- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.541
kizlar bu arada sizinle tanisamadik kaynasamadik ama zamanla olacagina inaniyorum.gülsüme sozum var 10 mesaj borclu uyaniyorum artik her gune.sizde biraz gayret gosterirseniz sayfamiz eski nesesine doner diye dusunuyorum.
mutlakaki eksiklerimiz, es gectiklerimiz var hep beraber cozebiliriz.yeterki isteklerimizi dile getirip cizum arayalim.farkindayim bosverdim gibi hissediyorsunuz, ama inanin degil.neyse cenemi toplayip konuyu kapatiyorum
aaaaaaaaaa ce demis gitmissin canim senmerhaba arkadaşlar ne yapmalıyım aranıza katılmak için ve grup nasıl işliyor kısaca anlatırmısınız. birde belli bir diyetmi yapıyoruz yoksa herkes kafasına göre mi yapıyor?
benimde yillar sonra ilk bilincli ramazanim olacak garip bir heyecanim var sanki midemde kelebekler ucusuyor.......geçmiş olsun canımm.. Olduda bitti maşalahhh
bişey itiraf edeyim, sıcaklardan ve kullanmak zorunda olduğum ilaçlardan dolayı 4-5 senedir oruç tutmuyordum. Sonra her sene ramazan bitmesine yakın o kadar büyük vicdan yapıyodumki anlatamam.. Bu sene kendi kendime söz verdim tutacağıma.. Bende çok heyecanlayım
hoşgeldinnnnn
ayy kilolar 48 saatte mi yerleşiyormuşşş.. Bende kesinlikle o kural çalışmıyordur. 15 dakikaya kilo olarak yerleşiyordur eminim
ben istanbul sarıyerde oturuyorum, önümüz deniz arkamız orman. Her türlü hayvan mevcut burda
ayy evett çok mutlu oldum
sebze corbasinin yanina izgara tavukla guzel bir salata yapsanHee bu arada öğlen yemeği yemeyi unuttum, biraz önce sütlü kahve içtim, kiraz yedim.
Akşama ne pişireceğime karar veremedim. Şimdi sebze çorbası yapıyorum, yanına naapsam acaba.. Şu hergün ne yapsam derdi hiçç bitmiyor
aynen oyleAynen kaptanım istedikten sonra herşeyi başarırız :)
istanbul sarıyer'de oturuyorum :)kesin evden kacmistir o
ay sanada kiyamam canim benim
sen bu kadar mersini översen yakinda getirecen beni oraya bu gunlerde kizlarla her aklimiza eseni yapma modundayiz zaten basina 4 muzu bela alacan benden soylemesi....
neresiki sizin orasi canim
ben tek bir akrepten nefret ediyorum
sağol canımmhelal sana
Arkadaşım mersinde okudu onun yanına gelip gittiğimde geziyoduk :) ankaradayım ben :)
Yemin ederim, sanki kebapçıdaymışım gibi hissettim kendimi okurken ağzımın suyu aktı :) tavuk yapayım en iyisi, sağolasınn öneriler içinsebze corbasinin yanina izgara tavukla guzel bir salata yapsan
yada patlican patlatip mis gibi bir salata yapsan soyle nar eksiside koysan bol maydanozlu
yada yogurtla haslanmis ispanagi karistirip soyl soguk siguk yesen.........
