Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

buketcim ara ara kk da karşılaştığım bi arkadaşımsın sen.nickini hemen tanıdımda:))
neyse bak abur cubur yemekle,dengesiz öğünlerle hepimiz bu hale geldik canım.böyle yemeye devam ettiğimiz süre boyuncada hep kilolu olarak kalırız bunu unutma.
inan aynı yollardan bizde geçtik bi anda o tatlıları pastaları azaltmak onun yerine altı öğün yemek zor geliyor.zamanla alışıyorsun elbet bu sefer bi öğün atla rahatsız oluyorsun.
sana tavisyem bizim yazdığımız menüleri biraz incele ve kendine çizelge yap inan çok işe yarayacak..şimdiden kolay gelsin.

bu arada yürüyüşümü,egzersizlerimi,ipimi yaptım.üstüne berfeyi parka götürdüm.daha yeni oturdum desem yeridir.

bende menümü yazayım
ılık su
sabaheynir çeşitleri,yarım yumurta,salatalık.domates az ekmek ve yeşil çay
ara:elma 1 ısırık muz
öğlen:dünden kalan 2 adet dolma biber yanında az yoğurt
ara:beyaz leblebi,az kayısı yarım kupa kahve(3ü1arada kaçamak 1 tane eti puf)
ara:1 elma daha yedim
akşam:az bulgur pilavı yanında fırın tavuk ve patates ,bol cacık

ay mevcanım çok saol canım bendede ara ara olurda daha önce dikkat etmemiştim şimdi çok arrttı ama mesela bir tırnagımda çok var 3 4 tane ufak ufak digerinde yok ama tırnaklarımın normal uzaması falan aynı bi kırılma falan yok çok şükür :) rahatladım şimdi:)

büşracım dediğim gibi bende hep varlardııııııııııı :)) kilolarım gibi hep benimlelerr :)) aslında senelerdir gitmişlerdi yeniden geldilerr...gözlerim çok ağrıo aşkı memnuyada az kaldı ama bnm canım acayip yürüyüş yapmak istio napsam aacabaa

ay canım benim ya ,kendi tırnaklarımda çıktığı zaman pek önemsemedim doğrusu vitaminsizim saçma sapan yiyiyorum felan diyordum.sonra berfem doğdu 1 yaşındayken ilk defa gördüm tırnağında hatta ayak ve el tırnaklarında vardı.o kadar üzüldümki anlatamam ya dedim bu konuşmayı bilmiyor,ben ne versem onu yiyor demekki yanlış şeyler yapıyorum diye çok korktum.hemen kkda ve nette araştırdım genelde vitaminsizlik deselerde uzman tv de bi doktor gördüm o anlatmıştı bide bi site vardı sen doktorlara soru soruyorsun onlar sana 1 2 gün içersinde cevapp veriyorlar.o doktorlardan bu şekilde duyunca iyice rahatladım ama yinede götürdüm doktora, ordaki doktorumuz da aynı şeyi söyledi üstüne tahliller iyi gelince doğruymuş felan dedim.çünkü ben çinko,kalsiyum felanda istedim onları parayla yaptırmıştım bide.

aşkı memnunun yeni bölümü 9 da o saate kadar kısa mesafeli yürüyüş yap canım.hevesin gelmişken oturma bence.

bende eşimi bekliyorum.erken gelicekmiş(dün fırçayı iyi attımda:)) gerçi onun erkeni yine 9 dur ama.yakınımızda büyük alışveriş merkezi var oraya gidicez eve elışveriş yapcaz bide berfeye bi şeyler bakıcaz.dün demleme yeşil çay bulamamış migrosta var diye gezcez biraz.

yarında akşam üstü yanına gitcem erken çıkıp gezicez:))tabii bi aksilik olmazsa arada bunları fırçalamak lazım demek...
[/B]

aşkı memnunun yeni bölümü 9 da o saate kadar kısa mesafeli yürüyüş yap canım.hevesin gelmişken oturma bence.

