Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Amin hepimizin
Namaza başlayamıyorum bende bir türlü
Belki burdan birbirimize destek olursak hem nefsimizi hemde şeytanı alt edebiliriz
Rosaya dediğim gibi en azından evdeyken sadece farzlarını kılmayla başlayabilirsin
Sonrasında zaten için rahat olmaz devam edersin

Mefkus ablam, hopicim, seydancim hepinizi cok opuyorum ben yavastan yatmaya hazirlanayim artik yarin erken kalkacagim, sabah 6.30 gibi esim abisini havaalanina birakmaya gidecek o yuzden
Hayirli geceler Allah rahatlik versin hepinize
Gorusuruz yarin

Evet evdeyim yatmadan kilip oyle yatsam
Bi yerden baslamak lazim
Kadir gecelerinde kandillerde kilarim o zamanlar kendimi bi hissediyorum ki anlatamam ruhum hafifliyor resmen
Dur bakalim belki bu ramazan vesile olur bana
Inşallah güzelim devamı gelir
Ama özellikle maneviyatımızı artırıcı kitaplar okursak otomatikman içimizden gelir
Şöyle düşün, seni çok SEVEN biri seninle konuşmak için sana randevu veriyor ama biz onu hesaba alıp gitmiyoz randevuya
Bize rabbimiz diyoki ,gel kulum söyle derdini
Dile benden ne dilersen
Ama biz tenezzül etmiyoz
Aslında namazın manasını bi anlayabilsek hiç secdeden kalkmayız
Onun için ilk başta bunun için kitaplar okumalıyız

Mefkus ablam, hopicim, seydancim hepinizi cok opuyorum ben yavastan yatmaya hazirlanayim artik yarin erken kalkacagim, sabah 6.30 gibi esim abisini havaalanina birakmaya gidecek o yuzden
Hayirli geceler Allah rahatlik versin hepinize
Gorusuruz yarin
İyi geceler güzelim yarın görüşürüz inşallah

Evet aslinda maneviyati artiran kitaplar okumak gerek acaba ne okuyabilirim
Allaha inancim sonsuz elimden geldigince ibadetimi yapardim ve olabildigince vicdanli iyi bi insan olmaya calistim ama kizimin hastaligindan sonra daha bi yaklastim Allaha onu taaaa icimde derinde bi yerde hissediyorum O yuzden onun icin daha fazlasini yapmak istiyorum

Ağzına sağlık canım ne güzel dualar temenniler bunlar..amin diyorum kocamaan

Evet ablacım çok haklisin benimde 11 sene borcum var inşallah 11 senelik kaza namazlarımı kılmaya başlayacağım Allahın izniyle :)

Amin ablacim sagolasin
Simdiden Allah kabul etsin
Ben namaza baslamayi cok istiyorum ama bi turlu hadi deyip de baslayamadim

Amin hepimizin
Namaza başlayamıyorum bende bir türlü

Kızlar bizde esimle universitedeyken boyle derdik sürekli aslında başlamak lazim çok güzel olur vs ama bir gün baktık ki boyle deyince vicdan rahatlamaya çalışmaktan başka bisey olmuyo. neyi bekliyoruz ki beklemeyelim hadi başlayalım dedik ve başladık
Açıkçası ilk nefsimiz çok duruyodu. Özellikle beni.. çünkü sosyal hayatım değişecek gibi geliyodu.. oje sürmek istiyodum off bi regl olsam da oje sürsem diye bekliyodum ama simdi şimdi hiç bişeyin değişmeyeceğini gördüm ve oje bile aklıma gelmiyo ki ben sokağa çıkmazdım ojesiz falan

Uzun lafın kısası başlayın demek bana düşme belki o zaten Allahın emri fakat bense sizin gibi düşündüğüm zamanlarımı paylaşmak istedim..

İnsanın yaşadığı duyguları anlatması çok güzel cnm
Çok iyi yaptın

Maneviyat artırıcı tek kitap kuran dir canım..ve maneviyatini artırsin diye alacağın bütün kitaplar onu anlatır..

Benim nacizane size tavsiyem bir meal edinin ama gerekçeli meal olsun.arapçadan birebir çevrili mealden birsey anlamazsiniz.benim şu an elimde mustafa İslamoğlu nun meali var.siz de isterseniz onu veya baska bir yazarın başka bir mealini okuyun. Bakın bakalım yaratıcı bize ne demiş, ne mesajlar vermiş. Bizim en büyük hatamiz kuran dan başka her kitabı okumak ama onu ellenmeyecek yüksek bir yere kaldırmak..maalesef

Okurken çok duygulandım canım, ne güzel anlatmışsın

Aslında biz farkında değiliz bazı şeylerin ama herşey kendi elimizde.allah irade denen olayı sadece insana vermiş ve herşeyi insanın eline bırakmış.kader insanın elinde..iyi-kötü olmak insanın elinde çünkü akıl sahibi çünkü irade sahibi.bundan daha büyük bir nimet olabilir mi? Biz istersek herşeyi yapabiliriz yeterki isteyelim, ertelemeyelim..

Menüm
Sabah salatalık maydanoz domates kaşar peyniri 2 dilim ekmek
Öğle 3yk patlıcan oturtma 1 dilim ekmek
Akşam -

Su 3 l spor yok
Ablalarım 3 haftadır hastaydım zatürre olmusum oruç tutamicam ilaçlar için bi kaç gün

Wuu ablacım maşallah ya nw güzel valla çocuklarınla arkadaş gibisindir :)

Senin ve hepimizin mübarek olsun, layıkıyla geçirmemizi nasip etsin inşallah Ramazan ayını oyy Ne güzel yazmışsın ablacım Rabbim doğru ibadetlerle karşılaştırsın ve o yol üzere sabit kılsın inşallah hepimizi

Geçmiş olsun cnm bişey dememiştin
Bende diyom Minoz niye görünmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…