ama akşamalrı asıl imtihan başlıyor benimi çin kayınvalidem yemek yapmış oluyor şundan ye olmadı bunu sana ayırdık ( bwen gittiğimde yemek yenmiş oluyor) derken bir lokma ondan 2 lokma şundan kalori yükseliyor tabi dayanamıyorum akşamları
Aynen çeşit çok olunca insanin en azından gözü doyuyobide 48 saatte yerleşirmiş kilolar bi gün kaçırdıysak ertesi gün mutlaka dikkat edip dengelememiz lazimmis :)
Offf mersin deyince aklıma kuşumatodaki atomcu geliyooo kalori bombasiiii
Sanki kiloları bir gün de almışız gibi bir gün de vermek istiyoruz
Ben o konuda şanslıyım kayın validem hem genç 46 yaşında hemde zayıf hemde zayıflığına insan dikkat etmeli modunda o yüzden hic ısrar etmez yemek konusunda ama anneme gelince perişan oluyorum.. aman ondan ne olcak aman şundan nolcak habire dolduruyo bişeyleri tabağımıza
aaaa örden ne alaka sokaktaBasima geleni dinleyin kizlar :)
Biraz once burda deli bi yagmur yagdi, bende eve donuyordum. Tam apartmanin kapisina geldim bi baktim bi ordek. Ayagida sakat. Sucuk gibi islanmis. Kediler etrafinda. Yagmur bitene kadar arabanin icinde bekledim. Kediler yanastikca kovaladim. Bende sirilsiklam oldum. Belediye, orman mudurlugu ne varsa aradim. Simdi bekliyorum ki biri gelsin alsin hayvancagizi.. :)
Orman bolge mudurlugunden geldiler, baktilar ayni seyi dediler. Evcil bu dediler, ya kacmistir, yada cok buyudugu icin sokaga atmislardir dediler. Megerse kanatlari kesikmis. Ucamasin diye yapiyolarmis. Caniler. Cok uzuldum zavalliciga. Ama su anda bir ormanin icindeki golete goturduler. Birsuru ordek kaz olan bi golet.aaaa örden ne alaka sokaktakesin birileri evde besliyor kaçmış kıyamam yaaa
Oyyy kıyamam ördeğe çok iyi yapmışsınBasima geleni dinleyin kizlar :)
Biraz once burda deli bi yagmur yagdi, bende eve donuyordum. Tam apartmanin kapisina geldim bi baktim bi ordek. Ayagida sakat. Sucuk gibi islanmis. Kediler etrafinda. Yagmur bitene kadar arabanin icinde bekledim. Kediler yanastikca kovaladim. Bende sirilsiklam oldum. Belediye, orman mudurlugu ne varsa aradim. Simdi bekliyorum ki biri gelsin alsin hayvancagizi.. :)
Sürüngenlerden acayip tırsıyorum akrep gibi eklemsi böcüklerden de ama diğerleri sorunsuzOrman bolge mudurlugunden geldiler, baktilar ayni seyi dediler. Evcil bu dediler, ya kacmistir, yada cok buyudugu icin sokaga atmislardir dediler. Megerse kanatlari kesikmis. Ucamasin diye yapiyolarmis. Caniler. Cok uzuldum zavalliciga. Ama su anda bir ormanin icindeki golete goturduler. Birsuru ordek kaz olan bi golet.Daha baska sokakta ne gorucem merak ediyorum. Kirpi, sansar, yilan, herturlu bocek, akrep, ordek, sincap vs vs. benim burasi tam dogal hayat
Orman bolge mudurlugunden geldiler, baktilar ayni seyi dediler. Evcil bu dediler, ya kacmistir, yada cok buyudugu icin sokaga atmislardir dediler. Megerse kanatlari kesikmis. Ucamasin diye yapiyolarmis. Caniler. Cok uzuldum zavalliciga. Ama su anda bir ormanin icindeki golete goturduler. Birsuru ordek kaz olan bi golet.Daha baska sokakta ne gorucem merak ediyorum. Kirpi, sansar, yilan, herturlu bocek, akrep, ordek, sincap vs vs. benim burasi tam dogal hayat
geçmiş olsun canımm.. Olduda bitti maşalahhhMerhaba kızlar giremedim iki gündür. Bebeği sünnet ettirdik geceler zor geçti ancak toparlandı.
Perşembe 68.3 tüm bugun 68.0im..
