Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

polen öyle gerçekten kilo verdiriyor mu? Alayım marketten o zaman. Nasıl bir etkisi oluyor farkedilebilecek düzeyde var mı? Ben günde 2 bardak yeşil çay içerim. Hani onun gibi mii etkisi.

pazara gittim 1 bucuk saat pazarda dolandım şimdi yarım saattirde halılar gelmişti koltukları ite kaka kaldıra çeke baya bi enerji harcadım süpürge yaptım ohh iyi kalori gitmişdir baya terledim çünküü

Bir tabak haşlanmış sade nohut yedim kimyon katarak. İştahım fazla maalesef adet gecikince bir onun gerginliği bir de acayip açlık hissi filan. Neyse mideyi kandırarak filan atıştırayım.

elma yicem bi tane şimdi sabahki boyozdan sonra tek lokma yiyesim gelmiyor

zalımı bu takımdamısın ayrılmıstın donmussun hosgeldınn senı takımda gorunce 7 takımdan burayamı transfermı oldun canım

kızlar daha oncekı paylasım alanındakı arkadaslarınız gelmedı

sıze soylım canlarım tabe kendı kaptanınız secene kadar kaptanlıgınızı yurutuyorum bunu da hemen belırtımm canlarrr

1 takımda yenı uygulamaya gıdıyorum ve kamp kurucam 2 hafta surucek kampımız ve bu surede gunluk 1000 kalorılık dıyet uygulayacaksınız kesın yasaklar olucek dıyet lıstenızde ve kesın sporlar ve tabekkı make up klaısgo cezalarınızzz

ne dersınız sızı alımmı kampaaşakkıdı

9 takım uyelerı kesın lıste (eklenebılır tabe)ve baslangıc kılonuz

maviask 62,6
zemus 75
ebkoka 60
cancum 65
bucakmagduru( kılonu soylermısın canım gecmıstete yazmamıssınn )

canlar takımınız budur kendı aranızda kaptan ve kaptan yrd secmenız gerekıyo onumuzdekı haftaya kadar bunu kendı aranızda halledermısınz dıger sayfana muhtemelen gelecek olan arkadaslarınızda var henuz takımın acıldıgını bılmıyolar onlıne olmamıslar cunku o yuzden omumuzdekı haftaya kadar bunu genıs tutatlımm

hımm 5 kısılısınız suan artık cıddı bı sekılde topıkınıze sahıp cıkın ve kılo vermeye baslayın burası sızın ıstedıgınızı aranıza alıp almama konusunda serbestsınız bı aksılık yasarsanız yardım ıcın hazırım canlarımm

mcukkkssss

selam kızlar..
aramıza hoşeldiniz..a.s.
ben 2. takım kaptanı.yardıma ihtiyacınız olduğunda çekinmeden gelebilirsiniz..olmadığında da gelebilirsiniz:roflol: her zaman bekleriz şekerlerkaydirigubbakcemile5

selam kızlar..
aramıza hoşeldiniz..a.s.
ben 2. takım kaptanı.yardıma ihtiyacınız olduğunda çekinmeden gelebilirsiniz..olmadığında da gelebilirsiniz:roflol: her zaman bekleriz şekerlerkaydirigubbakcemile5

slm canım fosforlu daha ıyıydın kız sen

tesekkur ederım takımdakı kızlar adınaaa

selamlar herkese..
bugün 3 saat yürüyüş yaptım ...
sabah kahvaltıda =bir haşlanmış yumurta ,biraz peynir ,bir dilim ekmek ve çay..
öğlen :tavuk suyuna çorba yaptım yedim..
akşam = 2 kaşık pilav ve haşlanmış tavuk .
aralarda kuru kayısı ,bitki çayı ve midem kazınındıkça bir zeytin yada bir lokma peynir yedim..

takım olarak kişi sayımız az kızlar burayı sıkı tutalım paylaşımı sıklaştıralım bende dahil..
takım kaptanlığına gelince hiç anlamam beceremem ...
gönüllü olan varsa belirtsin ve artık tam takım olalım...

1000 kl diyete gelince...
bilemiyorum yapabilirmiyim kendi adıma yemeği azaltmaktan korkmam ama diyet listesi vb şeyler oldumu asla yapamam hiç sevemedim liste diyetlerini genede bi göz atarım..
haa bu arada yarım iç hastalıkları uzmanına randevu aldım..
tahlil falan yaptırıcam tiroidlerim çalışıyo ne alemde diye..-tatlicadiarzu-
tiroidleriniz az çalışıyo yada çalışmıyosa kilonuz bir iner bir çıkarmış ve asla doğru düzgün kilo korunmazmış ve nerdeyse tüm vucuda hükmeden organlardanmış..
saç dökülmesi ,adet düzensizliği yorgunluk vb buna bağlı olurmuş genelde..
amma lafı uzattım ..:kedi:

Akşam 3 dilim ekmek yedim fazladan oldu ya. Neyse adet olursam iştahım kesilir birden.

olmuşla ölmüşe çare yok takma kafan bundan sonra daha temkinli olmaya çalış kendini kontrol et ,yemek yerken bi yandanda istediğin kiloya inince ne olacağını düşün..
ben yemek yerken yemeğe sen önümden kaçmıyosun ve herzaman yiyebilirim ve bugüne kadar yedim ne oldu (yağ oldu anca)sende 1-2 kaşık alıcam tamam diyorum ..

ha birde bugün bi programda dr.İbrahim saraçoğlu Türk kahvesinin yağ depolarını yaktığını söğledi.delikafadulden.daha detaya ineckti ama sunucu sağolsun ne konuşması bitti ne de telefon bağlaması.. :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…