Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

berilceee kaptanım olmuyor öyle beğenip kaçmak gel bi yüzünü görelim özledik yaaa :)
Inan gelmeyi Cok istiyom ama olmuyor sirf meraktan gelip bakiyim diye okuyup cikiyom
Cicuklar geldi burda Okul tatiline daha 1.5 ay var seneye kayit yaptiriyoz Cok kosisturuyoz canim
Elifinde yuva Isi var ama sana söz gunlük 10 mesaj baslayim

Sana inreniyorum Emegine,saygina, özverine

merhaba arkadaşlar ne yapmalıyım aranıza katılmak için ve grup nasıl işliyor kısaca anlatırmısınız. birde belli bir diyetmi yapıyoruz yoksa herkes kafasına göre mi yapıyor?

Inan gelmeyi Cok istiyom ama olmuyor sirf meraktan gelip bakiyim diye okuyup cikiyom
Cicuklar geldi burda Okul tatiline daha 1.5 ay var seneye kayit yaptiriyoz Cok kosisturuyoz canim
Elifinde yuva Isi var ama sana söz gunlük 10 mesaj baslayim
Allah yardımcınız olsun canım tamamdır 10 mesaj bekliyorum :))

merhaba arkadaşlar ne yapmalıyım aranıza katılmak için ve grup nasıl işliyor kısaca anlatırmısınız. birde belli bir diyetmi yapıyoruz yoksa herkes kafasına göre mi yapıyor?
bahired hoşgeldin canım öncelikle ilk sayfada kurallarımız var onu oku bana uyar dersen 15 günlük deneme sürecin başlar günlük menümüzü,suyumuzu,sporumuzu yazıyoruz öncelikli şart deneme sürecinde güzel kilo verebilmen ve bol paylaşımda bulunman.belli bir diyet şeklimiz yok şok diyetleri sağlıksız diyetleri yapmıyoruz kalorisi düşük gıdalardan kendi menümüzü oluşturuyoruz burdada paylaşınca zaten eksi olan yerlerde birbirimizi uyarıyoruz kendini biraz tanıtırmısın canım ?

canım zaten yediklerimiz hemen kiloya dönüşmüyor malaesef sonra çıkıyor acısı :)) yoğurt salata bunları sofrandan eksik etme çok güzel doyuruyor inan ana yemek az olsada fazla çesit olunca doyuyorum ben

Aynen çeşit çok olunca insanin en azından gözü doyuyo bide 48 saatte yerleşirmiş kilolar bi gün kaçırdıysak ertesi gün mutlaka dikkat edip dengelememiz lazimmis :)

Offf mersin deyince aklıma kuşumatodaki atomcu geliyooo kalori bombasiiii

evet canım ayda 2 kilo vermek çok sağlıklıymış aslında ve bidaha kilo almazmışsn ama biz çok sabırsızız :)

Sanki kiloları bir gün de almışız gibi bir gün de vermek istiyoruz

Ben o konuda şanslıyım kayın validem hem genç 46 yaşında hemde zayıf hemde zayıflığına insan dikkat etmeli modunda o yüzden hic ısrar etmez yemek konusunda ama anneme gelince perişan oluyorum.. aman ondan ne olcak aman şundan nolcak habire dolduruyo bişeyleri tabağımıza

Basima geleni dinleyin kizlar :)

Biraz once burda deli bi yagmur yagdi, bende eve donuyordum. Tam apartmanin kapisina geldim bi baktim bi ordek. Ayagida sakat. Sucuk gibi islanmis. Kediler etrafinda. Yagmur bitene kadar arabanin icinde bekledim. Kediler yanastikca kovaladim. Bende sirilsiklam oldum. Belediye, orman mudurlugu ne varsa aradim. Simdi bekliyorum ki biri gelsin alsin hayvancagizi.. :)

evet canım çeşit olunca en azından gözüne çok görünüyorya psikolojik olarak doyuyorsun :) vay 48 saat demek

sen atomcuyu nerden biliyorsun merili mersine çok geldin sanırım mersindemi oturuyorsun yoksa ?

benimde annem yeme kızım kilo alıyorsun çirkin oluyorsun zayıfla der tut boğazını der :))) kayınvalidede senin anne gibi bundan bişey olmaz ye gitsin der parçalar küçük ama kalori zirvede

aaaa örden ne alaka sokakta kesin birileri evde besliyor kaçmış kıyamam yaaa

aaaa örden ne alaka sokakta kesin birileri evde besliyor kaçmış kıyamam yaaa
Orman bolge mudurlugunden geldiler, baktilar ayni seyi dediler. Evcil bu dediler, ya kacmistir, yada cok buyudugu icin sokaga atmislardir dediler. Megerse kanatlari kesikmis. Ucamasin diye yapiyolarmis. Caniler. Cok uzuldum zavalliciga. Ama su anda bir ormanin icindeki golete goturduler. Birsuru ordek kaz olan bi golet. Daha baska sokakta ne gorucem merak ediyorum. Kirpi, sansar, yilan, herturlu bocek, akrep, ordek, sincap vs vs. benim burasi tam dogal hayat

Oyyy kıyamam ördeğe çok iyi yapmışsın

Sürüngenlerden acayip tırsıyorum akrep gibi eklemsi böcüklerden de ama diğerleri sorunsuz nerede oturuyorsun sorması ayıp

yazık ya üzüldüm hayvancağıza iyiki gördün haber verdin Allah razı olsun şimdi cennetine gidiyor desene :)

geçmiş olsun canımm.. Olduda bitti maşalahhh

ay heyecan bastı şimdiden beni yarın gece sahura kalkıyoruz Rabbim hakkıyla yaşayabilmeyi nasip etsin :))
bişey itiraf edeyim, sıcaklardan ve kullanmak zorunda olduğum ilaçlardan dolayı 4-5 senedir oruç tutmuyordum. Sonra her sene ramazan bitmesine yakın o kadar büyük vicdan yapıyodumki anlatamam.. Bu sene kendi kendime söz verdim tutacağıma.. Bende çok heyecanlayım

hoşgeldinnnnn

ayy kilolar 48 saatte mi yerleşiyormuşşş.. Bende kesinlikle o kural çalışmıyordur. 15 dakikaya kilo olarak yerleşiyordur eminim

Sürüngenlerden acayip tırsıyorum akrep gibi eklemsi böcüklerden de ama diğerleri sorunsuz nerede oturuyorsun sorması ayıp
ben istanbul sarıyerde oturuyorum, önümüz deniz arkamız orman. Her türlü hayvan mevcut burda

yazık ya üzüldüm hayvancağıza iyiki gördün haber verdin Allah razı olsun şimdi cennetine gidiyor desene :)
ayy evett çok mutlu oldum

kesin evden kacmistir o
ay sanada kiyamam canim benim

sen bu kadar mersini översen yakinda getirecen beni oraya bu gunlerde kizlarla her aklimiza eseni yapma modundayiz zaten basina 4 muzu bela alacan benden soylemesi....
neresiki sizin orasi canim
ben tek bir akrepten nefret ediyorum

helal sana

Arkadaşım mersinde okudu onun yanına gelip gittiğimde geziyoduk :) ankaradayım ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…