Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yarışma sayfasınada yapıştrdım :)) ben biraz kaçıyorum kızlar tickerlarınızı yenilemeyi unutmayınn

**** 2.TAKIM 154 .ETAP ****
dora( 70.0 / 70.0 / 0.0 / 0.0% )
samanyolu( 65.0 / 64.6 / 0.4 / 0.62% )
moda makyaj ( 66.9 / 66.9 / 0.0 / 0.0% )
EBRULUM ( 79.8 / 79.8 / 0.0 / 0.0% )
asi_bulut( 61.3 / 60.3 / 1.0 / 1.63% )
LeyL35 ( 72.5/ 72.5 / 0.0 / 0.0% )
*JUJU*( 73.9 / 73.9 / 0.0 / 0.0% )
ikraaa( 83.2 / 83.0 / 0.2 / 0.24% )
zümrütüanka ( 77.0 / 76.0 / 1.0 / 1.30% )

2.TAKIM TOPLAM KİLO ( 649.6 / 647.0 / 2.6 / 0.40% )

bizim listemiz de bu kızlar

ebru yok bugün. bir bakar mısınız yapıştırayım bir aksilik çıkmadan

ipocum harikasın canım yaaa 81 oldun ya gerisi gelicek inşallah
buketçim emzirirken beslenmene dikakt edersen bol sıvı tüketirsen daha kolay kilo veriyormuşsun diye duymuştum ben pek emziremediğim için bilemiyorum :)

ipocum harikasın canım yaaa 81 oldun ya gerisi gelicek inşallah
buketçim emzirirken beslenmene dikakt edersen bol sıvı tüketirsen daha kolay kilo veriyormuşsun diye duymuştum ben pek emziremediğim için bilemiyorum :)

canim sut olsun diye saldirirsan yemeklere vermeyi birak alirsinda ben gibi alsanaalsanasmile

bende oyuzden 80den 86 ya çıkmıştım buketçim sütüm kesilmeye başlamıştı artsın diye paraladım kendimi ama nafile 4 aya zor yetti sonra kesildi :S

kızlar ben menümü vermek istiyorum erken ama vermem gerek çünkü doktordan sonra gezeriz mutlaka anneme falan gideriz geç gelirsek yazamam
kahvaltı
1 elma azıcık beyaz peynir bir lokma kepek ekmegi yeşilçay
ara elma 2 erik
öglen bir tabak çorba bol salata
ara 3 4 tane elma 1 grisini 2 erik
akşam şuan bilmiyorum ama belki yine elma ya da meyve sebze salata tarzı bişeylerle geçiştirebilirim
su daha şimdiden 2 bçk litre olmuştur
birde yeşilçay 5 kupa
spor 2 km yürüyüş genel egzersizler
kaçak yok yapmakta istemiyorum az önce canım deli gibi dondurma istedi gittim elma aldım elime geldim şuan yiyorum :)))
şimdi hazırlanmam gerek görüşmek üzere
bu arada bukadar az yememin sebebi bugün moralim bozuldu eşim bir haftada 4 kilo verdi ya maşallah diyim ama bozuldum vallahi ne yürüyüş yapıyor ne spor heryere arabayla gider asansör kullanır sadece yemegi ekmegi kıstı şekeri kesti moralimi bozdu ben 4 kiloyu vermek için canımı çıkartıorum :)))

birde kızlar kociş radyoda röprtajda bana ve kızıma selam söyledi ve bizim için çok şanslı oldugunu falan söyledi kaydettim eger beni kızdırırsa facede yayınlıycam o konuşmaları DDD

ipom 2. tabagı benim yerime yedin dimi offf makarnaya aşıgım çok seviyorum
yaa nasıl özledim makarnayı çok seviyorm çok bir tencere yerim vallahi DD

büşracım yeşil çayın sallaması her yerde var ama bi çok işlemden geçtiği için etkisi azalıyor diyo herkes.o yüzden demleme aldım ama sade olduğu için memnun deilim.
fasulyeden cevap gelsin olmazsa 5i 1 arada çaya dönücem lokman hekim onu çokk övdü.
[/B]

bu arada herkes kilo vermiş ne güzel.berry ve ben yerimizde saymışız sadece.nerdeyse 1 aydır aynı kilodayım ödemim bi gitsin şeytanın bacağını kırıcam inşallah.

grubun kurulduğunda 67 kiloydum uzun sürede az yol katetmişim ama olsun.ideal kiloma yaklaştıkça daha zorlanıyorum.neyseki sizler varsınız destek oluyorsunuz.buraya karşı sorumluyum diye çokk dikkat ediyorum.

ben en kötünüzüm sınav stresi dengemi bozdu kızım 20 günde bir hastalandı tifo bile oldu.lense taktım bu ara hep o topikteyim ders çalışamıyorum ya sıkıntıdayım sınava 2 ay kaldı.neyse bu hafta iyiyim sanırım
Sabah:k flex ve süt
Ara:çilek
Öğlen:kahve
Ara:1 simit ve yağlı peynir(keşke yağlı olmasaydı)
Akşam:salata ve çilekli soda
Ara:k flex ve süt
Kaçak:yok
Su:bol çay ve şimdi form çayı içicem
Yeşilçay tablet gnc
Egzersiz:yok:sinifsinif:

temmuzun ilk haftası eşimle istanbula gidicem özel bir davete katılıcaz hedef koymuyorum ama orda güzel görünmeyi hayal ediyorumboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…