Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

menümü geç veriorum üzgünüm...akşam başıma çok kötü birşey geldi...yürüyüşe çıkmıştım köpeğimle serbestti tabi ipi yoktu arkamı bi döndüm yok...3 saat boyunca her yeri aradık her yere haber verdik...taa 5 km ötede bulundu nasıl oldu bilmiorum o yüzden yürüyüşüme yapamadım doğru düzgün ama ararken feci yoruldum...menüme geçiyim

sabah:1 yumurta,3 zeytin,beyaz peynir,1 dilim kepek ekmeği

ara:3 parça ceviz,2 tane kuru kayısı

öğlen:1 dilim kabaklı börek,1 tane kepek ekmeğinden kaşarlı tost,portakal suyu

ara:2 -3 tane patates salatasından arakladım

akşam:1 adet karnıyarık,2-3 kaşık pilav,1 kase cacık,1 dilim kepek ekmeği

su:1.5 lt
spor:varla yok arası bişi feci yokuş inip çıktım
kaçamak:yok

günaydınlar herkese
ipocum çok geçmiş olsun neyseki sağ salim bulmuşsunuz cipsyi cipsydi değilmi adı :)
hiç uykumu alamadım sudeniz akşam erken uyumuştu gece çok uyandı sabahta erkenden kalktı afyonum patlamadı hala :))
mutfagımı toparladım evde durmadıgımız için dağılmamıştı zaten salonumuda toparladım biraz ütüm var onları sudeniz uyuyunca yapıcam
şimdi leslie yapıcam 1 2 mile ne kadar yapabilirsem artık sudeniz uyuyuncada yürüyüşümü yapıcam :)

Köpeğinin kaybolmasına çok üzüldüm ama iyiki bulmuşsun canım.

Canım işin bittiğinde eğer prensesini öğlen uykusuna yatırıyorsan sende uyu 1-2 saatliğine ..

kızlar...............

beklediğim sonuç resmen açıklandı çokkk mutlyum.kazanmışım:))bide cumartesiyi atlatırsam tamamdır bu iş.

şimdi kaçmam lazım malum pazartesi temizlik ve pazar beni bekler akşama burdayım öptüm hepinizi.

kizlar ben burayi takip ediorum.paylasimda da bulunuorum ama diyet isi askida hala.reglim yogun bi sekilde devam ettigi icin kilo veremem cunku bogazimdan kesemiorum.sporda yapamiorum.reglim bittigi an da baslayip kilo bildirimini yaparim.ama burayi birakmam okurum yorum yazarim.yani simdilik takima giremiorum sanirimmafoldumben

Canım işin bittiğinde eğer prensesini öğlen uykusuna yatırıyorsan sende uyu 1-2 saatliğine ..
ah canım benim gun içinde uyudugu 1 2 saat ondada ancak yürüyüşümü yapıyorum duşumu alıyorum hemen evi toparlamaya devam ediyorum gündüz uykusunu unuttum (
canancım çok sevindim canım cumartesiyide en güzel şekilde atlacagına inanıyorm
inşallah çok başarılı olacaksın canım ben cumartesi beyaz bir transite çarpıyordum görmedim geldiğini nasıl debriyaja frene bastımbilemedim o anda bırakmak istedim bir an eşim olmaz dedi devam et kasko var bişey olmaz falan dedi kolonya verdi bana yoksa bir daha asla süremezdim heralde çok güzel birşeymiş kullanabilmek :))

canım sen zaten emziriyorsunda bu şartlar altında dyet yapmaya çalışman çok zor hem regl hem emzirme kendini çok sıkıntıya sokarsan sütünüde etkiler şuan saglıgın ve bebeginin saglıgı herşeyden önemli

canlar günaydınnnnnnnn :)) bende 12 gibi uyandım sedanın programına bakıodum heheh:)) birasdanda masaj kemerimi takıcam...tek dileğim bu akşam sağ salim yürüyebilmek...

gunaydın ipocum bende biraz baktım derya baykalın göbeği o elbiseden çok çıkmış yaa ama çok begeniyorum o kadını :))
çok sinir oldum geçen haftadan beri gram oynama olmuyr merak ediyorum 100 gram bile farkedicekmi diye çıkıyorum tartıya 74.5 yahu 74.6 74.4 falan olamazmı olmuyor :)) inşallah birden gittsinler ya bugün bolbol elma yiyorum bolca su içiyorum öglen yemegi 2 kepçe çorba içtim ekmeksiz

tünaydın kızlar.temizliğim bitti şükür.berfe uyansın pazara çıkıcaz daha.spor yapmaya halim kalmadı çok yoruldum valla.
ipocum neyseki bulmuşsun köpeğini bende dayanamam oturur ağlardım herhalde.
buketcim büşranın dediği gibi önemli olan senin sağlığın ve bebişin ,kendini hazır hissettiğin zaman başla diyetine.

