Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben yazayım hemen hayırlısı olsun inşallah.:) Sabah tartıldım net olarak 62.6 yım ama hastalık dönemim gecikti biraz ondan da şişkinliğim var.

Egzersizler :
Bel ve bacak hareketleri 15 dk
Yarım saat yürüyüş

Kahvaltı:
1 bardak ılık su + bir kaşık elma sirkesi karışımı
1 domates
2 dilim ekmek
7 çay kaşığı bal

Ara Öğün:
4 tuzsuz galeta
1 bardak yeşil çay

Öğle Yemeği:
7 yemek kaşığı pilav
5 yemek kaşığı kuru fasülye
1 dilim ekmek

Ara Öğün:
3 küçük konya şekeri
2 dilim karpuz

Akşamda yoğurt vs yiyeceğim akşama tekrar eklerim. Bir de benim bir sorunum var ekmeğe çok düşkünüm. Onu azaltabilirsem en hayırlı iş olacak gerçi bugün fazla yemedim çok şükür de gene de dikkat etmem lazım.

maviask hayırlı olsun tatlım bu hafta listeye cuma günkü kilonu kaydedip haftaya yarışa başlamış olacaksına.s.bu zorlu süreçte başarılar

maviask hayırlı olsun tatlım bu hafta listeye cuma günkü kilonu kaydedip haftaya yarışa başlamış olacaksına.s.bu zorlu süreçte başarılar

Çokk teşekkürler :)) İnşallah verebilirim acelem yok sindire sindire vermek istiyorum. Maksadım tabiki kilo vermek ama daha öncesinde kontrollü beslenme alışkanlığı kazanmak. Buraya düzenli olarak yazıp sağlıklı bir beslenme alışkanlığı kazanırsam bir de hele kilo verirsem en büyük karım olacak :)) Bütün grup arkadaşlarına da başarılar şimdiden:)

masallahh tuttuu acılmıs 9 takımm kardes takımımız olarak her hafta derecede olalımmm 1 ve 2 bellı 3 culer bellı olsunn heheheh

bende 1.62 boyunda 63.5 kiloyum.Bugün diete başladım.Takıma katılıp sizlerle dahada motive olmak istiyorum.Kurallar tam olarak nedir kısa olarak bilgilendirirseniz sevinirm.HEDEFİM 54 kilo olmak

Akşam Yemeği:
4 Dilim ekmek velakin birazcık büyük dilimler ama normale göre az tabi kafamçokkarıştı
6 kaşık barbunya yemeği( Sulu yemek fakat sadece çatalla sadece tane kısımlarını yiyorum)
Bir salkım üzüm.

20 dk egzersiz.

herkese selam takımımız hayırlı olsun...
benim nette sorun var ara ara giriyorum ....senağlama
hadi hepimize kolay gelsin...

kızlar ısımlerınızı yazıp karsısına baslangıc kılonuzu lutfen yazınız bırbırınızden alıntı yaparak lısteyı hazılrlamalısınız

ornegın
makeup 74
zemus 111
mavısask vs 222 gıbıı

lıste bu sekılde olsun

tesekkur ederım kızlar baska gelen olmamıs dıger sayfada sayınız 8 e cıkmıstıı nereye kayboldular ay bunlarr

ee bakım sızde ne var neyoookk ben bugun dıyetın dozunu kacırdımm ay bılmıyom ama gergın hıssedıyom kendımıı

bende burdayımmmmmmmmm ama benim iştah yerindeeeeeee ((

zemus-75 kg
maviaşk-62.6 kg
ebkoka-60kg

hosgeldın tatlımm benımde bugun yerındeymıs masallah yedım hala da yıyeyım var ama benımkı psıkolaojıkk

kızlarr yarın sabah en az yarımsaat yuruyus yapmak ıstyen varmı bellı bı saatte burda bulusup aynı anda cıkıp gelıcez ok mı

sızı motıve edene kadar grup psıkolojısı olusturma nıyetındeyımm ay bıde sıze kaptan secıcez ılerleyen gunlerde sımdıdıenn aday olmak ısteyen varmı hem kaptan hemde yardımcıı adaylar vs acıklansın oylama yaparız dıger kızlarda gelınce :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…