- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.981
Belki burdan birbirimize destek olursak hem nefsimizi hemde şeytanı alt edebilirizAmin hepimizin
Namaza başlayamıyorum bende bir türlü
Inşallah güzelim devamı gelirEvet evdeyim yatmadan kilip oyle yatsam
Bi yerden baslamak lazim
Kadir gecelerinde kandillerde kilarim o zamanlar kendimi bi hissediyorum ki anlatamam ruhum hafifliyor resmen
Dur bakalim belki bu ramazan vesile olur bana
İyi geceler güzelim yarın görüşürüz inşallahMefkus ablam, hopicim, seydancim hepinizi cok opuyorum ben yavastan yatmaya hazirlanayim artik yarin erken kalkacagim, sabah 6.30 gibi esim abisini havaalanina birakmaya gidecek o yuzden
Hayirli geceler Allah rahatlik versin hepinize
Gorusuruz yarin
Evet aslinda maneviyati artiran kitaplar okumak gerek acaba ne okuyabilirimInşallah güzelim devamı gelir
Ama özellikle maneviyatımızı artırıcı kitaplar okursak otomatikman içimizden gelir
Şöyle düşün, seni çok SEVEN biri seninle konuşmak için sana randevu veriyor ama biz onu hesaba alıp gitmiyoz randevuya
Bize rabbimiz diyoki ,gel kulum söyle derdini
Dile benden ne dilersen
Ama biz tenezzül etmiyoz
Aslında namazın manasını bi anlayabilsek hiç secdeden kalkmayız
Onun için ilk başta bunun için kitaplar okumalıyız
Gorusuruz ablacimmİyi geceler güzelim yarın görüşürüz inşallah
Canim hosgeldin dedim mi bilmiyorum bugun karisiktim azicik unutmus olabilirim
O yuzden hosgeldin aramiza :)
Mefkus ablam, hopicim, seydancim hepinizi cok opuyorum ben yavastan yatmaya hazirlanayim artik yarin erken kalkacagim, sabah 6.30 gibi esim abisini havaalanina birakmaya gidecek o yuzden
Hayirli geceler Allah rahatlik versin hepinize
Gorusuruz yarin
Ağzına sağlık canım ne güzel dualar temenniler bunlar..amin diyorum kocamaan9.Takımın güzelleri
Rahmet, bereket,mağfiret ayı ramazan geldi
Hoşgeldi
Hepimiz biliyoruzki oruç sadece aç Kalmak değil, bütün bedenimizle, dilimizle, ruhumuzla oruç tutabilmek .Nefsimizi terbiye edebilmek
Bence bu mübarek ayı fırsat bilip kendimize güzel alışkanlıklar edinebiliriz. Namaz alışkanlığımızı kazanmaya çalışabiliriz en azından farzlarını kılmayı
Çevremizde karşı daha hoşgörülü anlayışlı olabilirsek hem kalbimizi hemde dilimizi tutabilirsek inşaallah layıkıyla orucumuzu tutarız
Zaten yemeklerde eğer sünnete uyar abartmazsak sonuç olarak kiloda veririz
Amacımız sünnete uymak olur biz Kilo vererek karşılığını alırız
Bende birazdan duşumu alıp bismillah diyorum
Ramazanın bereketinden rahmetinden hepimiz nasiplenelim inşallah
Cümlemize mübarek olsun
9.Takımın güzelleri
Hoşgeldi
Hepimiz biliyoruzki oruç sadece aç Kalmak değil, bütün bedenimizle, dilimizle, ruhumuzla oruç tutabilmek .Nefsimizi terbiye edebilmek
Bence bu mübarek ayı fırsat bilip kendimize güzel alışkanlıklar edinebiliriz. Namaz alışkanlığımızı kazanmaya çalışabiliriz en azından farzlarını kılmayı
Çevremizde karşı daha hoşgörülü anlayışlı olabilirsek hem kalbimizi hemde dilimizi tutabilirsek inşaallah layıkıyla orucumuzu tutarız
Cümlemize mübarek olsun
Amin ablacim sagolasin
Simdiden Allah kabul etsin
Ben namaza baslamayi cok istiyorum ama bi turlu hadi deyip de baslayamadim
Amin hepimizin
Namaza başlayamıyorum bende bir türlü
İnsanın yaşadığı duyguları anlatması çok güzel cnmEvet ablacım çok haklisin benimde 11 sene borcum var inşallah 11 senelik kaza namazlarımı kılmaya başlayacağım Allahın izniyle :)
Kızlar bizde esimle universitedeyken boyle derdik sürekli aslında başlamak lazim çok güzel olur vs ama bir gün baktık ki boyle deyince vicdan rahatlamaya çalışmaktan başka bisey olmuyo. neyi bekliyoruz ki beklemeyelim hadi başlayalım dedik ve başladık
Açıkçası ilk nefsimiz çok duruyodu. Özellikle beni.. çünkü sosyal hayatım değişecek gibi geliyodu.. oje sürmek istiyodumoff bi regl olsam da oje sürsem diye bekliyodum ama simdi şimdi hiç bişeyin değişmeyeceğini gördüm ve oje bile aklıma gelmiyo ki ben sokağa çıkmazdım ojesiz falan
Uzun lafın kısası başlayın demek bana düşme belki o zaten Allahın emri fakat bense sizin gibi düşündüğüm zamanlarımı paylaşmak istedim..
