- Konu Sahibi Handandandan
-
- #11.161
bu arada yemeğimden bir tanesini sabah erkenden yaptım
mutfagımıda o arada toparladım
sudenizi uyutuncada yürüyüşümü yaptım 3.2 km
bu arada kızlar ben farkettimki ben 6 km hızlada7 km hızlada yürüyorum 8 km hızla koşuyorum
ama normalde 6 km hızla normal tempoda koşuluyor ayaklarım uzun oldugu için fazla fazla açıyorum adımlarımı küçük tutunca koşuya dönüyor oyüzden sanırım kısa sürüyor yürüyşlerim çabuk yoruluyorum fazla terliyorum 29 30 dkde 3.2 3.3 yapıyorum normal tempolu yürüyüşle yürüsem bunu ancak 1 saatte yaparım
büşracım ben geçen sene kışın spor salonuna gidiyordum ordan biliorum bu km ler ne hızda diye yoksa hiç bi fikrim yoktu...hoca beni 5.5ten başlatıp ilerleyen dkkalarda 6.0a çıkarıodu işte o çok faydalı bence 5.5le 6.0 arasında yürü yoruldukça azalt 2-3 dk kadar sonra yine yükselt bence cnm
ya negsel kizlar spor salonu + yuruyus bandi ekstraniz var .. Busracim ayni sorun arda'da da basladi surekli bir mizmizlik berrynin dedigi dogru sanirim .. Bende sabah kalktim ev toparlama arda'yi oyalama ve uyutma derken anca bu saat oldu ee tabi uyumusken 2 mile de yaptim.. Eheheh cok bi ezik gordum kendimi evde sadece 2 mile yapiyorum bandim bilem yok, salonum bilem yok ahahhsempatiksalakcinni
oyy ipocum 100 tur maşallahın var yani benimde aslında daha çok yapmam lazım anlamadım gitti eşimle aynı başladık birlikte yiyoruz ne yiyosak ama o 3 kilo verdi yaaa
yaa gıcık erkekler biz aç dolaşıyoruz onlar gece gündüz yesinler homini gırtlak inşallah bigün yiyip yiyip kilo almayan hatunlardan oluruz da gece gündüz yerizzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?