Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam kızlar. Gittiğim salonda step hocası değişti. 60 dklık dersin 20 dk sında step yaptık, o da gaaayet düşük tempolu idi. Terlemedim bile. Gıcık oldum. Cuma ödeme günüm, salonun sahibine diycem, bu hatun devam edecekse ben yokum diye. Zaten 2 kişi kaldık Bari yürüyüş yaparım ya da bisiklete binerim, ter atarım. Bu ne yaa.. Habire esne, uzan dur.. hoplamak - zıplamak - yağ yakmak ??

Menüm:

Sabah: 2 dilim ekmek - 2 kkut pey - 5 zeytin
Öğle: 1 tabak patatesli tavuk yemeği - 1 dilim ekmek
Ara: 3 kepekli bisküvi
Ara: 1 dilim pasta , 1 dilim kek [oha değil mi ]
Akşam: 1 pors kabak yemeği - fırında somon
Ara: 1 elma - 5 tane çilek

Su: 3 lt
Egzersiz: 1 saat düşük tempolu step
KAçak: pasta ve kek

kızlar hepinizegünaydın
sudeniz iyice zor bir bebek olmaya başladı çıldırmam an meselesi
ne mama sandalyesinde duruyo ne salonda oyuncaklarıyla oynuyor
makinaya çamaşır atmaya bile peşimden aglayarak geliyor
dip köşe temizliği geçtim evi süpürmeme bile izin vermiyor artık süpürgeden korkmaya başladı katıla katıla aglıyor
afedersiniz ama tuvalete dahi gitsem tuvaletin kapısına kadar aglayarak geliyor avazı çıktgı kadar bagıra bagıra aglıyor
ben yanında oturup hiç kalkmassam çok mutlu

bu bebişlerin en zor zamanı anneden ayrılıp birey olmakla anneyi bırakamama araında bocalıyor.aynı benim kız bu arada ben tartılmafdım istanbulda umarım almamışımdır.off dersleri de boşladım iyice

öyle berrycim hem özgür olmak istiyor hemde beni bırakmak istemiyor
ben tartıldım 74.5 geldim geçen hafta reglden dolayı fazla geldim diye kilomu önceki hafta gibi yazdırmıştım ama reglin son gunu bile 76 geldim ondan sonra spora asıldım porsiyonları küçülttüm ve nihayet 74.5 inşallah birdahaki haftada 73 olurum :)
ya keşke geçen hafta kendimi reglden dolayı diye kandırmasaydımda 76 kilo yazdırsaydım şimdi takıma nerdeyse 1 buçuk kilo kaybettirmiş olurdum ama ne yapalım hep avunuyorum amaa yinede uzun zaman üstüne 74.5 beni çok mutlu etti

bu arada yemeğimden bir tanesini sabah erkenden yaptım
mutfagımıda o arada toparladım
sudenizi uyutuncada yürüyüşümü yaptım 3.2 km
bu arada kızlar ben farkettimki ben 6 km hızlada7 km hızlada yürüyorum 8 km hızla koşuyorum
ama normalde 6 km hızla normal tempoda koşuluyor ayaklarım uzun oldugu için fazla fazla açıyorum adımlarımı küçük tutunca koşuya dönüyor oyüzden sanırım kısa sürüyor yürüyşlerim çabuk yoruluyorum fazla terliyorum 29 30 dkde 3.2 3.3 yapıyorum normal tempolu yürüyüşle yürüsem bunu ancak 1 saatte yaparım

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn bende yrn sabah tartılıcam büşracım o kiloya inmene çok sevindim cnmm...haftaya gruba kilo kaybettiriceksin boşver artık bu haftayı :)) bakalım ben ne çıkıcam...halam istediğim swatch küpeye geçen gün bakmış dediki ama dha almadım söz verdiğin kiloya gelnce dedi dha 20 kilo var o zamana kadar küpe kalmıycak piyasada şimdi mail atıp söyliycem sen alda kiloyu verince verirsin dicem :)) çok uyanığım...birde geçen seneki bikinili resmlerime baktım amannnn allahımmmmmmmmmmmmm yuvarlanıorummmmmmmmmmmmmmm

