- Konu Sahibi Handandandan
-
- #11.261
dogal şekilli tırnak bizimkiler canım çok orjinalbüşracım dediğim gibi bende hep varlardııııııııııı :)) kilolarım gibi hep benimlelerr :)) aslında senelerdir gitmişlerdi yeniden geldilerr...gözlerim çok ağrıo aşkı memnuyada az kaldı ama bnm canım acayip yürüyüş yapmak istio napsam aacabaa
ay canım benim ya ,kendi tırnaklarımda çıktığı zaman pek önemsemedim doğrusu vitaminsizim saçma sapan yiyiyorum felan diyordum.sonra berfem doğdu 1 yaşındayken ilk defa gördüm tırnağında hatta ayak ve el tırnaklarında vardı.o kadar üzüldümki anlatamam ya dedim bu konuşmayı bilmiyor,ben ne versem onu yiyor demekki yanlış şeyler yapıyorum diye çok korktum.hemen kkda ve nette araştırdım genelde vitaminsizlik deselerde uzman tv de bi doktor gördüm o anlatmıştı bide bi site vardı sen doktorlara soru soruyorsun onlar sana 1 2 gün içersinde cevapp veriyorlar.o doktorlardan bu şekilde duyunca iyice rahatladım ama yinede götürdüm doktora, ordaki doktorumuz da aynı şeyi söyledi üstüne tahliller iyi gelince doğruymuş felan dedim.çünkü ben çinko,kalsiyum felanda istedim onları parayla yaptırmıştım bide.
buketçim olsun canım bidahaki haftaya vermiş olursun inşlh.
bu arada günaydın canım birde sen emziriyormuydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?