Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam kızlar :)
Sabah
3 dilim kepek ekmeği
Çay
4 zeytin
Ara
Eti form bisküvi
Öğlen
Şinitzel
Ara
Form pirinç ve mısır patlağı
Akşam
Portakallı form ve 5 çilek < canım yemek yemek istemedi :) >
form kraker
Su :2 ltre
Kaçak : yok

bergamutlu yeşil çay ne marka bende tablet yeşilçay içiyorum

doğadan'ın var, onu alıyorum ben. Çaykur'un da varmış bergamutlu dökme yeşilçay.

İPEK geçmiş olsun canım. Köpeğinin bulunmasına sevindim.

Ohh haydi bakalım, tebrikler :)

Ben de menümü vereyim

Sabah: yağsız sütlü nesfit
Ara: 1 elma - 3 limonlu eti form - yağsız sütlü şekersiz kahve
Öğle: İncecik hamura vejetaryen pizza
Ara: 1 kurabiye - 1 top dondurma
Akşam: Etli bezelye - 2 kaşık pilav - salata
Ara: 2 top dondurma

Egzersiz : 1 saat step
Su: 3 lt
Kaçak: dondurma ve kurabiye

bende az önce koca bi kase dondurma yedim....napayım dayanamadım ya..gerçi halen gribim geçmedi bu şekilde devam edersemde geçmez(

fasulyem bugünki menünü beğendim çalışan bi bayana göre seçeneğin az da olsa iyi beslenmişssin.

pınarcım seninde menünde çok form ürünleri var canım ya.gerçi kaç kaloridir nedir ne deildir bilemiyorum ama form türü diyetler bana uymuyor canım.
[/B]

büşracım bende senin kadar yeşilçay içmeyi bi başarırsam süper olucak.olmazsa sallama bergamotlu alıp onu deneyeyim.o kadar şişimki anlatamam göbeğim göğüsüme değecek nerdeyse regl de geldi kafam allak bullak şeytan diyor bırak şu hapı.

Canancım bende hergun hiçaksatmadan içiyorum ama bugunlerde gram gitmiyor çıldırasım geliyor artık hani önceden diyordum tam dikkat edemedim falan diye ama şimdi ekmege dahi hasretim 8 dilimlik kepek ekmegipaketi 3 gunde ancak bitiyor evde düşün yani canım ama benden gram gitmiyor ne makarna ne pilav ne kızartma ne hamur işi ne çikolata 3 4 gundur dondurma dahi yemedim sporada asılıyorum sadece yürüyüşle sınırlamamaya çalışıyorum genel egzersizler leslie falan nerde yanlış yapıyorum ben yaaa ((((

gunaydin canlarim cok uzgunum 1 kilo fazla geliyorum cuma'dan bu yana moral olarak coktum resmen ben niye bu kadar dikkat ediyorum ki o zaman alt tarafi bir gun kacamak yaptim diye busra dedigin gibi yesil cay a yuklendim spor a yuklendim ama al iste sonuc ... Ya bu bunye benimle dalga geciyor yada cildirtacak son 8 haftam kaldi ist.la gitmeye ben vermek yerine almaya basladim uhuhuh.. Kizlar ne yapayim ya cuma'ya kadar gider mi sizce .. Bazen oluyordu boyle almis gozukup cuma gunu vermis cikiyordum tartida acaba bunye kendini cuma'ya mi endeksledi.. Ufff kafam cok karisik.. Arda'da her zamankinden huysuz ve de aksi surekli agliyor hicbir sey yapamiyorum o ayaktayken laptop'a bile oturamiyorum hemen kucagima geliyor ordan saldirabildigi kadar saldiriyor ekrana klavye'ye ..Neyse sizin de icinizi kararttim iyice...

tünaydın kızlar.berfe bugün çok huysuz anca vakit bulabildim buraya.bende sabah dayanamadım tartıldım aynı çıktım.valla ne yalan söyleyim gayet mutlu oldum bu halimde böyleyse ödem gidince ne olur merak ediyorum.

