Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dusundum tasindim, tasindim dusundum,gruplara bakindim.burada cok fazlasey yazilmio ama ilk baktigim takim bu oldugu icin (ilk goz agrim ) beni araniza alinnnn
ama benim minnos kucuk oldugu icin sizler gibi hizli kilo veremeyebilirim, bide bu takim mantigi nedir acep?

buketttt doğru ara ara muhabbetlerimiz bol olsada çok fazla paylaşım yapamıyoruz.sebebide seninkiyle aynı olan durum yani hepimizin çocuğu olması:))tek bi arkadaşımız bekar kaptanımızın kızı biraz büyük bide benim kız orta halli diğerleri seninkiyle hemen hemen aynı.

düzgün paylaşımda bulun kimseler o an için burda olmasada mutlaka measj at.sporunu ve sağlıklı beslenmeni ihmal etme,menünü düzenli bi şekilde bildir istisnai günler hariç,gelemeyeceğin zaman mazereteini bildir,çok fazla kaçamak yapma:)) vb.şeyler.

ha bide gruba katılıp kilo vericem diyip 1 hafta içinde kaçma:))biz hemen bağlanırız birbirimize seni takip ederiz bizi ihmal ettiğin an bombardımana tutarız ona göre örnek sevgili fasulye arkadaşımız:))

şaka bi yana bunlar senin iyiliğin için olan şeyler yapıp yapmamak senin tercihin.kararını ver başkanımız seni yönlendirir zaten.

not:çenem düştü galiba.

ha bide 9.takımda olan bi şey muhabbet sadece kilolarımız etrafında dönmüyor.başta ben olmak üzere kocalarımız hakkında atıp tutabiliyoruz.kadınsal ve çocuksal olan sorunlarımızı dertleşebiliyoruz.yani burda kilo vermek kadar önemli olan diğer şey ise arkadaşlık canım.

yok canim estag.dusuk cene iyidir laelaelaelaelae
gerci su sira reglimle basim dertte ama.15 gundur cok yogun bi sekilde oluorum :sinifsinif: bende tatliyi keserek baslicam ise aklinialirimsmile

buketim hoşgeldinn umarım aramızda kalıcı olursun...mevcanımızında dediği gibi paylaşımda bulunman lasım menünü bildirmen lasım her akşam...vs...

mevcancım birde çok doğru söylemişsin elvavende pufff diye gitti bende anlayamadım ve baya bi sinir yapıp alındım yani insan 2 kelime yazar...sanal ortam gibi görmüş demekki bizi...halbuki burda gerçek arkdşlıklar kuruoruz ve gerçek şeylerden bahsediorus yazıkkk neysee gene snirlenmiyimm:))

ipocum elvaven bize facesinide vermemişti ben inanmamştm zaten olmadıgına şimdi facesi olmayan ögrencimi kaldı :)))
birde sevilay facemizde falan ekli burdan gelip yazmasa bile ordan bize bir veda msjı atabilirdi bende böyle şeyleri çok önemsiyorum biz burda sanki aile gibi olduk hani kız kardeşler falan gibi çok samimi muhabbetler ediyoruz hergün içimizde ne varsa döküveriyoruz özel bence

hosbulduk canim.vakit buldukca bakiorum.evde surekli acik laptop.kizim uyuyunca ya da oynayinca bakabiliorum ara ara. benim oyle duzenli bi beslenme durumum yok bilmiyorumkismile atistirmalik oluo hep.abur cubur cok yiyorum ama artik yemicem.dogumdan onceki gibi hedef 50 kg.simdiki kilom 74 benneyaptımki

busra senin bebis kac aylik?

buketçim hoş geldin
dogumdan önce zayıftın sanırım canım şimdi yaz geldi nerdeyse zaten tam kilo verme dönemlerindeyiz biraz abur cubur yerine meyve sebze bol sü tüketirsen bile yavaş yavaş gitmeye başlar :)

kizlar veda eden eder, etmeyen etmez sonucta biz hepimiz birbirimizi kendimiz gibi gordugumuz icin paylasimlarda bulunuyoruz ve evet cok dogru arkadaslik kuruyoruz en onemlisi... Bende ikicik arkadasima gideyim bi kahve iceyim dedim ama kizilayin limonlu sodasini ictim arda pasa da durmadi sagolsun hoop hemen eve tam bir saatte gidip geldim mesafe de gidis donus 35 dk.ka ehehe. Efenim aksama kuvvetle ihtimal kaynanama gececegiz hastaneden cikti bu sebeple ben menumu vereyim bir goz atsaniz sizce nasil bence cok fenaaa..

