Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben sildim bile tickerimi.şu an geyiğe vursamda çok üzgünüm.kknın yeri benim için çok ayrıdır her zaman.biz facede grubumuzu kuralım olmadı bol bol ordan geyik yaparız:))umarım kkda da devam ederiz çünkü bu siteyi çok seviyorum..bu gecede ne pozitifim ben böyle ya..

mevcancım pozitif olmana hayretle bakıyorum yada ben çabuk alevlenen biriyimohaoldumsmile grubu açıyim hemen adına karar verin canlar

hııı valla evinize gelir falakaya yatırırım yok öyle mesaj yazarken dikkatli yazın sorumsuzlar ne işniz var sizin hııı gidin dağıtıyorum sizialsanaalsanasmile

hepinisi davet ettim kızlar bende çıkıorum artık mujkkkkkkkkkkkkkk ama buraya tickerımı yenilemeye devammm :))

kızlar günaydınlar halen kilit vurulmamış karar defterinde 2 kere üst üste görevi yapmayan takım diskalifiye yazıyor biz madem 1.yi yapmadık neden uyarı almadıkta 2. kez oluyor demekki böyle bişey yok tek seferde elendik maşallah fırsat kollanıyormuş heralde
neyse bu saatten sonra bu takımı kapatmassalarda onlara muhtaç değiliz takımı terk edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…