Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhabalar! Sanırım hormonal değişimler yaşıyorum bu aralar. 3 aylık iğne ile korunuyoruz biz, son günleri artık yüzümde bir yığın sivilce ve canım manyak gibi tatlı istedi tüm hafta. Bugün de kasıklarım ve belim çok ağrıdı, regl olacağım sandım ama, zaten süre dolmadı daha. Şu günlerde doğum kont hapıma başlayacağım, 1 ay sonra adet olurmuşum. Du bakalım nasıl olacak?

CANAN beşi bir arada çayı içiyorum. Yani birlikte spor ve diyet de yaptığım için kilo kaybının sadece bu çayın eseri olduğunu söylemek çok doğru olmaz. Ancak müthiş bir idrar söktürücü. Ayrıca yemeyi çok kaçırdığım günler özellikle içiyorum ama etkisi oluyor mudur? Herhalde oluyordur...

Yeşil çayla ilgili, ben de içemezdim önceden. Bergamutluyu çok beğendim, içiyorum bol bol... Yüksek derecede C ve E vitamini bulunuyormuş, enteresan!

Menü vermiyorum bugün, 2 yerde misafirlikteydik. Bırazdan da bir bira içeceğim. Bugün off günü oldu uzun zamandan sonra :) Ama gene de çok kaçırmadım!

kızlar iyi geceler biz yeni geldik sayılır
akşam yemeginde sadece çorba birkaç sarma yedim ekmek yemedim kaçırmadım :)

bu arada canancım saçını çok merak ediyorum
ipooom gidemedinmi yaaa benimde tanıdıgım bodrumlu iki abi vardı orda bodrum begonvil la gala diye bir teknede çalışıyorlardı capricede oluyordu yazın tekne çok iyi insanlardı onları anımsadım birden yaa
berrycim çok az yemişsin gibi geldi bana canım iyimisin istanbul diyet motivasyonunumu bozdu canım ya göremiyorum artık seni

kızlar gunaydın
Kisecikler gelmemiş henüz
Bende yürüyüş için sıramıbekliyorum bantı şuan eşim kullanıyor
Kahvaltıyı hiç abartmadım öncedenhafta sonları abartılı kahvaltı yapardık
Aslında bugn dışarıda yiyecektk ikimizinde kilosunda değişim olmadığından haftaya erteledik :))

ben doğumdan 6 ay sonra yüzümü sivilce bastı dengem bozuldu 7 ay regli olmadım çok sıkıntılıydı bilirim:1no2:

berrycim bende tablete ara verdim artık sadece maxi l-carnitine içiorum yürüyüşten önce çok çok etkili:)) bu arada dün menüme 1 saat yürüyüş yazmıştım ama tam evden çıktım erkek arkdşm yanına çağırdı geri dönmek zorunda kaldım( allahtan 25 dk dans etmiştim kar kardır ...bugünden itibaren yürüyüşümü 1 saat 5dkkya çıkarmayı düşünüorum 15 gün sonra flnda 1 saat 10 dkka yapıp eylüle kadar 1 saat 30 dk yürüycem...malum ekim sonu veya kasımda istanbula gdices 2-3 aylığına...ama yazın akşamları ne kadar tempolu yürüyebilirim o sıcaklarda bilemiorum ama yüzmeye başlıycam yürüyüşe gerek kalmas o yüzden

Son düzenleme:
ben tonalin cla kullandım faydası yok l carnitin hangi marka ve günde kaç tablet bende hızlandırmak isttiyorum metabolizmayı

araba sürdük kocacığımla.kayınvalidem bizdeydi berfeyi bıraktık gerçi durmamış neyseki ablam var onlara gidince susmuş.eşim süpersin çok geliştirmişsin kendini seni bırakacak hocanın aklına şaşarım dedi.sevindim ki bi.yemek yiyip çıkıyoruz görümcem geliyor akşama yarın kontrolleri varmış.bebek sevicez bol bol:))

öptüm herkesi sporumu ve dengeli beslenmemi haftasonu diye asla aksatmadım.umarım şeytanın bacağını kırarım bu hafta.

fasulyecim bu arada olmazsa bergamotlu çayı sallamada alabilirim.karar veremedim gitti.

ben tonalin cla kullandım faydası yok l carnitin hangi marka ve günde kaç tablet bende hızlandırmak isttiyorum metabolizmayı

solgar maxi l-carnitine cnm ya egzersizlerden yarım saat önce alıyorsun yada gün içersinde egzersiz hiç yapmıycaksan kahvaltıdan önce içiosun inanılmaz faydasını görüorum...sadece bikaç gündr dengeli içmeye başladım yürüyüş yaptığım için..bakalım bu haftada kilo verirsem onunda faydası dokunuo demekk...yeşil çay tabletyle lipotropic factorsu kullanmayı bıraktım...onların yerine paramı avonlara veriorum hehehhe

mevcancım bence çayı gönlün nasıl istiyorsa öyle al karar vermek zor çnkü...ama bence hepsi nolursa olsun faydalıdır...birde ben çok eskiden bu aktarlarda satılan macunlardan kullanıodum çok kilo verdirmişti bi keresinde...1 ayda 7 kilo

kızlar selamlar
bende dün arbaa kullandım ya çok zevkli inşallah bende geliştirirm iyice
menmü yazayım
kahvaltı domates biber salatalık peynir 1 dilim salam şekersiz çay bir dilim kepek ekmeği
ara elma
öğlen yok kahvaltıyı öglene dogru yaptık çünkü
akşam bir tabak taze fasulye
ara şekersiz çay bir dilim kek
su 2 litre
spor 3 km tempolu yürüyüş 15 dk stepper
kaçak 1 dilim kek
akşama bir daha stepper yapıcam 10 veya 15 dk daha annemdeyim çünkü :)

iyi aksamlar kızlar.menüm
sabah .
2 dilim kepek ekmeği
3 zeytin
1 bardak çay
Öğlen.
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay
Akşam
2 tane dolma
Ara
1 muz 3 çilek

kahvalti: salatalik, domates, yumurta, peynir, zeytin, yarim pogaca, 2 dilim tam bugday
oglen: annemdeydim yemegin dibine vurdum alsanaalsanasmile sarmalar, tavuklar, yogurtlu ispanak, semizotu salatasi, pilav yemedim Allahtan :S
aksamda annemden getirdigim sarmadan 5 tane yedim.ustunede 7-8 tatli kasigi dondurma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…