büşracım ben geçen sene kışın spor salonuna gidiyordum ordan biliorum bu km ler ne hızda diye yoksa hiç bi fikrim yoktu...hoca beni 5.5ten başlatıp ilerleyen dkkalarda 6.0a çıkarıodu işte o çok faydalı bence 5.5le 6.0 arasında yürü yoruldukça azalt 2-3 dk kadar sonra yine yükselt bence cnm

ayy inşallah ipom ama ikimizde gayretle spora yapıştık inşallah vericez ya ben bir 70 e insem sende 80in altına inince anlamadan 77 ler 76 lar :)

ayy canım zayıflıycam diye 6yla başlıyorum 6.2 6.5 bazen 7.0 arada birer dakikalıkta 8.0 yapıyorum ama baldırlarım nasıl acıyo kendimden sanki yediklerimin aldıgım kiloların acısını çıkartıyorum yaa aslında dediğin gibi en rahat 5lerden başlamak :) ilk zamanlar 4le başlayıp 5.5 le bitiriyordum ama ozamanlarda yarım saatte 2 km zor oluyordu :) çok tembelim yaaa sudeniz olmasaydı bile ben yine yarım saati geçemezdim heralde :)))

ya negsel kizlar spor salonu + yuruyus bandi ekstraniz var .. Busracim ayni sorun arda'da da basladi surekli bir mizmizlik berrynin dedigi dogru sanirim .. Bende sabah kalktim ev toparlama arda'yi oyalama ve uyutma derken anca bu saat oldu ee tabi uyumusken 2 mile de yaptim.. Eheheh cok bi ezik gordum kendimi evde sadece 2 mile yapiyorum bandim bilem yok, salonum bilem yok ahahhsempatiksalakcinni

mesela bende dışarda o kadar hızlı yürüyorumki evin etrafını dolaştığım için bi 100 tur oluyo sanırım başım dönüyor

cnm sen hiç üzülme bende bizim evin etrafını başka evlerini etrafını dönüyorum komşular görse deli diyicek deli danalar gbi koşturuorummlaelaelaelaelae

benim sorunum su aslinda spor yapicam diyip diyip yapamamak en basit hadi yapayim diye basladigimda icimde engellenemez bir spor aski doguyor ee bitti bu simdi ne yapsam acaba diye :)) O diil 2 gundur etekle 2 mile yapiorum useniorum ustumu degistirmeye esim diyor koylu guzeli 2 mile yapmaya basladi genekaydirigubbakcemile3

oyyy grübcenim olurmu bende 2 mileyi yaparken çok zorlanıyorum yaaa hiç kolay değil valla 1 mileyi yapıyorum dilim dışarda kalıyor 2 mileyi zor tamamlıyorum ki oyuzden uzunca zamandır yapamıyorum
hem sen artık ideal kilona geldin sayılır yaa maşallah mezunmu olacaksın takımdan (

oyy ipocum 100 tur maşallahın var yani benimde aslında daha çok yapmam lazım anlamadım gitti eşimle aynı başladık birlikte yiyoruz ne yiyosak ama o 3 kilo verdi yaaa

oyy ipocum 100 tur maşallahın var yani benimde aslında daha çok yapmam lazım anlamadım gitti eşimle aynı başladık birlikte yiyoruz ne yiyosak ama o 3 kilo verdi yaaa

cnm erkekler öylee...bnmde erkek arkdşm gece yarısı bile uyanıp 1 ekmek yağda yumurta sosis sucuk falan yer ama her hafta 1 kilo kadar verio şuan 63 e düştü kemikleri çıktı berbatt

olmiciiimmm :))) benim kocaya kalsa yetermis daa ne kadar zayiflayacakmisim bunyemi zorlama bla blaa ama ben izne kadar verebildigim kardir hesabiyla vericem gitmem ki hem ben yoksa nasi yerinde tutarim ´bu kiloyu:))

yaa gıcık erkekler biz aç dolaşıyoruz onlar gece gündüz yesinler homini gırtlak inşallah bigün yiyip yiyip kilo almayan hatunlardan oluruz da gece gündüz yerizzzzzzzzz

kizlar bir de ben abur cubur da dahil yiyorum az az hafta sonlari :)) istedigimiz kiloya ulasinca yedigimizde direk kilo alirim gibi geliyor boylelikle hem bunyemi kandiriyorum baaak ben cikolata da yiyorum ama sen gene vereceksin su kilolari gibi ... Bilmem ki dogrumudur bu yaptigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…