- 20 Mayıs 2012
- 592
- 540
- 303
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #101.001
Sen fırsat buldukça gelmeye çalış cnmArkadaşlarım eşim uzak yol çalıştığı için bu aralarda limanda netten görüşüyoruz o yüzden fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum mesajlarınızın hepsini okuyorum sanmayım çok iştirakçi biri değilim diye aksine bi açıldımı çenem ay pardon elim durmaz yazarım sonra bıkmayında benden :)))
Aminnnn inşaallah cnmSenin ve hepimizin mübarek olsun, layıkıyla geçirmemizi nasip etsin inşallah Ramazan ayını oyy Ne güzel yazmışsın ablacım Rabbim doğru ibadetlerle karşılaştırsın ve o yol üzere sabit kılsın inşallah hepimizi
evet tatlım biraz öyle oluyor benim durumum ama hani laf olsun diye ya da zorunda hissettiğim için falan değil içimde çok ciddi bir arzu var bu konuda ama üşengeçlik mi tembellik mi hep bir sonraki güne atıyorumEvet ablacım çok haklisin benimde 11 sene borcum var inşallah 11 senelik kaza namazlarımı kılmaya başlayacağım Allahın izniyle :)
Kızlar bizde esimle universitedeyken boyle derdik sürekli aslında başlamak lazim çok güzel olur vs ama bir gün baktık ki boyle deyince vicdan rahatlamaya çalışmaktan başka bisey olmuyo. neyi bekliyoruz ki beklemeyelim hadi başlayalım dedik ve başladık
Açıkçası ilk nefsimiz çok duruyodu. Özellikle beni.. çünkü sosyal hayatım değişecek gibi geliyodu.. oje sürmek istiyodumoff bi regl olsam da oje sürsem diye bekliyodum ama simdi şimdi hiç bişeyin değişmeyeceğini gördüm ve oje bile aklıma gelmiyo ki ben sokağa çıkmazdım ojesiz falan
Uzun lafın kısası başlayın demek bana düşme belki o zaten Allahın emri fakat bense sizin gibi düşündüğüm zamanlarımı paylaşmak istedim..
babamın evinde kuarnın meali var annem de babam da okuduManeviyat artırıcı tek kitap kuran dir canım..ve maneviyatini artırsin diye alacağın bütün kitaplar onu anlatır..
Benim nacizane size tavsiyem bir meal edinin ama gerekçeli meal olsun.arapçadan birebir çevrili mealden birsey anlamazsiniz.benim şu an elimde mustafa İslamoğlu nun meali var.siz de isterseniz onu veya baska bir yazarın başka bir mealini okuyun. Bakın bakalım yaratıcı bize ne demiş, ne mesajlar vermiş. Bizim en büyük hatamiz kuran dan başka her kitabı okumak ama onu ellenmeyecek yüksek bir yere kaldırmak..maalesef
geçmiş olsun canımMenüm
Sabah salatalık maydanoz domates kaşar peyniri 2 dilim ekmek
Öğle 3yk patlıcan oturtma 1 dilim ekmek
Akşam -
Su 3 l spor yok
Ablalarım 3 haftadır hastaydım zatürre olmusum oruç tutamicam ilaçlar için bi kaç gün
Sen neden tek başına yaptın GülsümGünaydın akadaşlar hepinize hayırlı sağlıklı huzurlu maneviyatı bol bir gün dilerim
Sahurumu yaptım tek başıma bi garip oldumeşim kızımla evde yaptılar. bekarken annem kalkar çayı demler mis gibi sofra kurar kaldırırdı bizi babam gecenin o saatinde fırına gider sıcak pideler alırdı gözümde canlandı o günler :)
minozz canım geçmiş olsun Rabbim şifa versin
@hoppidicik ablacım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
Mefkurem abla anladığım kadarıyla bugün doğum günün :) Rabbim hayırlı sağlıklı yaşlar nasip etsin evinde ailenle huzurun daim olsun
günaydın canımGünaydın akadaşlar hepinize hayırlı sağlıklı huzurlu maneviyatı bol bir gün dilerim
Sahurumu yaptım tek başıma bi garip oldumeşim kızımla evde yaptılar. bekarken annem kalkar çayı demler mis gibi sofra kurar kaldırırdı bizi babam gecenin o saatinde fırına gider sıcak pideler alırdı gözümde canlandı o günler :)
minozz canım geçmiş olsun Rabbim şifa versin
@hoppidicik ablacım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
Mefkurem abla anladığım kadarıyla bugün doğum günün :) Rabbim hayırlı sağlıklı yaşlar nasip etsin evinde ailenle huzurun daim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?