Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Itü istiyor canım..

Diger olasıliklar halihazırda kafasında şekillenmedi.Eczacılık istiyordu en başta sonra vazgeçti. Benim istedigim bölümleri o istemiyor ki en doğal hakkı tabi..

iyy yumurta deme banaa..valla bütün kış yumurta yedim bıktım bıktım.birde üstüne üstluk benim koca köy yumurtasi izmit den geldi diye 50 tane yumurta almış.ayy üzerime iyilik sağlık.görünce cinnet geçirdim

Atom karıncam benim ,kolay gelsin
Bende tlf na bi çakıldım kalkamıyom
Aslında bana sayfaya gelme yasağı konsada işimi gücümü yapsam
bizim önceden faceden bir grup vardı.herkes aynı saatte girmiyordu gruba, öyle karar almıştık.o saatte temizlik iş güç yapıyorduk.bizdemi öyle yapsak :))

Yalnız dikkat et Gülsümüm
Yumurtayı haşlarken su kaynadıktan sonra 5 dak. Kaynatıcan
Fazla olursa sarının etrafı siyahlaşıyor yumurta yarar yerine zararlı oluyor o zaman
ben diyecektim ağzımdan aldın lafı

inşallah canım.sen durma devam et iste, rabbim geri çevirmez inşallah

off birde o dert car şimdi.biri peynirli börek ister biri patatesli.biri fırında köfte yemez biri ızgara..biri zeytinyağlıyı soğuk yemez biri sıcak ayyy imdaat

bende ekmek yapma makinesini yaptırdım kepek un alıp ekmeği evde yapacağım akşamdan saatini kurup başlatınca sabah erkenden nasıl güzel bir koku alıyor evi anlatamam
bende.istiyorum o makineden bendeee

Selam kızlar.

Menüm

Sabah: Cheddarlı salamlı tost.
Öğle: Yarım porsiyon tavuk döner, 1 dilim ekmek, 1 limonlu soda.
Akşam: Ton balıklı salata.

Su: 3 lt.

Spor: 50 dk yürüyüş.
yahu reyhanim nerdesin kızım gelde bir açıkla geldim dedin yine yoksun.mefkusda gitcen demiş.kafa karışık aaa bi gel kızvalla vazgeçtim kocişine falan söylemiycem seni

İyi akşamlar canlar
Bugunkü menüm:

Sabah: 1,5 dilim TB ekmeği,1 kupa yeşil çay,1 yk süt reçeli ( toz tatlandırıcıdan yapılmış)1 haşlanmış yumurta,birazcık beyaz peynir,6 siyah zeytin,domates,salatalık

Ara 1 dilim karpuz
1 kupa yeşil çay

Öğle hindi eti yağsız pişmiş bir porsiyon
Bir kase yy yoğurt

Ara yok

Akşam karnıbahar kızartması bir kaşık yağla kızarttım,salatalık

Yatarkende bir kase pulbiberli yoğurdum var

Şu ana kadar içilmiş su 2 lt

Itü istiyor canım..

Diger olasıliklar halihazırda kafasında şekillenmedi.Eczacılık istiyordu en başta sonra vazgeçti. Benim istedigim bölümleri o istemiyor ki en doğal hakkı tabi..

Aa sen istanbuldaydin demi ablacım o zaman itü yazarsa olur çünkü istanbulda endüstri müh için alan çok.. bizim mesleğimiz ne yapiyo diye sorarsan kısaca şöyle anlatabilirim.. az maliyet çok kar elde etme pesindeyiz isin ne olduğuna bakmadan nasıl daha iyi yapabilecegimizi düşünürüz aslında herkeste olması gereken bu bakış açımız var. Ben öneririm.. istanbulda end. Müh.e ekmek çok.

Normalde poğaçaya yağ geliyor
Yağ koymadan deneyebilirsin

Tamam ablacım sağol

Hülyacım menün güzel tatlım yemeklerin yanına bolca salata ekleyebilirsin
Spora başlamıyonmu

Şeydacım sabaha 1 dil ekmek ekleyebilirsin
İyi bi kahvaltı gün içinde çok acıkmamızı engeller

Akşam çok güzel ama öğlen olmamış. Okuldamıydın
Yatana kadar su içmeye devam et

Bulduda bunuyor diye buna derler heralde bernam
Kız ne güzel köy yumurtası bulmuşun daha ne istiyon.kokulu kokulu olur onlar

Hülyacım menün güzel tatlım yemeklerin yanına bolca salata ekleyebilirsin
Spora başlamıyonmu

Canımmmmm sağolasın :) spora gelince bugun 2 saat oğlumu parkta ordan oraya koştum peşinden yaş 2 çünki iyi spor olmuştur heralde :) işin şakası bu tabi ama regl dönemim benim çok bel ağrılı karın sancılı geçer inşallah reglim bitince başlıycam bu sefer kararlıyım

Şeydacım sabaha 1 dil ekmek ekleyebilirsin
İyi bi kahvaltı gün içinde çok acıkmamızı engeller

Akşam çok güzel ama öğlen olmamış. Okuldamıydın
Yatana kadar su içmeye devam et

Ekmek çok Sevdiğim bişey değil hiç bi zaman olmadı :)
Yok okulda değildim de dışardaydım ev bakıyordum öyle aceleyle çıkmadan bi Parça simit attım zeytinle:))
Zaten ilaç içtiğim için çok acıkmıyorum sadece yemezsem kilo veremem bunun bilincindeyim o yüzden yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…