Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bence doğru canım çnkü diyeti bıraktıktan sonra yemeye başlarsak ki başlarıs yani ömür boyu hiçmi çikolata pasta yemiyces , o yüzden şimdiden yersek ara ara diyetten sonrada yiyince bünyede ayy çikolata geldi depoya atiim diyemess...zaten uzmanlarda sölüolar arada kendinize ödül verin sevdiğiniz şeylerin tadına bakın ama porsiyonlarını azaltın diye...tabi ben kendi adıma söliim bazenleri hiç diyette diyilmişim gibi yiyorum :))) dolu dolu

busracim canim valla soyle soylim ben 6 ay boyunca hep 68 - 70 arasi dolastim gram veremiyordum taa kii bu gruba girene kadar en azindan ya ben nasil hesap verecegim kizlara diyorum genelde ve yemiyorum .. Zaten su diyet kelimesine oldum olasi gicik gidiyorum o zaman otomatikman yiyesim yoksada acikiyorum ve herseyi yiyordum ama boyle ulen obur zaten diyet yapmiyosun ne doymaz gozun ve miden var az ye diyorum kendime :))

eheh dun cok hafif tiamisu yaptim nasil hafifse:)) tahilli kedi dili, esmer seker tabi yumurta ve mascarpone ayni ama en azindan kalori biraz daha azdir kesin kucucuk porsiyon yedim valla icimde kalmasin dedim birde normal nesquik ekleniyordu ustune ben bizim bu turk kakaolarindan doktum sert oldu ama guzel oldu ustune 200 mekik gitti tiramisu:))

bende eskiden diyet yaparken patates kızartması yedikten sonra yürüyüşe çıkardım ..yürürken sayardım 1 patates 2 patates 3 patates diye hahahahha:))

ayy gamzecim güldürdün beni ulen obur he hahaha :))) maşallah canım inşallah bir daha almazsın üstüne habire gider kilocuklar zaten biyerden sonra pek alınmıyor ablam artık almıyor tahta gibi kaldı

1 patates, 2 patates bence bu bizim sloganimiz olsun eheheh 1 catal, 2 catal:))))) Amiinnnn insAllaaahhh busracim hepimiz icin ... Ben diyorum zaten bal damliyor bu kizin agzindan:))

tünaydın kızlar.kaç gündür bi halsizlik vardı sonunda grip oldum salya sümük bi haldeyim hemen ilaç aldım umarım etkisini gösterir.

bu arada çocukların hakikaten zor dönemleri emekleme veya yürümeye yakın dönemlerinde anneye daha bağımlı oluyorlar.yürümeye başladıklarında ise kendi başlarına hiç birşeye cesaret edemiyorlar bu seferde yapışık ikiz gibi geziyorsunuz evde zamanla kendine olan güvenleri geliyor sizi bulundukları odaya bile sokmuyorlar:))

bende artık bir grisini 2 girisini diye saycam kızlar çok grisini yiyorum ben yaaa her arada 2 tane yiyorum resmen :)))
ayyy gamzem çok saol şımardım şimdiii :)))
canancımda gelmiş geçmişimi okuyor acabaaa :)))
ipocum canım patates kızartması istedi şimdiiii :))

ipo ne alem hatunsun iyi fikirmiş ama:)))

kızlar hakikaten kilo verme dönemlerimizde hiç bi şeyi yememezlik yapmayalım istediğimiz kiloya ulaşıp azıcık salınca kilo olup bize dönmesin tatlılar çikolatalar az yiyelim arada yiyelim ok.
[/B]

büşracım bi kelime yazıyorum berfe bi şey istiyor kalkıyorum ikinci kelimeyi yazıyorum bi şey istiyor kalkıyorum.sen konuş bakayım arkamdam senin cadıda büyüyor görücem senide:)))misal yukarıdaki mesajı yazana kadar1 dilim ekmek,1 bardak su bir adet tuvalet ve bir yapboz yaptık.:))

canancım çok geçmiş olsun yaaaa sokmasın beni odayaaa nolurrr gerçekten buna çok ihtiyacım var artık tuvalete gitsem peşimde :)))

evet canancım kesinlikle canımız çok istediğinde yiyelim ama az olmasına dikkat edelim...çnkü sonra cidden ideal kiloya ulaştıktan sonra yediğimizde kilo almayalım

Mevcan zor is desene her donem ayri bir sorun .. Ama kiymetini bilelim her ne kadar sinirlensekte:)) Busraaaaaa seni bi kizartirim simdi patatesten tiksinirsinaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

ya ben tartıldım 100 gram fazla geldim.amaaaa çok sevindim demekki kilo vermişim bu kadar şişliğe bu koca memişlere 100 gram fazla gösterdiyse bi şeyleri doğru yapıyorum:))nasıl bi teselli ama benimki:))

geçen haftaki kilom 59.5
bugünki kilom gerçi kilo deil şişlik emme:))) 59.6

ayyy maşallahhhzemuszemus sen bu hareketlilikle bir deri bir kemik kalırsın canım yaaa ah ah bende perişanım bakma böyle eglenceye vuruyorumda kendimi srekli ya masa altında ya çekmecenin içine oturmuş :))

oooppssss atlamisim gecmis olsun canan ya insAllah hemencecik atlatirsin benim gibi 2 hafta surmez sukur atlattim ben .. Bak sen yaramaz berfe hanima kucuklukten baslamis cadolozluga:)) Bende ki velet de serseri olma yolunda emin adimlarla ilerliyor..

Mevcan zor is desene her donem ayri bir sorun .. Ama kiymetini bilelim her ne kadar sinirlensekte:)) Busraaaaaa seni bi kizartirim simdi patatesten tiksinirsinaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

:dance::teytey::roflol::roflol::sm_cool: ayy çok güldümmm Gamzecim kızart vallahi :)) ama zaten sudeniz bırakmaz bir patates kızartacak kadar musade etmez bile bana :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…