Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

berrycim ben sana güveniorum haftaya kilonda oynama olucak kesin:)) bugünkü menünüde çok beyendim cnm şimdi ben kendi menümü veriimm

sabah:yarım simit+beyaz peynir çok az

ara:yarım simit

öğlen:1 tabak kıymalı domates soslu makarna+yoğurt

ara:1 tabak dha aynı makarnadan

akşam:2 adet form çörekotlu bisküvi( yürüyüşten önce)

yürüyüşten sonrada 3 tane form çörekotlu bisküvi

su:1.5 lt
spor:1 saat tempolu yürüyüş
kaçamak:yok

berrycim bu arada bugün o korseyi aldığımız yerin sorumlusu vardı özlem yıldızın programında işte faydalarını fln anlatıodu dediki içindeki etikette england yazıcak ben baktım yazıo cnm sende bir bak istersen

Günaydın kızlar manisaya gittik 4 gün önce.Dedem var orda ameliyat oldu ondan yazamadım.Dün gece geldik çarşamba günü yine gideceğiz. Kusura bakmayınn :S

gunaydın kızlar dün gece girdim geçmişi okurken sudeniz agladı yazamadım
pınarcım dedene acil şifalar diliyorum geçmiş olsun canım depremden çok ürküyorum malum 17 agustos depremini yaşayanlardanım ve şuan 5 buçk katlı bir binada oturuyorum ve deprem olrusa ne yaparım hiç bilemiyorum :SS

bu arada eşim toplantılı kahvaltısında bende temizlik yaptım biraz ama hala oturma odam ve yatak odam toplanmamış mutfaktan başladım sudenizin odası salon derken yoruldum azcık dinlenip yeşilçayımla yeşilelmamı yiyorum :)))

kızlar kimsecikler gelmemiş
bu arada canancım ben evlenmeden önce kullandım 5i bir arada çay
tadı çok iyi değil tabi ama bana göre içilmiyecek gibide değil
yani nane limonu bile zorla içenlerdensen bilemem ama canım ben duble bardaga koyup öyle içeridm hemen bitsin diye D
düğünden önce biraz kilo vermek istemişti ama homini gırtlak hiç durmadgı için vermemeiştim:))

kızlar ben menümü vericemçok erken ama eşim gelince hemen çıkıcaz bidaha kaçta geliriz bilemiyorum
kahvaltı
bir dilim kepek ekmeği azcık peynir 2 dilim salam yeşilçay
ara elma
öğlen bir tabak salata 4 sunta
ara elma 2 grsini
şimdilik yediklerim bunlar
akşam yemeğide muhtemelen çorba salata olacak
su dha şimdiden 1 bçk litre
4 fincanda yeşilçay
spor henüz yapamadım ama dışarda bolbolyürürüm
1 2 tane daha elma yerim ama başka yemem kaçak yapmak istemiyorumdün gece muz yedim yatmadan neyime gerekse :))

tünaydın kızlar.erken kalktım ama anca oturdum valla.çocuk olunca iş hiç bitmiyor.akşama eltimlere gidicez kayınpeder halen hastanede onu ziyaret edicez.eşim yarın arabayı getircek biraz çalışcaz malum 1 hafta sonra sınavım var.

ben saçlarımı kısacık kestirdim yanlız boyatamadım geç olduğu için hafta içi boyatıcam o zaman resim eklerim bakalım beğenecekmisiniz.

pınarcım geçmiş olsun dedene de canım.
malum gelemeyince ne olduğunu bilmediğimiz için gruptan çıkarıldın.neyse çarşamba gidiyormuşsun tekrar dönünce kaldığın yerden devam et canım.gruba hemen girersin zaten.

büşracım yeşil çayın tadı zaten kötü geliyor bana 5 i 1 arada ondan farklı deildir herhalde.sadece bu çayın zayıflamaya etkisi daha çok diye duydum canım almayı düşünüyorum o yüzden.
neyse fasulye içiyor onda ne etki yapmış yazar zaten.

dün ankaradada deprem olmuş biz dışarda olduğumuz için farketmedik ama yüksek yerlerde oturan insanlar daha şiddetli hissetmiş.

aa kızlar hem ankarada hemde izmirdemi oldu deprem?? aman allah korusun bende çok korkuyorum 17 ağustos depremindeki o gürültülü sesi unutamıorum kıyamet günü geldi sanmıştım neyse...2012 yaklaşıyo malum çoğalıcak afetler ama canımızı sıkmayalım malum hafta sonuu :)) bende sabahları erken uyanmaya başladım kendiliğimden hemde saat çalmadan :)) sanırım sıcaktan oldu...bu akşam erkek arkdşmın yanına gitmek istiorum teknede çalışıyo orda oturucas biras...ona yapıcağım börek ve patates salatasından götürücemm ne tatlıyım yaa :)) yürüyüşümüde yapabilirim inş bugünde ama hiç yoktan 25 dk dans ettim allahtan :)) herkese iyi hafta sonları hepinisi öptümmm

valla ipom 17 ağustosu hissetmedik ama ondan 3 ay sonra yine büyük bi deprem olmuştu.ankarada çok şiddetli hissettik onu o korkuyu halen yenemedim.ara ara küçük depremler oluyor burda allah hepimizin korusun canım ya.

haftasonu gez sende tabii.becerikli hatun sevgilisine böreklerde yaparmış demek.ohhh afiyet olsun şimdiden tatlım.berfe uyansın bizde çıkıcaz zaten.

teşekkürler canım.

sabah normal kahvaltı ettim 1 dilim çavdar ekmeğiyle
Ara:çay
Öğlen:nesfit
Ara:1 tabak kızımdan canım çekti etli fasulye yedim.birde 1 paket diyet portakal kremalı kepekli rondo yedim
Akşama nesfit ve meyva yicem

kızlar ben bu gece evdeyim gibi üffff menümü veriim şimdiden

sabah:1 dilim kepek ekmeği
yumurta
2 zeytin
azıcık beyaz peynir
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu

ara:1 kuru kayısı 3 ceviz

öğlen:2 dilim kepekli ekmekten kaşarlı domatesli tost

ara: 4 tane eti form çörek otlu bisküvi

akşam:kabaklı börek 2 dilim
patates salatası

spor:1 saat tempolu yürüyüş korsemle+25 dakika dans
su:2 lt
kaçamak:yok

herkese merhaba.ben saha diyet psikolojisine giremedim alsanaalsanasmile
sabah peynir, 3 dilim tam bugday ekmegi, yumurtali sucuk alsanaalsanasmile findik ezmesi( canim inanilmaz tatli cekio)
oglen: 1 tane karni yarik, biraz menemen
aksam: biraz salam alsanaalsanasmile birazda cilekeyvahedigeldismile
2 lt su
kacak: cok
spor:yok alsanaalsanasmile

cnm paylaşıma devam edersen bilemiorum sanırım geri gelebilirsin gerçi diskalifiyelerde öle bişi olmaz ama...çnkü giderken mazeretini söylemen gerekirdi

Haklısınız canım ama öyle bi durum olduğunda dur bi nete girip haber veriyimde gideyim diyemiyorsun.Doğru düzgün eşya bile alamadım yanıma :) Ama sizde haklısınız tabi ki.

Ben yinede menüyü yazayım o zman.
Sabah
1 fincan şekersiz çay
2 parça börek
1 domates
Öğle
Yok
Ara
Dondurma
Akşam
Yarım porsiyondan daha az salata
Yarım porsiyondan dha az balık
1 dilim ekmek

Spor: 20 dakika koşu + 40 dakika yürüyüş
Su : 2 litre
Kaçamak : Dondurma,Börek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…