Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ender saraç demiştiki;

diyet yaparken arada tatlı dondurma abur cuburda yemeliyiz vücud bunlarıda unutmamalı.ideal kilomuza ulaşıp abur cubur atıştırmaya başladığımızda vücud aaa bu ne kadar farklı bi tat ben bunu iyice tutayım bırakmayım demesin diye:)))

aman tutsun birakmasin ne bicim vucud bu yaaaa onune gelen herseyii aaa dur bunu da tutayim diye depoluyor bu yiyip yiyip zayif kalanlarin vucudu vucud degil mi azcik ornek alsalar olmaz sanki.. Aman tut amannkaydirigubbakcemile

aaaaa bende işte tam buyüzden hergun dondurma yiyorum sırnaşık şey
yaa ama gerçekten bir topta olsa yiyorum dayanamıyorum canım çok tatlı istiyor çikolataya dokunmamak için offf
birde geçen akşam hem dondurma hem milkshake içtim bide kaçamaga bitek milkshake yazmşm dondurma bana okadar normalg eliyorki hiç kaçaktan saymıyorum ble kaydirigubbakcemile3

saolun kızlar.umarım çabuk atlatırım.valla berfe yürümeye başladığından beri hiç yerimde oturamam bunca şeye rağmen üstüne bide kilo alırım:))anlamadım gitti.ama dikkat ettiğim bi şey var yazın hergün koca koca dondurmaları,buz gibi kolaları lıkır lıkır içtiğim halde hiç ama hiç kilo almam malum günde 3 kez parka inip arkasından koşunca eğriyor sanırım ne varsa kış ayında var evde hareket kısıtlı olunca.yazın meyve bool abur cubur minimum olucak sanırım idela kiloma kolay ulaşıcam.[/B]

güle gülee grübchencimmmmmmmmmmm :)) büşracım sütlü tatlı yiyin yiyiceğiniz zaman diolar ama bende genelde dondurmayı pek kaçamaktan sayamıorum çnkü erio gidio yaa :))yazın hergün zaten klasik 1 tane dondurma yerim ben birde buz gbi karpuz :)) ama bu sene belki hergün yemem dondurmayı

mavcancım doğru söylemişsin bende yazın inanılmaz yemek yerim heryer cıvık cıvık ya içim açılınca iyice acıkıorum ve çokta waffle yerim mesela ama yaz mevsimini hep 2-3 kilo vermiş olarak kapatırım nedensee hep bu uyuz kış yüzünden

dün ilaç yazdırmıştım neyseki c vitamini destekli grip ve soğuk algınlığı ilacı etkis olu mutlaka.

ya bi taraftan aşkı memnunun eski bölümüne bakıyorum nihal ne tipsizmiş ya:)))bihter şimdiden gözleri pörtlete pörtlete geziyor.

görüşürüz gamzecim kolay gelsin
dimi ipocum yaa eriyip gidiyo
valla canancım tahmin edebiliyım ben bile şimdiden hop oturup hop kalkıyorum
kızlar sudeniz çıldırdı ben azcık şebeklik yapayım :))

ipom sanırım yazın sebze bolda olsa havalar sıcak diye yağlı yemek pek yiyemiyoruz.ben doğru düzgün yemek pişirmem bile çorba türü şeylerle geçiştirim kep üstüne bol bol çilek,kiraz,şeftali vs vs tabii algida kutu dondurma yerim buna rağmen kilo almam hatta 1 2 kilo veririm.sanırım meyve ve havadan ötürü hep pozitif olmamızla alakalı.

ee o zaman bu yaz çok güzel olucak bizim içinn :)) çok hızlı kilo verices bence birde oturduğumuz yerde bile terliycess buda en güselii

kızlar bende kaçayım az berfe balkona çıkıp duruyor topladı oyuncakalrı gözümn önünde olsun azcıktı güneşlenelim bari.

ipom çocuklu hatunlar kaçtı canım sende bekar olarak eccük müzik açıp dans neyim et bari:)))

ee o zaman bu yaz çok güzel olucak bizim içinn :)) çok hızlı kilo verices bence birde oturduğumuz yerde bile terliycess buda en güselii

ben eminim bundan canım bide sen bol bol yüzersin sevgilinle ohh misler gibi yazın daha rahat kilo veririz.az dişimizi sıksak yeter.:))öptüm canım.

ee o zaman bu yaz çok güzel olucak bizim içinn :)) çok hızlı kilo verices bence birde oturduğumuz yerde bile terliycess buda en güselii...vallahi bu facebookta işime yaradı kız arkdşlarıma baktıkça kıyafetlerine kilolarına falan kendime ne kadar haksızlık yaptığımı anlamama çok yardımcı oldu

tamam canlarım sizlere kolay gelsin çouklarınızıda öpüorum hepsi çok tatlıı maşallahhh :)) bnde biraz hareket ediimm

ben kimseyi yakalayamadım bir türlü başka topiklerde dolanmaktan...şimdi kayısılı form çayna başladım korsemi giydim meyva alıcam akşama meyva salatası ve çilekli soda takılıcam suda içiyorum artık...istanbul resetledi beni

çok iyi yapmışsın berrycim bende bir sade kahveyle 2 tane üstü çikolatalı form bisküvisi yedim az kalsın dolaptaki fıstıklı çikolatayı açıcaktım form biskvim geldi aklıma :)))

2 balkon keyfi yapayım dedim berfenin çenesi düşt yine.dışarı çok sıcak ama evler çok soğuk yada ben hastayım öyle hissediyorum.

farkettinizmi pınar uğramıyor artık daha doğrusu kk ya da girmemiş.nettemi sorun var yada başka bi şeyde mi aslında hoş muhabbeti olan bi arkadaşımızdı.

bide elvaven ve sevilay onca muhabbet yaptığımız çok cici arkadaşlardı gruptan çıkarıldıktan sonra hiç gelip bi açıklama bi muhabbet yapmadı bizle.sanırım ya ben çok inceyim yada başkaları biraz umursamaz.

berry cm öğlen öğlen muhabbet iyiydi canım senle fasulye eksikti neyse akşama toplaşırız yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…