Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kizlar bu arada sizinle tanisamadik kaynasamadik ama zamanla olacagina inaniyorum.gülsüme sozum var 10 mesaj borclu uyaniyorum artik her gune.sizde biraz gayret gosterirseniz sayfamiz eski nesesine doner diye dusunuyorum.
mutlakaki eksiklerimiz, es gectiklerimiz var hep beraber cozebiliriz.yeterki isteklerimizi dile getirip cizum arayalim.farkindayim bosverdim gibi hissediyorsunuz, ama inanin degil.neyse cenemi toplayip konuyu kapatiyorum

Hee bu arada öğlen yemeği yemeyi unuttum, biraz önce sütlü kahve içtim, kiraz yedim.

Akşama ne pişireceğime karar veremedim. Şimdi sebze çorbası yapıyorum, yanına naapsam acaba.. Şu hergün ne yapsam derdi hiçç bitmiyor

Aynen kaptanım istedikten sonra herşeyi başarırız :)

merhaba arkadaşlar ne yapmalıyım aranıza katılmak için ve grup nasıl işliyor kısaca anlatırmısınız. birde belli bir diyetmi yapıyoruz yoksa herkes kafasına göre mi yapıyor?
aaaaaaaaaa ce demis gitmissin canim sen
kendini tanitsan kilo macerani anlatsan biraz........

benimde yillar sonra ilk bilincli ramazanim olacak garip bir heyecanim var sanki midemde kelebekler ucusuyor.......

sebze corbasinin yanina izgara tavukla guzel bir salata yapsan
yada patlican patlatip mis gibi bir salata yapsan soyle nar eksiside koysan bol maydanozlu
yada yogurtla haslanmis ispanagi karistirip soyl soguk siguk yesen.........

istanbul sarıyer'de oturuyorum :)

İnşallah bu ramazanda orucumuzu tutucazz Allah kabul etsin hepimizin oruçlarını:)

helal sana

Arkadaşım mersinde okudu onun yanına gelip gittiğimde geziyoduk :) ankaradayım ben :)
sağol canımm

sebze corbasinin yanina izgara tavukla guzel bir salata yapsan
yada patlican patlatip mis gibi bir salata yapsan soyle nar eksiside koysan bol maydanozlu
yada yogurtla haslanmis ispanagi karistirip soyl soguk siguk yesen.........
Yemin ederim, sanki kebapçıdaymışım gibi hissettim kendimi okurken ağzımın suyu aktı :) tavuk yapayım en iyisi, sağolasınn öneriler için

Senin gibi insanlar olmasını bilmek bile sevindiriciinsanlar değilki ördek insana bile değer vermiyorlar

Ben geldimmmmm

Berilimle bazı konuları konuşup netleştirdik
Bende kalmaya karar verdim

Dünde çok üzülmüştüm, insanın kendine değer verilip, sevildiğini ,önemsendiğini hissetmesi
Çok güzel bi duygu .Bunun için hepinize teşekkür ediyorum

Kızlarrrrr maraton başlasın
Kaldığımız yerden değil bugün yeni bi başlangıç yapıp hepimiz kendimizi toparlıyoruz
Burada sadece diyet menü değil hayatı paylaşıyoruz.ne kadar çok paylaşırsakta stresimizi atıp zayıflıyoruz

Bu hafta benden güzel bi bildirim gelecek gibi
Sizleri görelim bayanlar

Biz de dün tam senin dediğin gibi bir gölet yanındaydik.hatta kızım sincap görünce bayağı bir şaşırdı sevindi.çocuklar sincabı tv den çizgi filmden göre göre hayali bir cizgi film karakteri falan zannediyorlar.o yüzden gördügunde çok şaşırdı

Dün senin çok yakınındaymışım o zaman. .Emirgan daydim

Kaptan bizi bırakmaaaaa

Heytt beeee!!!İşte buu!!!

Piyangodan para çıksaydı bu kadar sevinmezdimsen bizi sevindirdin allah da seni sevindirsin.dünden beri kafam hep oradaydı inan çok üzülmustum. Öyle böyle degil bayağı alışmişız birbirimize

5489 tane beğen butonu olsa basacaktım
çok sevindim ablacımm yaaa çooookkkkkkkkkkkkkkkkkk
dünden beri o kadar kötü hissediyordum ki kendimi motivasyonum düşmüştü ne yalan söyleyim
sen geldin yaa tamamdır artık full motivasyon tekrar baştan alıyorum

bu arada kendi adıma ben teşekkür ederim ablaammm iyiki bırakmadın bizi, iyiki yeniden bizimlesin

menüm

sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği
4 zeytin
bikaç çatal peynir

öğlen:1 halley yedim :\

akşam:3yk güveç
1 kase buğday salatası
1 yk yoğurt

su:3 litre
spor:1 saat yürüyüş

yarından itibaren tam anlamıyla pilatese başlıyorum topda aldım :) sabahları hiç değilse onu yaparım iftardan sonrada 1 saat yürürüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…