- Konu Sahibi Handandandan
-
- #11.321
geçmiş olsun pınarcım
buketcim neden canını sıkıyorsun menün gayet iyi bence :))
Merhabalar! Sanırım hormonal değişimler yaşıyorum bu aralar. 3 aylık iğne ile korunuyoruz biz, son günleri artık yüzümde bir yığın sivilce ve canım manyak gibi tatlı istedi tüm hafta. Bugün de kasıklarım ve belim çok ağrıdı, regl olacağım sandım ama, zaten süre dolmadı daha. Şu günlerde doğum kont hapıma başlayacağım, 1 ay sonra adet olurmuşum. Du bakalım nasıl olacak?
CANAN beşi bir arada çayı içiyorum. Yani birlikte spor ve diyet de yaptığım için kilo kaybının sadece bu çayın eseri olduğunu söylemek çok doğru olmaz. Ancak müthiş bir idrar söktürücü. Ayrıca yemeyi çok kaçırdığım günler özellikle içiyorum ama etkisi oluyor mudur? Herhalde oluyordur...
Yeşil çayla ilgili, ben de içemezdim önceden. Bergamutluyu çok beğendim, içiyorum bol bol... Yüksek derecede C ve E vitamini bulunuyormuş, enteresan!
Menü vermiyorum bugün, 2 yerde misafirlikteydik. Bİrazdan da bir bira içeceğim. Bugün off günü oldu uzun zamandan sonra :) Ama gene de çok kaçırmadım!
ben tonalin cla kullandım faydası yok l carnitin hangi marka ve günde kaç tablet bende hızlandırmak isttiyorum metabolizmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?