Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

maviask 62,6
zemus 75
ebkoka 60
cancum 65
bucakmagduru 81
mataharı 58

Bende tekrardan kaydettimkaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlarropuyorumnanaktan
İlk ben yazıyorum sanırım sabah yediklerimi yazıcam

yarım simit
domates
3zeytin
çay (az şekerli ama şekersize alışmaya çalışıyorum kabız yapıyo napcam bilmiyorum fikirlerinizi alayım :sm_confused:)

aslında kepekli ekmek yerim sabahları ama bugün evde kalmamıştı simit yemek zorunda kaldım bilmiyorumkismile

şimdi plates hareketlerime başlıcam yaklaşık 40dk sürüyodu sanırım boshayallersmile

bugün tartıldım tam 58 kilo geldim iki günde geri almışım yarım kilo vermiştim zaten :hulya:

cumaya kadar biraz insem iyi olcak aklinialirimsmile

Şimdilik 6 kişiyiz arkadaşlarınıza duyurun lütfen gelmek isteyenler cumaya kadar kilolarıyla birlikte bildirim yapsın lütfen buyrunnnnnnnnn

canım gunde 1 bardak sut ekle dıyetıne hem kabızlıgını onler hemde sut eklnene dıyetler daha saglıklı ve etkılı zayıflama saglıyomusss

Sabah kalktım
Bir dilim ekmek
Bir domates
Yarım salatalık
5 tane küçük şeker

Ara öğün
Bir kupa yeşil çay
3 tane tuzsuz galeta

Şimdilik bu kadar ama adet oldum biraz şişkinliğim iner hemen farketti iştahım azaldı. Bundan sonra rahat yemek yemeyi kontrol ederim.

sabah klasik kahvaltı 2 dilim ekmek peynir 4 zeytin domates kuşluk bir küçük muz biraz yoğurt öğlende haşlanmış nohutlu bol yağsız salata 2 dilim ekmek bir bardak ayran yiycem şimdilik böyle kızlar görüşürüz

herkese iyi akşamlar kimsecikler yok galiba...sengözlerimebaksanab

sabah:haşlanmış yumurta,2 küçük dilim ekmek,peynir ....

öğlen ir porsiyon et ,bir bardak ayran..

akşam :sadece bir kase çorba..
2 saat yürüyüş yaptım,bitki çayımı içtim,funda suyumu içtim ve bol su..

Sabah kahvaltıdan sonra öğlen haşlanmış patates ve havuç yedim
Arada kavun
Akşam bi kepçe barbunya yemeği ve 45dk yürüyüş
Şimdi bitki çayımı demliyorum az sonra içeceğim
Yatarkende bi bardak süt :içelim:
Huhuuu kızlar nerdesiniz

masallha canımm

ay ben burdayım ama hapsırmaktan gına geldı bana hastamı olyyom acaba

bende 1 saat yurudumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…