Ayrılanlar olmuş.. Hayırlısı olsun hakkınızda hepinizin arkadaşlar inş hedefimize öyle yada böyle ulaşırız.
bişey itiraf edeyim, sıcaklardan ve kullanmak zorunda olduğum ilaçlardan dolayı 4-5 senedir oruç tutmuyordum. Sonra her sene ramazan bitmesine yakın o kadar büyük vicdan yapıyodumki anlatamam.. Bu sene kendi kendime söz verdim tutacağıma.. Bende çok heyecanlayımay heyecan bastı şimdiden beni yarın gece sahura kalkıyoruz Rabbim hakkıyla yaşayabilmeyi nasip etsin :))
hoşgeldinnnnnmerhaba arkadaşlar ne yapmalıyım aranıza katılmak için ve grup nasıl işliyor kısaca anlatırmısınız. birde belli bir diyetmi yapıyoruz yoksa herkes kafasına göre mi yapıyor?
ayy kilolar 48 saatte mi yerleşiyormuşşş.. Bende kesinlikle o kural çalışmıyordur. 15 dakikaya kilo olarak yerleşiyordur eminimAynen çeşit çok olunca insanin en azından gözü doyuyobide 48 saatte yerleşirmiş kilolar bi gün kaçırdıysak ertesi gün mutlaka dikkat edip dengelememiz lazimmis :)
Offf mersin deyince aklıma kuşumatodaki atomcu geliyooo kalori bombasiiii
Sanki kiloları bir gün de almışız gibi bir gün de vermek istiyoruz
Ben o konuda şanslıyım kayın validem hem genç 46 yaşında hemde zayıf hemde zayıflığına insan dikkat etmeli modunda o yüzden hic ısrar etmez yemek konusunda ama anneme gelince perişan oluyorum.. aman ondan ne olcak aman şundan nolcak habire dolduruyo bişeyleri tabağımıza
ben istanbul sarıyerde oturuyorum, önümüz deniz arkamız orman. Her türlü hayvan mevcut burdaSürüngenlerden acayip tırsıyorum akrep gibi eklemsi böcüklerden de ama diğerleri sorunsuznerede oturuyorsun sorması ayıp
ayy evett çok mutlu oldumyazık ya üzüldüm hayvancağıza iyiki gördün haber verdin Allah razı olsun şimdi cennetine gidiyor desene :)
kesin evden kacmistir oBasima geleni dinleyin kizlar :)
sen bu kadar mersini översen yakinda getirecen beni oraya bu gunlerde kizlarla her aklimiza eseni yapma modundayiz zaten basina 4 muzu bela alacan benden soylemesi....evet canım çeşit olunca en azından gözüne çok görünüyorya psikolojik olarak doyuyorsun :) vay 48 saat demek
sen atomcuyu nerden biliyorsun merili mersine çok geldin sanırım mersindemi oturuyorsun yoksa ?
benimde annem yeme kızım kilo alıyorsun çirkin oluyorsun zayıfla der tut boğazını der :))) kayınvalidede senin anne gibi bundan bişey olmaz ye gitsin der parçalar küçük ama kalori zirvede
neresiki sizin orasi canimOrman bolge mudurlugunden geldiler, baktilar ayni seyi dediler. Evcil bu dediler, ya kacmistir, yada cok buyudugu icin sokaga atmislardir dediler. Megerse kanatlari kesikmis. Ucamasin diye yapiyolarmis. Caniler. Cok uzuldum zavalliciga. Ama su anda bir ormanin icindeki golete goturduler. Birsuru ordek kaz olan bi golet.Daha baska sokakta ne gorucem merak ediyorum. Kirpi, sansar, yilan, herturlu bocek, akrep, ordek, sincap vs vs. benim burasi tam dogal hayat
ben tek bir akrepten nefret ediyorumSürüngenlerden acayip tırsıyorum akrep gibi eklemsi böcüklerden de ama diğerleri sorunsuznerede oturuyorsun sorması ayıp
Basima geleni dinleyin kizlar :)
evet canım çeşit olunca en azından gözüne çok görünüyorya psikolojik olarak doyuyorsun :) vay 48 saat demek
sen atomcuyu nerden biliyorsun merili mersine çok geldin sanırım mersindemi oturuyorsun yoksa ?
benimde annem yeme kızım kilo alıyorsun çirkin oluyorsun zayıfla der tut boğazını der :))) kayınvalidede senin anne gibi bundan bişey olmaz ye gitsin der parçalar küçük ama kalori zirvede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?