büşracım ,gamzecim aynı dert bendede var tam 1 aydır 59 a takıldım kaldım.3 haftadır aralıksız spor yapıyorum kaçamak yaptıysam o gün daha az yiyorum ama kilolar aynı bende anlamdım valla.

ya gamzecim canancım ama bu olay çok moral bozucu birşey
resmen beynim diyorki yemiyosun aynısın yesende aynıydı ozaman boşunamı aç duruyorum acaba resmen her sofradan doymadan kalkıyorum gözüm ekmege takılıyor yemiyorum elmaydı erikti grisindi yeşilçaydı tıkıyorum öyle midemi bu işin yolu nedir ya(8

grübchencim panikleme bnce dün bnmde bi hayli fasla çıkmştı ama bugün sbh tartıldım geçen haftadan da dha az çıktım...bazen öle kilo tutuyo bünye sonra bir anda gdio...mevcancım sende dieal kilona yaklaştığın için 59da takılıp kalıo cnm...çnkü demişlerdi ideal kiloya ne kadar yaklaşırsak yavaşlama olurmuş bir dönem sonra geçermiş eski hızına gelirmiş...ben hiç sıkmıorum kendimi ve dha vericek 20 küsür kilom var...yazın vericem diye ona güveniorum...kızartma fln hep yiyorum ben:))

aslında nesfitemi başlasam yeniden karar veremedim...her sbh peynir ve simit sıktı...yada karışık yerim...nesfit yediğimde dha bi hızlı kilo veriodum sanki hatrlıyamıorum...

ipocum gürkan kubilay genelde kahvaltıda salatalık domates biber veriyor canım biberin uyarıcı etkisi varmış salatalık toksin attırıyor domateste yag yakan yiyecekler arasında ben genelde öyle yemeye çalışıyorum kahvaltıda fenada tıkıyor insanı canım ama nesfit yapabilirsen onuda yapablrsn canım benim midemi hiç kandırmıyor :))

ay akşam yemegini ancak yaptım yarın akşamda misafirlerim var hamur işleri yine var olacak evimizde offff işte bunu sevmiyorum ama çaya gelinincede mutlaka olmak durumunda

ay akşam yemegini ancak yaptım yarın akşamda misafirlerim var hamur işleri yine var olacak evimizde offff işte bunu sevmiyorum ama çaya gelinincede mutlaka olmak durumunda

ya büşracım boşverrr yersin hepsinden birazcık nolcak cnm...ben hiç takmıorum artık aklıma eserse biraz yiyorum sonra bi yarım 30 dk ara veriorum cnm hala istiosa yine ağzıma atıorum sonra bıkkınlık gelio zaten

dimi ipocum ya birer tane yesem bir öğün yerine olur :)))
benimde bu ayın 21ine kadar 70 ti hedefim ama olmuycak gibi çok az kaldı of ((

menümü yazıyim şimdiden 1 saat sonra yürüyüşe çıkıcam sonrada erkek arkdşmn yanına gdicem bir dha giremem heralde

sabah:1 simit

ara:1 adet kuru kayısı

öğlen:sade makarna 1 tabak
havuçlu kabaklı yoğurtlu mayonezli salata 2 çorba kaşığı

ara:1 kuru kayısı

akşam:1 biber dolması 1 domates dolması
1 kaşık yoğurt
havuçlu salatadan 1 kaşık kadar
1 dilim kepek ekmeği

spor:1 saat 5 dkka yürüyüş+100 adet kadar dumbell
su:2.lt
kaçamak:yok(akşama aşk ve cezayı izlerken belki dondurma yerim ama belkii)

Son düzenleme:
dimi ipocum ya birer tane yesem bir öğün yerine olur :)))
benimde bu ayın 21ine kadar 70 ti hedefim ama olmuycak gibi çok az kaldı of ((

bnce ye cnm azar azar hiç bişi olmas kafaya çok takınca dha çok etki edio şişkinlk fln yapıo...kilonda gider bnce 21ine dha çooooook var...baksana bnmde durmuştu hep aynı kilo etrafnda yeni yeni vermeye başladım yeniden...demek gerçekten duruomuş zaman zaman..sonra geçiomuş bunuda canlı canlı görmüş oldukk:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…