Sabah: 3 zeytin, 3 cherry, 2 corba kasigi karisik kizartma, yarim salatalik, 1 dilim esmer ekmek + cay

Ara: 1 ceviz + 1 kucuk kare tiramisu

Ögle: 1 ad. muz + 1 catal pasta + yesil cay

Ara: yok

Aksam: 1 tab. yogurt corbasi + boooolll salata

Ara: yesil cay

Egzersiz: 2 mile yaptim yatmadan bir 2 mile daha totalde 4 mile + 150 mekik + 300 sag sol donme felan:) birde 35 dk. yuruyus

Su: 4 lt

Kacamak: tiramisu ve 1 catal pasta (ama ben ara ogun sey etmistim onu)

evet canim genelde 50-55 arasi gidip gelirdim.hamilelige karar verince kansiz oldugum icinde kullandigim ferrosanol bi 4 kilocuk katti bana 59 la (hayatimda gordugum en fazla kilodur) hamile kaldim.24 kilocuk hamilelikte aldim :kedi: bi ara verdim sonra sut olsun diye yemege dadaninca 75 oldum.simdi 74 um alsanaalsanasmile
bebisine masallah 11 ay olmus ne guzel.bizim kizin daha uzun yolu var 11 aylik olmaya laelaelaelaelae

buket arkadasimiz umarim paylasimin bol olur, ayrilmak istediginde bildirirsen de hos olur... Basarilar

vefali biriyimdir.emin ol bi aksilik olurda ayrilirsam burada yazarim bayanssulusmile

grübchencim bence o 1 çatal pasta kaçamaktan sayılmas cnmm :))

bende menümü veriim dha tamamlamadm ama :))

sabah: yarım simit çok az beyaz peynir

ara:yarım simit

öğlen:1 kase mercimek çorbası
1 adet uzun köfte(adana köfte diye satılanlardan)
1 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

ara:1 muz
2 adet çörekotlu form bisküvi

akşam:göğüs tavuk ızgara
1 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

su:2.5 lt
spor:1 saat yürüyüş( bihterden sonra gaza gelince gece yürüycem :)))
kaçamak:yok

Son düzenleme:
buketcim cuma günleri erkenden kilolarımızı bildiriyoruz erken uyanamayanlar veya işi olanlar perşembe sabahından buraya yazıolar...sende aramızda olursan haftaya bildirim yapıcaksın :))

grübchen cim dikkat ettiğim bi şey var canım.aynı şey benim içimde geçerli aslında tüm gün dengeli yesekte bi öğünde kaçamak yapsak veya az kaçırsak sanki tüm gün yanlış beslenmiş gibi hissediyoruz.
bence önemli olan ara ve ana öğünleri vaktinde yapıp ağır şeyleri veya kaçamaklı yemekleri akşama bırakmadan yemek daha akıllıca hiç olmazsa vicdanen daha rahat ederiz dimi:)).

grübcenim harika menün ya kızartmayı bile çok ölçülü yemişsin ve arada pasta yedğn için akşam oldukça azaltmışsın 4 milede maşallah hiç azımsanacak bir spor değil yani

kızlar benim tırnaklarımda beyaz beyaz lekeler oldu internette bi bakayım dedim kk da açılmış konu varmış birsürü kişi ve vitamin eksiliğinden oluyormuş genellikle diyet döneminde oluyormuş
ama ben bana göre hayatımda en saglıklı beslendiğim dönemdeyim bakliyat meyve sebze balık tavuk köfte et vs. bolbol tükettiğim dönemdeyim yani daha nasıl vitamin alırki insan
neyse menümü vereyim hemen
kahvaltı mercimek çorbası
ara elma
öğlen bir tabak terbiyeli tavuk çorbası salata yarım dilim kepek ekmeği
ara 2 grisi 2 çizi 2 çikolatalı form bir top dondurma ehh maşallah banaaaa
akşam
2 parça otlu tavuk but fırında bol salata
su 2 litreyi geçtim
spor 3.2 tempolu yürüyüş genel egzersizler yarım saat muzik açıp oynadım

kızlar elbette istemeyene zorla tutamayız ama neticede o arkadaşlarla uzun bi süre yazıştık hatta resimlerini paylaştılar.bi anda sebepsiz gitmeleri üzdü beni.o kadar güzel paylaşımda bulunmuştukki onlarla.
misal pınar arkadaşımız 1 hafta önce geldi gruba ama 1 haftada bol bol sohbet ettik şimdi ise yok belki netinde bi sorun var bize ulaşamadı bilemiyorum ama buraya girmek istemiyorsa 1 mesaj yazıp çıkabilirdi.hiç olmazsa bizde onu merak edip burda yorumlarda bulunmazdık.

büşracım o beyaz lekeler ben küçüklüğümden beri hep bende çıkar şuandada 2 tırnağımda var çok ucundalar törpüleyince gidicekler ama muhtemelen yine geri gelirler her zmnki gibi:))

canım bak o beyazlıklar bendede her zaman vardır.dengeli yesemde yemesemde hep vardı.1 ara berfede oldu bende hastaneye götürdüm.doktorun dediği ilk şey bu beyazlıkların vitaminsizlikle alakası yok tırnaklar uzamak için hava alırlar ve bu işlemi yaparken tırnaklarda ara ara su toplanır buda beyazlıklara sebep olur için rahat ederse yapalım tahlil dedi.bende hazır kan alınmışken kan grubu başta olmak üzere ne varsa kandan bakılacak herşeye bakın demiştim.inan her şey o kadar yüksek değeerde çıktıki dokro bile inanamadı.hatta biz demir kullanıyorduk onu bile bıraktırdı canım:)

yani bu beyazlık demir eksikliğinden lafı alışılmış bi sözden başka bi şey deil.ha tırnakların soyulur,deri rahatsızlığın var diyorsan mutlaka git doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…