- Konu Sahibi Handandandan
-
- #11.641
şimdilik makeup bizlerden biri olmadı daha
daha doğrusu biz daha toparlanamadık bendeeeee
maviask 62,6
zemus 75
ebkoka 60
cancum 65
bucakmagduru ?
mataharı 58
maviask 62,6
zemus 75
ebkoka 60
cancum 65
bucakmagduru ?
mataharı
suan ıcın yok aday olmak ısteyen vammmı
Anam ben yapamam herhalde yaa başka biri yok mu kine :2: kaydirigubbakcemile3daha seçilmedi canım sen ol istersen..:jeyyar:
Oleyyyy iyiki varsınn makeup :teytey:canım benım anca kordıne oluceksınız
sızıı de 1 takım gıbı super otesı yapıcam canlarımm
Ben iki günlük başka şehire gittiğim için orda fazla kaçırmışım herhalde 58 oldum kızlar yani sabah tartılıp sölicem gerçek kiloyu
hedefim 46 boyum 1,56
Çok heyecanlandım valla yeni takım aslında daha iyi hepbirlikte başlamak iyi olcak aklinialirimsmile
Takım kaptanımız kim canım listeyi cumaları bildirecek olan yani?
Ayrıca sende bizim takımda mısın tatlım... bilmiyorumkismile
Yok canım doğru çizelgem tam kilo vermeye başlamıştım ki şehir dışına çıkmam gerekti düzensiz yemek zorunda kaldım iki günde geri aldım herhalde zaten gramlarla ilerliyordum mafoldumbenMatahari kilo çizelgen doğru görüyorum demi gözlerim yanılmıyor
mataharı canım takımdakı arkadaslar yukarıda baslangıc kılolarını yazdılar hemen sende yaz tatlım cuma paylasım alanına bıldırıcez bu kıloları bu hafta cunkuu
benmıı
yok canım bılıyosun ben 1 takım kaptanıyım ozelden yazdım ya senın actıgın opıke duyarsız kalamadım kallıstede saolsun sıze bu takımı actıı bende sıze yardımcı olucam bılgım kadarıyla
ha bu arada 1 takım ve sız tabe onaylarsanız kardes takımdır bundan bolee bırbırımıze gelıp gıder cay kahve muabbetı yaparızzalkisalkisalkis
Bilmemki canım yaa kim aday olcek zor bişi sanırsam bilmiyorumkismile
Anam ben yapamam herhalde yaa başka biri yok mu kine :2: kaydirigubbakcemile3
Oleyyyy iyiki varsınn makeup :teytey:
Matahari beden kitle indekin 20 sen zayıf sın zaten ne kilosu verecen
yok be canım sadce cuma gunu bıldırım yapıyosun bıde takım arkadaslarından sorumlusun hanı takıma katılan cıkan vs
ben de baslarda korktum jnaz ım saolsun yardımcı oldu hem dahada motıve oldum sen bılırsın secımıı sız yapıcaksınızz
Canım ya öyle gibi görünüyo ama inan değil benim göbeğim var kalçamda gitse biraz fena olmaz yüzüm zaten olduğumdan fazla kilolu gösteriyo yani zayıflamam şart artık eski kıyafetlerim de olmuyoooo :gitme:
Ben özellikle şu hani her hafta bişeyleri bölüm çarpıyoruz ya % olarak yazılıyo onu bi türlü anlayamıyorum canım arkadaşlardan adaylar varsa bakalım yine sonra konuşuruz kaptanı
10 kişimi katılması gerekiyordu?bilmiyorumkismile
hesaplamalrda yardımcı oluruz bende tam kıvıramadım takım arkadsım jnaz saolsun
takımı 12 kısıye kadar cıkarabılırsınnıstersen dusurebılırsınde karar takıma aıt kımı ıstersenız alırsınız ıstersenız almazsınız 9 takım sızın
Tamam canım sağolasın Şeniz
Makeup heyecandan özel mesajını anlamamışım valla kaydirigubbakcemile3
Tamam takım oluşup kızlar toplanana kadar kaptan ben olayım sonra seçim yapalım aklinialirimsmile
saol canım aslında senı goremeyınce kacgundur acaba acelecımı davarandımda takımı actırdım dıye bıra gerıldım ama sana guvenecegımı bılıyodumm benı yanıltamdın tesekkur ederım canımmm
Benimde şehir dışına çıkmam gerekti ondan giremedim canım güvendiğin için teşekkürler opuyorumnanaktan
Cumaya kadar arkadaşlarımızı toplayalım ilk bildirimle başlıcaz inşallah zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?