- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.941
Bence yaş maya daha iyi olurAyy ablacım bana da tarifini verirmisin... evde tambugday unum boş boş duruyooo
Bence yaş maya daha iyi olur
Hamur kabardı ama pişerken fazla kabarmadı
Itü istiyor canım..Hic birşey olmuyor canım taptaze yiyorum :)
Ablacım ben gazi üni mezunuyum. Açıkçası hangi üniversiteyi yazacağı çok önemli.. birde diğer olabilecek alternatifleri söylersen daha iyi bir kıyas yaparım sana :)
iyy yumurta deme banaa..valla bütün kış yumurta yedim bıktım bıktım.birde üstüne üstluk benim koca köy yumurtasi izmit den geldi diye 50 tane yumurta almış.ayy üzerime iyilik sağlık.görünce cinnet geçirdimsahur için bolca yumurta ve yeşillik almayı düşünüyorum ben yumurtayı iyce haşlayıp yersek yakımı çok uzun sürdüğü için acıkma hissi olmuyormuş buna dayanarak dolabı yumurta peynir yeşillik yoğurt domates salatalıkla doldurmayı planlıyorum :)))
bizim önceden faceden bir grup vardı.herkes aynı saatte girmiyordu gruba, öyle karar almıştık.o saatte temizlik iş güç yapıyorduk.bizdemi öyle yapsak :))Atom karıncam benim ,kolay gelsin
Bende tlf na bi çakıldım kalkamıyom
Aslında bana sayfaya gelme yasağı konsada işimi gücümü yapsam
ben diyecektim ağzımdan aldın lafıYalnız dikkat et Gülsümüm
Yumurtayı haşlarken su kaynadıktan sonra 5 dak. Kaynatıcan
Fazla olursa sarının etrafı siyahlaşıyor yumurta yarar yerine zararlı oluyor o zaman
inşallah canım.sen durma devam et iste, rabbim geri çevirmez inşallahahh ahhhh nasıl özledim evhanımlığını nasılllllllll kıymetini bilin valla canlar özel sektör gibi berbat bişey yokkk seneye kpss ye girecem ondan sonra sözleşmeli öğretmenlik başvurusunda bulunabiliyorum inşaAllah olur kurtulurum şurdan
off birde o dert car şimdi.biri peynirli börek ister biri patatesli.biri fırında köfte yemez biri ızgara..biri zeytinyağlıyı soğuk yemez biri sıcak ayyy imdaatYok kız yaparmıyım öyle şey
Nasılsa bak o kadar kiloyu oturduğum yerden verdim sayılır
Haftada bi kaç saat yürüyüş
Ütüye başlıcam birazdan
Haaa bide kendime ekmek yapıcam
Buğday unu aldım, bakalım nasıl olacak
Çocuklarda hamurişi istemiyor artık gece için
Benim kızda başladı diyete
Oğlanda pizzaları yiyor ama beyaz ekmek istemiyomuş
bende.istiyorum o makineden bendeeebende ekmek yapma makinesini yaptırdım kepek un alıp ekmeği evde yapacağım akşamdan saatini kurup başlatınca sabah erkenden nasıl güzel bir koku alıyor evi anlatamam
yahu reyhanim nerdesin kızım gelde bir açıkla geldim dedin yine yoksun.mefkusda gitcen demiş.kafa karışık aaa bi gel kızSelam kızlar.
Menüm
Sabah: Cheddarlı salamlı tost.
Öğle: Yarım porsiyon tavuk döner, 1 dilim ekmek, 1 limonlu soda.
Akşam: Ton balıklı salata.
Su: 3 lt.
Spor: 50 dk yürüyüş.
Normalde poğaçaya yağ geliyorMayalı poğaça hamuru gibi yapsak nasıl olurki
Hadi şeydam ilk açılışı yapBende menümü yazıyım mııı ayy heyecanlandım:))
Hadi şeydam ilk açılışı yap
Itü istiyor canım..
Diger olasıliklar halihazırda kafasında şekillenmedi.Eczacılık istiyordu en başta sonra vazgeçti. Benim istedigim bölümleri o istemiyor ki en doğal hakkı tabi..
Normalde poğaçaya yağ geliyor
Yağ koymadan deneyebilirsin
Hülyacım menün güzel tatlım yemeklerin yanına bolca salata ekleyebilirsinİyi akşamlar canlar
Bugunkü menüm:
Sabah: 1,5 dilim TB ekmeği,1 kupa yeşil çay,1 yk süt reçeli ( toz tatlandırıcıdan yapılmış)1 haşlanmış yumurta,birazcık beyaz peynir,6 siyah zeytin,domates,salatalık
Ara 1 dilim karpuz
1 kupa yeşil çay
Öğle hindi eti yağsız pişmiş bir porsiyon
Bir kase yy yoğurt
Ara yok
Akşam karnıbahar kızartması bir kaşık yağla kızarttım,salatalık
Yatarkende bir kase pulbiberli yoğurdum var
Şu ana kadar içilmiş su 2 lt
Şeydacım sabaha 1 dil ekmek ekleyebilirsinBugünkü menüm
Sabah bir kibrit kutusu kadar işte beyaz peynir 1 haşlanmış yumurta salatalık ve 1 bardak şekersiz çay
Ara 1 dilim karpuz
Öğlen:3 zeytin ve bir parça simit
Akşam:1 buçuk dilim kırmızı et salata ve 1 kase yoğurt
1.5 litre de su içtim :)
Bulduda bunuyor diye buna derler heralde bernamiyy yumurta deme banaa..valla bütün kış yumurta yedim bıktım bıktım.birde üstüne üstluk benim koca köy yumurtasi izmit den geldi diye 50 tane yumurta almış.ayy üzerime iyilik sağlık.görünce cinnet geçirdim
bizim önceden faceden bir grup vardı.herkes aynı saatte girmiyordu gruba, öyle karar almıştık.o saatte temizlik iş güç yapıyorduk.bizdemi öyle yapsak :))
ben diyecektim ağzımdan aldın lafı
Hülyacım menün güzel tatlım yemeklerin yanına bolca salata ekleyebilirsin
Spora başlamıyonmu
Şeydacım sabaha 1 dil ekmek ekleyebilirsin
İyi bi kahvaltı gün içinde çok acıkmamızı engeller
Akşam çok güzel ama öğlen olmamış. Okuldamıydın
Yatana kadar su içmeye devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?