büşracım o korkuyu tahmin ediyorum canım.eşin kasko felan demiş allah korusun bi çarpsan uzun süre etkisinde kalırdın neyseki bi şey olmamış.tabii şunuda unutmamak lazım bizler daha araba süremiyoruz her an kaza yapma ihtimalimiz var.:))
bide beni düşün eşimin iş arabası ile çalışıyorum bi kaza yapsam kayınpeder kaynım hepsi başımın etini yiyecek.eşim o yüzden uygun bi araba arıyor.denk gelsin hemen alıcaz.

selamlar hanimlar igrenc gecen bir hafta sonundan sonra nihayet buradayim.. Vermis oldugum kiloyu dengesizligim yuzunden almis bulunarak haftaya basladim .. Ipocum sukur ki buldunuz canim bi daha olmasin diyelim.. Mevcancim cok sevindim canim ve ben eminim ki sen direksiyonu da alacaksin sikma kendini.. Simdi biraz daha bunalim halime doneyim ben ..

canancım inşallah bulursunuz canım ama sen daha azimli ve soguk kanlısın gibi geldi bana bence kaza falan yapmassın canım ve ehliyeti tek seferde alacaksın
ben biraz çabuk pes ediyorum ogun bide eşim direksiyonu toplamadan bırakmış bana bilerek bi bahçeye girecektim ama durabildim ama her seferinde pes etmeye kalktıgımda eşim durdurdu şimdi bana daha çok heves geldi sen açılışı yap ehliyeti alda bende arkandan gelicem inşallah canım
gamzecim verirsin hemencik canım düzeni oturttun nasılsa canım

istanbulda pek bir beğenildim saçım falan gaptan kot aldım 28.... gaza geldim dün nedense yarın zarada 38 beddnkot şort alıcam 40 ı oldu ama inat ona girecem.
Sebebini anlatırım
Bugün çolk yürüdüm akşama ders var

kızlar merhaba tekrardan...ehliyet işine çok seviniorum sizin adınıza bende çok istiorum hiç denemedm bile dha araba kullanmayı sanırım biraz panik olurum veya yolda küfrederim diye korkuorum :)) canancım hemen alda ehliyeti büşrayla bnmde önümüzü aç :)) berrycim sende harşkasın yaa ben ömrümde hiç 38 giymedim...40ı diil kesinlikle 38ini al yakında olucak nede olsa:)) köpişim şimdi uslu uslu oturuo ablaları birazdan gezmeye çıkarıcam ama ipiyle :)) neyse menüme geçiim

sabah:yarım simit
azıcık beyaz peynir
1 bardak taze portakal suyu

ara:3 parça ceviz 2 adet kuru kayısı

öğlen:1 tane karnıyarık
4 yemek kaşığı pilav
1 buçuk kase cacık

ara:1 kuru kayısı 2 parça ceviz

akşam:4 adet eti form çörekotlu biskivü
1 buçuk kepçe cacık

su:1.5-2 lt kadar
spor:1 saat 5 dkka yürüyş 100 adet dumbel
kaçamak:yok

yalnız tartıda baya bi fazla çıktım gbi geldi hayırdır??

saolun kızlar.ilk adım benden geldi devamını siz getirin artık:)))toplaşırız bir gün kim bilir.

valla bu saat oldu totom anca yer gördü:))bitmiş haldeyim.berry cim harikasın canım sen, saçlarda süper zaten al 38 bedenleri bence sen.
gamzem üzülme sen azimli hatunsun hepimizi solladın geçtin.
pınarım sende iyisindir umarım.

neysem menümü vereyim bende
ılık su
sabah:1 kepek ekmek tost,1 kupa çay
ara:elma 1 tane
öğlen:1 kupa kahve,beyaz leblebi,fındık ceviz az
ara:erik ve çilek yedim
akşam:türlü kızartma sarımsklı yoğurtlu

su az içtim bugün.
spormu o da ne öldüm zaten:))

yapıcam valla resmini koyarım
Sabah:dersaneye geç kaldım 1 tane danette ikilim yedim
Ara:yok
Öğlen:chai tea latte içtim
Ara:az çekirdek
Akşam:körili hindi ve az pilav
Su:az
Egzersiz:çok yürüdüm
Kaçak:2 minik çikolata

kızlar iyi akşamlar herkse
ipocum ilkten paniklersin canım ama sonra sonra geçiyor bende önceden hiç denememiştim ilgide duymuyordum ama çocuk olduktan sonra gerekiyor belki aynı zamanlarda alırız ehliyeti :))
bende menümü vereyim
kahvaltı
bir dilim kepek ekmeği az beyaz peynir yeşilçay
ara elma
öğlen bir kase çorba
ara elma 2 grisini 3 sunta 1çizi
akşam bir tabak taze fasulye 2 3 çatal kadar salata
su 2 litre 5 fincanda yeşilçay
spor 2 km tempolu yürüyüş 1mile leslie genel egzersizler akşam sahilde yarım saat normal tempo yürüyüş
kaçak yok
canım çok dondurma istiyor ama eşim yemiyelim istediğimiz kilolara yaklaşınca kaçak yaparız dedi yiyesim gitti zaten :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…