- Konu Sahibi Handandandan
-
- #11.341
menümü geç veriorum üzgünüm...akşam başıma çok kötü birşey geldi...yürüyüşe çıkmıştım köpeğimle serbestti tabi ipi yoktu arkamı bi döndüm yok...3 saat boyunca her yeri aradık her yere haber verdik...taa 5 km ötede bulundu nasıl oldu bilmiorum o yüzden yürüyüşüme yapamadım doğru düzgün ama ararken feci yoruldum...menüme geçiyim
sabah:1 yumurta,3 zeytin,beyaz peynir,1 dilim kepek ekmeği
ara:3 parça ceviz,2 tane kuru kayısı
öğlen:1 dilim kabaklı börek,1 tane kepek ekmeğinden kaşarlı tost,portakal suyu
ara:2 -3 tane patates salatasından arakladım
akşam:1 adet karnıyarık,2-3 kaşık pilav,1 kase cacık,1 dilim kepek ekmeği
su:1.5 lt
spor:varla yok arası bişi feci yokuş inip çıktım
kaçamak:yok
günaydınlar herkese
ipocum çok geçmiş olsun neyseki sağ salim bulmuşsunuz cipsyi cipsydi değilmi adı :)
hiç uykumu alamadım sudeniz akşam erken uyumuştu gece çok uyandı sabahta erkenden kalktı afyonum patlamadı hala :))
mutfagımı toparladım evde durmadıgımız için dağılmamıştı zaten salonumuda toparladım biraz ütüm var onları sudeniz uyuyunca yapıcam
şimdi leslie yapıcam 1 2 mile ne kadar yapabilirsem artık sudeniz uyuyuncada yürüyüşümü yapıcam :)
ah canım benim gun içinde uyudugu 1 2 saat ondada ancak yürüyüşümü yapıyorum duşumu alıyorum hemen evi toparlamaya devam ediyorum gündüz uykusunu unuttumCanım işin bittiğinde eğer prensesini öğlen uykusuna yatırıyorsan sende uyu 1-2 saatliğine ..
canancım çok sevindim canım cumartesiyide en güzel şekilde atlacagına inanıyormkızlar...............
beklediğim sonuç resmen açıklandı çokkk mutlyum.kazanmışım:))bide cumartesiyi atlatırsam tamamdır bu iş.
şimdi kaçmam lazım malum pazartesi temizlik ve pazar beni bekler akşama burdayım öptüm hepinizi.
kizlar ben burayi takip ediorum.paylasimda da bulunuorum ama diyet isi askida hala.reglim yogun bi sekilde devam ettigi icin kilo veremem cunku bogazimdan kesemiorum.sporda yapamiorum.reglim bittigi an da baslayip kilo bildirimini yaparim.ama burayi birakmam okurum yorum yazarim.yani simdilik takima giremiorum sanirimmafoldumben
istanbulda pek bir beğenildim saçım falan gaptan kot aldım 28.... gaza geldim dün nedense yarın zarada 38 beddnkot şort alıcam 40 ı oldu ama inat ona girecem.
Sebebini anlatırım
Bugün çolk yürüdüm akşama ders var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?