- Konu Sahibi Handandandan
-
- #11.221
buketim hoşgeldinn umarım aramızda kalıcı olursun...mevcanımızında dediği gibi paylaşımda bulunman lasım menünü bildirmen lasım her akşam...vs...
mevcancım birde çok doğru söylemişsin elvavende pufff diye gitti bende anlayamadım ve baya bi sinir yapıp alındım yani insan 2 kelime yazar...sanal ortam gibi görmüş demekki bizi...halbuki burda gerçek arkdşlıklar kuruoruz ve gerçek şeylerden bahsediorus yazıkkk neysee gene snirlenmiyimm:))
ipocum elvaven bize facesinide vermemişti ben inanmamştm zaten olmadıgına şimdi facesi olmayan ögrencimi kaldı :)))
birde sevilay facemizde falan ekli burdan gelip yazmasa bile ordan bize bir veda msjı atabilirdi bende böyle şeyleri çok önemsiyorum biz burda sanki aile gibi olduk hani kız kardeşler falan gibi çok samimi muhabbetler ediyoruz hergün içimizde ne varsa döküveriyoruz özel bence
buketçim hoş geldin
dogumdan önce zayıftın sanırım canım şimdi yaz geldi nerdeyse zaten tam kilo verme dönemlerindeyiz biraz abur cubur yerine meyve sebze bol sü tüketirsen bile yavaş yavaş gitmeye başlar :)
buket arkadasimiz umarim paylasimin bol olur, ayrilmak istediginde bildirirsen de hos olur... Basarilar
grübcenim harika menün ya kızartmayı bile çok ölçülü yemişsin ve arada pasta yedğn için akşam oldukça azaltmışsın 4 milede maşallah hiç azımsanacak bir spor değil yani
kızlar benim tırnaklarımda beyaz beyaz lekeler oldu internette bi bakayım dedim kk da açılmış konu varmış birsürü kişi ve vitamin eksiliğinden oluyormuş genellikle diyet döneminde oluyormuş
ama ben bana göre hayatımda en saglıklı beslendiğim dönemdeyim bakliyat meyve sebze balık tavuk köfte et vs. bolbol tükettiğim dönemdeyim yani daha nasıl vitamin alırki insan
neyse menümü vereyim hemen
kahvaltı mercimek çorbası
ara elma
öğlen bir tabak terbiyeli tavuk çorbası salata yarım dilim kepek ekmeği
ara 2 grisi 2 çizi 2 çikolatalı form bir top dondurma ehh maşallah banaaaa
akşam
2 parça otlu tavuk but fırında bol salata
su 2 litreyi geçtim
spor 3.2 tempolu yürüyüş genel egzersizler yarım saat muzik açıp oynadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?