Sen iste anniskom tariften Cok ne varYemin ederim, sanki kebapçıdaymışım gibi hissettim kendimi okurken ağzımın suyu aktı :) tavuk yapayım en iyisi, sağolasınn öneriler için
Senin gibi insanlar olmasını bilmek bile sevindiriciBasima geleni dinleyin kizlar :)
Biraz once burda deli bi yagmur yagdi, bende eve donuyordum. Tam apartmanin kapisina geldim bi baktim bi ordek. Ayagida sakat. Sucuk gibi islanmis. Kediler etrafinda. Yagmur bitene kadar arabanin icinde bekledim. Kediler yanastikca kovaladim. Bende sirilsiklam oldum. Belediye, orman mudurlugu ne varsa aradim. Simdi bekliyorum ki biri gelsin alsin hayvancagizi.. :)
Biz de dün tam senin dediğin gibi bir gölet yanındaydik.hatta kızım sincap görünce bayağı bir şaşırdı sevindi.çocuklar sincabı tv den çizgi filmden göre göre hayali bir cizgi film karakteri falan zannediyorlar.o yüzden gördügunde çok şaşırdıOrman bolge mudurlugunden geldiler, baktilar ayni seyi dediler. Evcil bu dediler, ya kacmistir, yada cok buyudugu icin sokaga atmislardir dediler. Megerse kanatlari kesikmis. Ucamasin diye yapiyolarmis. Caniler. Cok uzuldum zavalliciga. Ama su anda bir ormanin icindeki golete goturduler. Birsuru ordek kaz olan bi golet.Daha baska sokakta ne gorucem merak ediyorum. Kirpi, sansar, yilan, herturlu bocek, akrep, ordek, sincap vs vs. benim burasi tam dogal hayat
Dün senin çok yakınındaymışım o zaman. .Emirgan daydimgeçmiş olsun canımm.. Olduda bitti maşalahhh
bişey itiraf edeyim, sıcaklardan ve kullanmak zorunda olduğum ilaçlardan dolayı 4-5 senedir oruç tutmuyordum. Sonra her sene ramazan bitmesine yakın o kadar büyük vicdan yapıyodumki anlatamam.. Bu sene kendi kendime söz verdim tutacağıma.. Bende çok heyecanlayım
hoşgeldinnnnn
ayy kilolar 48 saatte mi yerleşiyormuşşş.. Bende kesinlikle o kural çalışmıyordur. 15 dakikaya kilo olarak yerleşiyordur eminim
ben istanbul sarıyerde oturuyorum, önümüz deniz arkamız orman. Her türlü hayvan mevcut burda
ayy evett çok mutlu oldum
Kaptan bizi bırakmaaaaakizlar bu arada sizinle tanisamadik kaynasamadik ama zamanla olacagina inaniyorum.gülsüme sozum var 10 mesaj borclu uyaniyorum artik her gune.sizde biraz gayret gosterirseniz sayfamiz eski nesesine doner diye dusunuyorum.
mutlakaki eksiklerimiz, es gectiklerimiz var hep beraber cozebiliriz.yeterki isteklerimizi dile getirip cizum arayalim.farkindayim bosverdim gibi hissediyorsunuz, ama inanin degil.neyse cenemi toplayip konuyu kapatiyorum
Heytt beeee!!!İşte buu!!!Ben geldimmmmm
Berilimle bazı konuları konuşup netleştirdik
Bende kalmaya karar verdim
Dünde çok üzülmüştüm, insanın kendine değer verilip, sevildiğini ,önemsendiğini hissetmesi
Çok güzel bi duygu .Bunun için hepinize teşekkür ediyorum
Kızlarrrrr maraton başlasın
Kaldığımız yerden değil bugün yeni bi başlangıç yapıp hepimiz kendimizi toparlıyoruz
Burada sadece diyet menü değil hayatı paylaşıyoruz.ne kadar çok paylaşırsakta stresimizi atıp zayıflıyoruz
Bu hafta benden güzel bi bildirim gelecek gibi
Sizleri görelim bayanlar
Ben geldimmmmm
Dünde çok üzülmüştüm, insanın kendine değer verilip, sevildiğini ,önemsendiğini hissetmesi
Kaldığımız yerden değil bugün yeni bi başlangıç yapıp hepimiz kendimizi toparlıyoruz
Burada sadece diyet menü değil hayatı paylaşıyoruz.ne kadar çok paylaşırsakta stresimizi atıp zayıflıyoruz
Sizleri görelim bayanlar
bu arada kendi adıma ben teşekkür ederim ablaammm iyiki bırakmadın bizi, iyiki yeniden bizimlesinBen geldimmmmm
Sizleri görelim bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?