vallahi sanırım ben aşkı memnuyu yarıda bırakıp yürüyüşe gdicem ...ilacımı aldıktan 30 dk sonra harekete başlamam gerekio birasdan onu içip korsemi giyicem...hemen çıkamıorum çnkü dha yeni yemek yedim yürürken sancı grio boşluk kısımlarıma

yada aşkı memnu bitince çıkıcam kızlar dha iyi olur şimdilik başımın ağrısı geçsin biras...ben gittim öptüm sizii mujkkkkkkkkkkkk

Canancım geçmiş olsun canım. Ayrıca çok tatlısın, çok güldüm yazdıklarına :)

Kızlar bana bir haller oluyor. Her gün öyle ya da böyle kaçaklar yapmaya başladım. 1- okulda milletin köstek oluşu 2-step hocasının düşük performansı beni kötü etkiledi. Neyseki ptesi eski hoca gelecekmiş. Gene hoplayıp zıplamaya başlarız. Aslında oldukça sıkılaştım. Popomdaki ve bacaklarımdaki kaslar çelik gibi oldu ama, üstünde yağ tabakası var gene de Zaten hedefime ulaşmadım daha. Hedeflediğim bir 5-6 kg daha var... Yağ yakmam lazım

Bugünkü listem:

SAbah:Yağsız sütlü nesfit
Ara: 1 elma
Öğle : bezelye yemeği - 1 dilim ekmek
Ara: 1 pket limonlu eti form
Ara: 2-3 tane kuru kayısı
Akşam: 1 dilim ekmek - patatesli tavuk yemeği
Ara: 3 prça bitter çiko - 2 tane kuru incir

Kaçak: çiko
Su: 3 lt
Egzersiz: 1 saat pilates

iyi geceler kızlar.fasulyem bende de aynı popo ve basen gitti ama üst tarafım vıc vıc halen.deli gibi mekik çekiyorum.derin nefes al ver hareketleri yapıyorum ama sıkılaşmadı daha.
ara ara kaçamak krizleri banada geliyor senin elinde herşey okulda sana yan yan bakanları düşün o an iinan yemezsin.bu arada hocanın geri gelmesine sevindim hem para verip hem mutsuzmu olacaktın dimi.

kızlar şaka gibi ama akşam akşam market market dolandık.koskoca migrosta demleme yeşil çay bulamadım.heryerde sallama çay dolu ya.
gelirken lokman hekime uğrayıp ordan sade yeşil çay aldım.ne yalan söyleyim 1 kupa içtim ama öğğ oldum şimdiden.ara kanamalarım devam ediyor ama dünden beri şişliğim biraz daha azalmış gibi..umarım hapın etkisi azalıyordur.haftaya kutum bitiyor 1 hafta aram var belki düzelirim.

fasulyeeeeee
lokman hekim yeşilçaydan ziyade senin bahsettiğin 5 i 1 arada çayı tavsiye etti.şimdi yeşil çay bu kadar kötü geldi bana ama bitene kadar ödem için içiçem.sen içiyordun bu çayı tadı nasıl canım.burda kutu içinde fiyatı 15 lira eşim alırım sen arkadaşlarına bi sor dedi.tavsiye edermisin.

sabah:2 dilim ekmek yedim
Ara: şekersiz kahve
Öğle :yok
Ara:doğadan form çay ve 1 paket diyet bisküvi
Akşam:meyva salatası
Kaçak:dondurma
Su:1.5 litre
Egzersiz:ev işleri

bu ara az giriyorum biliyorum ama yeni toparlıyorum kızlar yarından itibaren k flex diyetine başlıcam 2 öğün bu arada yeşil çay tabletine başladım

berrycim kendini toparladıktan sonra tam gaz muhabbete devam edelim canım.menüne baktım nerdeyse hiç bi şey yememişsin canım sen ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…