Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

benimki de duygusal açlıkkkkkkkk

aynen bı tanem suan pek bı aglakımm reglı donemım basında olmadı m ama bıterken bu duygusallık gergınlık nedenn tersıne dondu hersey bendeeee

nasıl engel olcez bılemıyom sabah uzun bı yuruyus yapmak ıstıyorummbilmiyorumkismile

Beni ekmek hamur işi bozuyor maalesef( Kilo verdim yakın dönemlerde hem kendi çabalarımla hem de zayıflama ilacı ile yok her verdiğimi daha sonra geri aldım. Alma psikolojim şöyle oluyor bakıyorum güzel zayıfım, elbiseler oluyor filan. Sonra midem de boşluk hissi ne yesem doymuyorum hatta sanki benim mideye gitmiyormuş gibi hissediyorum. Dönem dönem aşırı şekerli tatlı isteği sonra bir bakıyorum kilo uçmuş. Şimdi farkına varış dönemindeyim gene uçmuşum. Az önce birazcık egzersiz yaptım. Yarın sabah yürüyeceğim yarım saat kadar. Başlangıçta yarım saat tuttum ama yavaş yavas arttıracağım.

Ben de kilomu soylemek istiorum 65 im su anda boyumda 1.68 ama 65 kıloya yenı ındım ole korunmus yıllardır mevcut kılom dııl hedefımde 57 olmak=))

herkese günaydın daha uyanmadınızmı yoksa..delikafadulden
ben 6 da kalktım kahvaltımı yaptım,oğlumu okula bıraktım biraz yürüdüm geldim...
kahvaltıda.bir haşlanmış yumurta ,bir dilim çavdar ekmeği ,peynir ve çay içtim..
ama kalkar kalmaz funda suyumu içtim....
bu hafta randevu alabilirsem diyetisyene gidicem kan tahlili ve tiroidlerime baktırmak için ..

evet arkadaşlar bende geldimmm yedide yürüyüşümü yaptım 1 saat şimdi geldim titreşimli belkemerim üzerimde kocamannnnn bi fincan sıcak limonlu suyumu içiyorum ben 2 yada 2 bcuuk saat arayla besleniyorum bugünkü menüm su sekilde
sabah:
2 dilim kepek ekmeği
2 kk peynir
1 yumurta-5 zeytin
bir domates-salatalık
ara:
1 yeşil elma
1 fincan kayısı cayı
öğle:
2 dilim kepek ekmeği
1 tabak salata yağsız
ara:
4 adet erik
akşam:
2 dilim kepek ekmeği
1 porsiyon ekşili köfte
ara öğün:
1 adet yeşil elma ve 1 fincan kayısı çayı
veee 2 lt su iççemmm

Kahvaltımı yaptım. İlk önce bir çay bardağı ılık su+ bir tatlı kaşığı elma sirkesi karışımı içtim
Sabah öğün:
Bir dilim ekmek
6 cay kaşığı bal
Yarım domates
Yarım salatalık

Ara:
Bir porsiyon karpuz.

Şimdilik bu kadar:) Ya yiye yiye ben nasıl verecem poff.. Egzersiz yaptım birazcık az sonrada yürüyeceğim.

ebkoka aylardır diyettieyim aralarda bıraktım zorunlu sebeplerden ötürü ben pek düzenli bişey içemiyorum doktorum göbek için yeşil çayı önerdi ama içemiyorum sadece polen kullanıyorum polenin etkisi diyemem ama her hafta iyi derecede kilo veriyorum

polen okadar ilginç bişi ki zayıf yağ hücrelerini uyarıp kilo aldırıyo eğer yağ hücresi çoksa onları uyarıp kilo verdiriyo..

mucize bence yemeklerden yarım saat önce alınırsa kilo aldırıyor hemen önce alınıp yemeğe başlanırsa veriliyor yada ara öğün olarakta alıyorum yada yemek sonrası bana belli olmuyor unutuyorum

sıcakta bol bol yürüdüm elektrik parası yatırdım doktora gittim kan tahlili istedi zorlanıyorum nefes almakta taksit yatırdım dün annemler ilaç yazdırmıştı onları aldım 1buçuk saat yürüdüm ooh mis boyoz yemiştim sabah sırf yağ biraz erisin sıcakta sempatiksalakcinni nessemsi dip bucak bir ev işine girişeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…