- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.921
Teşekkür ederim denizcimmm :)ayyyy inşallahhhh Allah gönlüne göre verir Gülsümcümm
Öyle hastalık değil şekercim öbür türlügeçmiş olsun tabi bayramdan sonra devam edersin
Yüzme süper olur cnmSpor evde bisiklet var onu yapıyorum bide Ramazan'dan sonra yüzmeye başlicam inşallah
Zaten verdim biraz kendime baktıkça iyi oluyorum
he anladım şimdi aman ne bilim abla hastalık deyince o en son geliyor aklıma :))Öyle hastalık değil şekercim öbür türlü
Ben o kelimeyi hiç sevmiyom regli
Bayramdan sonra kendime çeki düzen vercem Denizcim buda sözüm olsun sanaspor konusunda bana takılın beybilerrr
Gülsümcüm akşam tek çorbayla kalmaya çalışMenüm
Sabah;
1 avuç kuruyemiş
öğlen;
1 kase yoğurda 30 gr. yulaf/10 gr. kuru üzüm
ara;
1 pk.etiform / ayran
akşam;
sebze çorbası
su:3,5 litre
spor ; 30 dk yürüyüş
Yok kız yaparmıyım öyle şeyaman dikkat çok kalori harcama :)))
Bayramdan sonra kendime çeki düzen vercem Denizcim buda sözüm olsun sana
bende ekmek yapma makinesini yaptırdım kepek un alıp ekmeği evde yapacağım akşamdan saatini kurup başlatınca sabah erkenden nasıl güzel bir koku alıyor evi anlatamamYok kız yaparmıyım öyle şey
Nasılsa bak o kadar kiloyu oturduğum yerden verdim sayılır
Haftada bi kaç saat yürüyüş
Ütüye başlıcam birazdan
Haaa bide kendime ekmek yapıcam
Buğday unu aldım, bakalım nasıl olacak
Çocuklarda hamurişi istemiyor artık gece için
Benim kızda başladı diyete
Oğlanda pizzaları yiyor ama beyaz ekmek istemiyomuş
Bende ekmek mak.almayı düşündümde çevremde hiç kullanan yok nasıl olur diye şüphe ettim, değermi diyebende ekmek yapma makinesini yaptırdım kepek un alıp ekmeği evde yapacağım akşamdan saatini kurup başlatınca sabah erkenden nasıl güzel bir koku alıyor evi anlatamam
Derinim nerelerdesin güzelimSelam kızlar.
Menüm
Sabah: Cheddarlı salamlı tost.
Öğle: Yarım porsiyon tavuk döner, 1 dilim ekmek, 1 limonlu soda.
Akşam: Ton balıklı salata.
Su: 3 lt.
Spor: 50 dk yürüyüş.
valla süper bişey istediğin gibi yapıyorsun ben zeytinli yapıyordum bazen peynirli bazen sade o kokusu zaten mest ediyor çok kullanışlı tavsiye ederimBende ekmek mak.almayı düşündümde çevremde hiç kullanan yok nasıl olur diye şüphe ettim, değermi diye
Kendim yapmaya alışıyımda biraz belki ilerde alırım
Hamuru yaptım mayalanıyor. Sadece karar veremedim tümdenmi kalıba koyup pişireyim yoksa küçük küçük sandwıch ekmek gibimi yapayım
Bak şimdi çok heveslendimvalla süper bişey istediğin gibi yapıyorsun ben zeytinli yapıyordum bazen peynirli bazen sade o kokusu zaten mest ediyor çok kullanışlı tavsiye ederim
Yüzme süper olur cnm
Bende yaklışık 2 aydır haftada 1 gidiyodum inşallah bayramdan sonra devam
cidden mi ya
kötü olmuyor mu çıkardıktan sonra
eğer öyleyse ben de atayım hemen canım sağol :)
Endüstri Mühendisimi??benim kızımda o bölümü tercih etmek istiyor.ne olacaksın ne yapacaksın diyorum kem küm..valla kendi bile bilmiyor.tavsiye ediyormusun
Bende ekmek mak.almayı düşündümde çevremde hiç kullanan yok nasıl olur diye şüphe ettim, değermi diye
Kendim yapmaya alışıyımda biraz belki ilerde alırım
Hamuru yaptım mayalanıyor. Sadece karar veremedim tümdenmi kalıba koyup pişireyim yoksa küçük küçük sandwıch ekmek gibimi yapayım
Canım nette bakıp istediğin şekilde yapabilirsinAyy ablacım bana da tarifini verirmisin... evde tambugday unum boş boş duruyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?