Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

maviask 62,6
zemus 75
ebkoka 60
cancum 65
bucakmagduru ?
mataharı 58

Ben iki günlük başka şehire gittiğim için orda fazla kaçırmışım herhalde 58 oldum kızlar yani sabah tartılıp sölicem gerçek kiloyu
hedefim 46 boyum 1,56

Çok heyecanlandım valla yeni takım aslında daha iyi hepbirlikte başlamak iyi olcak aklinialirimsmile

Takım kaptanımız kim canım listeyi cumaları bildirecek olan yani?

Ayrıca sende bizim takımda mısın tatlım... bilmiyorumkismile

suan ıcın yok aday olmak ısteyen vammmı

Bilmemki canım yaa kim aday olcek zor bişi sanırsam bilmiyorumkismile
daha seçilmedi canım sen ol istersen..:jeyyar:
Anam ben yapamam herhalde yaa başka biri yok mu kine :2: kaydirigubbakcemile3
canım benım anca kordıne oluceksınız

sızıı de 1 takım gıbı super otesı yapıcam canlarımm
Oleyyyy iyiki varsınn makeup :teytey:

benmıı

yok canım bılıyosun ben 1 takım kaptanıyım ozelden yazdım ya senın actıgın opıke duyarsız kalamadım kallıstede saolsun sıze bu takımı actıı bende sıze yardımcı olucam bılgım kadarıyla

ha bu arada 1 takım ve sız tabe onaylarsanız kardes takımdır bundan bolee bırbırımıze gelıp gıder cay kahve muabbetı yaparızzalkisalkisalkis

Matahari kilo çizelgen doğru görüyorum demi gözlerim yanılmıyor
Yok canım doğru çizelgem tam kilo vermeye başlamıştım ki şehir dışına çıkmam gerekti düzensiz yemek zorunda kaldım iki günde geri aldım herhalde zaten gramlarla ilerliyordum mafoldumben
mataharı canım takımdakı arkadaslar yukarıda baslangıc kılolarını yazdılar hemen sende yaz tatlım cuma paylasım alanına bıldırıcez bu kıloları bu hafta cunkuu

Yazdım canım listeye

Anladım canım yardımın için şimdiden çooooooooooooook teşekkür ederim sana bitanesin opuyorumnanaktan

Tabiki artık biz kardeş takımızz her zaman şahsım adına onaylıyorum olumunekankayizsmile

Bilmemki canım yaa kim aday olcek zor bişi sanırsam bilmiyorumkismile

Anam ben yapamam herhalde yaa başka biri yok mu kine :2: kaydirigubbakcemile3

Oleyyyy iyiki varsınn makeup :teytey:

yok be canım sadce cuma gunu bıldırım yapıyosun bıde takım arkadaslarından sorumlusun hanı takıma katılan cıkan vs

ben de baslarda korktum jnaz ım saolsun yardımcı oldu hem dahada motıve oldum sen bılırsın secımıı sız yapıcaksınızz

Matahari beden kitle indekin 20 sen zayıf sın zaten ne kilosu verecen

Canım ya öyle gibi görünüyo ama inan değil benim göbeğim var kalçamda gitse biraz fena olmaz yüzüm zaten olduğumdan fazla kilolu gösteriyo yani zayıflamam şart artık eski kıyafetlerim de olmuyoooo :gitme:

Ben özellikle şu hani her hafta bişeyleri bölüm çarpıyoruz ya % olarak yazılıyo onu bi türlü anlayamıyorum canım arkadaşlardan adaylar varsa bakalım yine sonra konuşuruz kaptanı

10 kişimi katılması gerekiyordu?bilmiyorumkismile

hesaplamalrda yardımcı oluruz bende tam kıvıramadım takım arkadsım jnaz saolsun

takımı 12 kısıye kadar cıkarabılırsınnıstersen dusurebılırsınde karar takıma aıt kımı ıstersenız alırsınız ıstersenız almazsınız 9 takım sızın

Makeup heyecandan özel mesajını anlamamışım valla kaydirigubbakcemile3

Tamam takım oluşup kızlar toplanana kadar kaptan ben olayım sonra seçim yapalım aklinialirimsmile

Makeup heyecandan özel mesajını anlamamışım valla kaydirigubbakcemile3

Tamam takım oluşup kızlar toplanana kadar kaptan ben olayım sonra seçim yapalım aklinialirimsmile

saol canım aslında senı goremeyınce kacgundur acaba acelecımı davarandımda takımı actırdım dıye bıra gerıldım ama sana guvenecegımı bılıyodumm benı yanıltamdın tesekkur ederım canımmm

Benimde şehir dışına çıkmam gerekti ondan giremedim canım güvendiğin için teşekkürler opuyorumnanaktan
Cumaya kadar arkadaşlarımızı toplayalım ilk bildirimle başlıcaz inşallah zemuszemus

hadı hayırlısı o zman canımm

ben kacar cok opuyorumm ıyı gecelr yarın gorusuruzz bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…