- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.961
Benim küçük çocuk telaşı olmadı için rahatımCanımmmmm sağolasın :) spora gelince bugun 2 saat oğlumu parkta ordan oraya koştum peşinden yaş 2 çünki iyi spor olmuştur heralde :) işin şakası bu tabi ama regl dönemim benim çok bel ağrılı karın sancılı geçer inşallah reglim bitince başlıycam bu sefer kararlıyım
Ablacim merhaba nasilsin
Eğer ilerde de ekmek yemiceksen olabilirEkmek çok Sevdiğim bişey değil hiç bi zaman olmadı :)
Yok okulda değildim de dışardaydım ev bakıyordum öyle aceleyle çıkmadan bi Parça simit attım zeytinle:))
Zaten ilaç içtiğim için çok acıkmıyorum sadece yemezsem kilo veremem bunun bilincindeyim o yüzden yiyorum
Sen işlerini hallet güzelimAblacim merhaba nasilsin
Evet ne zamandir biraz savsaklamistim islerimi bugun bi gazla toparlayim dedim sukur cogunu hallettim ama buraya cok gelemedim
Bi de her ayin ikinci carsambasi happy hour var okulumuzda, bugunkinde bizim birimden bi arkadasin 5. Yil kutlamasi vardi Toren gibi bise yapildi ona da gittim orada da vakit kaybettim
Yarin da yogunluk olacak ama bugunki kadar degil Her zamanki paylasimlarima devam edebilirim yani :)
Bu kadar işin arasında plateste kaçmamış ne güzelBu arada hemen menumu de paylasayim
Sabah: bir dilim ekmek, yogurt, zeytin
Ogle: tavuk sote
Aksam: eksili corba (semizotundan yapiliyor) yesil salata
Su: 2 lt
Spor: 50 dk pilates
Eğer ilerde de ekmek yemiceksen olabilir
Yoksa bisüre ekmek yemeyip sonra yenirse vücut ekmeksizliğe alıştığı için Kilo alınır
Sen nişanlıyım demiştin düğün ne zaman
Sagol ablacim aklina geldigim sordugun icinSen işlerini hallet güzelim
Her zaman gelip birden gelmeyince ben merak ederim bilirsin
Ablacim pilatesi okulda ogle arasi bi akademisyenimiz yaptiriyor o yuzden ben kactiiimmmm deyip spora kosuyorum :) :) hem o yuzden hem de pilates hocamiz sagolsun her gun her gordugunde soruyor bugun geliyosun di mi diye kacamiyorum o yuzdenBu kadar işin arasında plateste kaçmamış ne güzel
Menüde güzel, tartı öncesi menü
Hadi hayırlısı güzelimYok yemiyorum bazen canım isterse 2 tane Altınbaşak yiyorum ama ekmek yemiyorum
Düğün inşallah 1 sene sonra temmuzda :)
Amin ablacim sagolasin9.Takımın güzelleri
Rahmet, bereket,mağfiret ayı ramazan geldi
Hoşgeldi
Hepimiz biliyoruzki oruç sadece aç Kalmak değil, bütün bedenimizle, dilimizle, ruhumuzla oruç tutabilmek .Nefsimizi terbiye edebilmek
Bence bu mübarek ayı fırsat bilip kendimize güzel alışkanlıklar edinebiliriz. Namaz alışkanlığımızı kazanmaya çalışabiliriz en azından farzlarını kılmayı
Çevremizde karşı daha hoşgörülü anlayışlı olabilirsek hem kalbimizi hemde dilimizi tutabilirsek inşaallah layıkıyla orucumuzu tutarız
Zaten yemeklerde eğer sünnete uyar abartmazsak sonuç olarak kiloda veririz
Amacımız sünnete uymak olur biz Kilo vererek karşılığını alırız
Bende birazdan duşumu alıp bismillah diyorum
Ramazanın bereketinden rahmetinden hepimiz nasiplenelim inşallah
Cümlemize mübarek olsun
Keşke başlamadan ölçülerini alsaydınAblacim pilatesi okulda ogle arasi bi akademisyenimiz yaptiriyor o yuzden ben kactiiimmmm deyip spora kosuyorum :) :) hem o yuzden hem de pilates hocamiz sagolsun her gun her gordugunde soruyor bugun geliyosun di mi diye kacamiyorum o yuzden
9.Takımın güzelleri
Rahmet, bereket,mağfiret ayı ramazan geldi
Hoşgeldi
Hepimiz biliyoruzki oruç sadece aç Kalmak değil, bütün bedenimizle, dilimizle, ruhumuzla oruç tutabilmek .Nefsimizi terbiye edebilmek
Bence bu mübarek ayı fırsat bilip kendimize güzel alışkanlıklar edinebiliriz. Namaz alışkanlığımızı kazanmaya çalışabiliriz en azından farzlarını kılmayı
Çevremizde karşı daha hoşgörülü anlayışlı olabilirsek hem kalbimizi hemde dilimizi tutabilirsek inşaallah layıkıyla orucumuzu tutarız
Zaten yemeklerde eğer sünnete uyar abartmazsak sonuç olarak kiloda veririz
Amacımız sünnete uymak olur biz Kilo vererek karşılığını alırız
Bende birazdan duşumu alıp bismillah diyorum
Ramazanın bereketinden rahmetinden hepimiz nasiplenelim inşallah
Cümlemize mübarek olsun
Hadi hayırlısı güzelim
Benim kızında seneye ilkbaharda inşallah
Evet dogru hic aklima gelmedi yaKeşke başlamadan ölçülerini alsaydın
Biraz farkettinmi değişiklik varmı
En azından evde olduğunda sadece farzlarını kılmayı deneyebilirsinAmin ablacim sagolasin
Simdiden Allah kabul etsin
Ben namaza baslamayi cok istiyorum ama bi turlu hadi deyip de baslayamadim
Canim hosgeldin dedim mi bilmiyorum bugun karisiktim azicik unutmus olabilirimOnunda hayırlı olsun :)
Çok güzel bi heyecan Allah olmayana versin ben hep derim o benim en büyük destekçim
Evet evdeyim yatmadan kilip oyle yatsamEn azından evde olduğunda sadece farzlarını kılmayı deneyebilirsin
Zaten insan bisüre devam etse sonra kılmasada çok huzursuz olur
Şu An evdesindir heralde hadi abdesti al
Yatsının sadece farzını kıl. Bak nasıl için huzur dolacak
insallah canım..artık hayırlısı neyse o olsunAa sen istanbuldaydin demi ablacım o zaman itü yazarsa olur çünkü istanbulda endüstri müh için alan çok.. bizim mesleğimiz ne yapiyo diye sorarsan kısaca şöyle anlatabilirim.. az maliyet çok kar elde etme pesindeyiz isin ne olduğuna bakmadan nasıl daha iyi yapabilecegimizi düşünürüz aslında herkeste olması gereken bu bakış açımız var. Ben öneririm.. istanbulda end. Müh.e ekmek çok.
Tamam ablacım sağol
oyy zaten kokusundan nefret ettim be mefkus.yazın hiç yenmiyor..ben yiyemiyorum kısacasiBulduda bunuyor diye buna derler heralde bernam
Kız ne güzel köy yumurtası bulmuşun daha ne istiyon.kokulu kokulu olur onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?