Maneviyat artırıcı tek kitap kuran dir canım..ve maneviyatini artırsin diye alacağın bütün kitaplar onu anlatır..Evet aslinda maneviyati artiran kitaplar okumak gerek acaba ne okuyabilirim
Allaha inancim sonsuz elimden geldigince ibadetimi yapardim ve olabildigince vicdanli iyi bi insan olmaya calistim ama kizimin hastaligindan sonra daha bi yaklastim Allaha onu taaaa icimde derinde bi yerde hissediyorum O yuzden onun icin daha fazlasini yapmak istiyorum
Okurken çok duygulandım canım, ne güzel anlatmışsınEvet ablacım çok haklisin benimde 11 sene borcum var inşallah 11 senelik kaza namazlarımı kılmaya başlayacağım Allahın izniyle :)
Kızlar bizde esimle universitedeyken boyle derdik sürekli aslında başlamak lazim çok güzel olur vs ama bir gün baktık ki boyle deyince vicdan rahatlamaya çalışmaktan başka bisey olmuyo. neyi bekliyoruz ki beklemeyelim hadi başlayalım dedik ve başladık
Açıkçası ilk nefsimiz çok duruyodu. Özellikle beni.. çünkü sosyal hayatım değişecek gibi geliyodu.. oje sürmek istiyodumoff bi regl olsam da oje sürsem diye bekliyodum ama simdi şimdi hiç bişeyin değişmeyeceğini gördüm ve oje bile aklıma gelmiyo ki ben sokağa çıkmazdım ojesiz falan
Uzun lafın kısası başlayın demek bana düşme belki o zaten Allahın emri fakat bense sizin gibi düşündüğüm zamanlarımı paylaşmak istedim..
RazıyımMinozum sevinceğinden eminmisin bidaha düşün istersen
Sen bi Kilo verme bak nasıl süpürgeli cadı oluyom
Aynen güzel giderdi ablacm ya üşengeçlik işte ye kalk yaptmMinozum patlıcanın yanında salata Yoğurt ne güzel giderdi
Öğlende salata çok yanlız kalmış yazık
Wuu ablacım maşallah ya nw güzel valla çocuklarınla arkadaş gibisindir :)Benim küçük çocuk telaşı olmadı için rahatım
Çocuklar 24.5 -25.5 -27 yaşındalar
Biri evli ikisi nişanlı
Allah izin verirse babaanne olacam 11.ayda
Tabi çocukların yaşını görünce beni merak etmişindir bugün 43 yaşındayım ama yarın değişecek
9.Takımın güzelleri
Hoşgeldi
Cümlemize mübarek olsun
Geçmiş olsun cnm bişey dememiştinMenüm
Sabah salatalık maydanoz domates kaşar peyniri 2 dilim ekmek
Öğle 3yk patlıcan oturtma 1 dilim ekmek
Akşam -
Su 3 l spor yok
Ablalarım 3 haftadır hastaydım zatürre olmusum oruç tutamicam ilaçlar için bi kaç gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?