Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sabah bi saat bi güzel yürüdüm kocaman sıcak limonlu su içtim gelince otuz dakika titreşimli bel kemeride kullandım yesil çayımı içtim 2 dilim kepek ekmekli ahvaltımı ettim arada 1 elma yedim yarım saat daha yürüdüm öğlen 2 dilim ekmekle 1 kase corba içtim arada 2 avuç beyaz leblebi yedim aksamda 2 kaşık patates yemeği 2 kaşık makarna yedim şimdi gene 30 dk bel kemerimi kullanıyorum tabi bol suyumu ve 3 kezde funda suyumu içtimm

günaydın kızlarrrr bugün çok koşturmacalı bi gün beni bekliyo sanırım çok fazla bişey yiyemem kaydirigubbakcemile5 tabi buda benim işime gelir en yakın arkadasım sözleniyo bütün yükde benim üzerimdezemuszemus yarın kilo bildirimi yapacaz sanırım görüşürüz yarın öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

Kızlar günaydın hepinize :)

Kahvaltıda
1 dilim fesleğenli ekmek (domatesli - kaşarlı)
2 dilim domates, 1 dilim salatalık,1 tutam dereotu, 6-7 yeşil zeytin, 1 bardak yeşil çay.

Bende spor yapabilmek istiyorum ama vakit yok.. Sporsuzda nasıl gidecek onca kilo bilmiyorum ...

selam
ben de zayıflamak istiyorum. 24 yaşındayım. boyum 165 kilomsa 95. terzi kendi söküğünü dikemez ya, ben doktorum millete öyle yapma böyle yap demesi kolay da iş kendine gelince öyle olmuyor malesef. ben de çocukluğundan beri kilolu olanlardanım ama üniversitede iyice abarttım. üniversiteye başladığımda 75 kiloydum. 6 yılda 20 kilo alarak kendi rekorumu kırdım. daha önce bikaç kez diyet girişimim oldu. En ciddisi lise yıllarındaydı. 2 ayda 12 kilo vermiştim. Ama daha sonra herkesin artık adı gibi bildiği sonuç...
Siz belki ne kadar çok kilo verirsek o kadar iyi diye düşünüyorsunuz ama ben çok hızlı kilo vermek istemiyorum. Çok abartırsam halsiz kalırım, uzmanlık sınavına hazırlanan biri için hiç iyi olmaz. Ayrıca yaş kemale erdi :) hızlı kilo verirsem sarkmalardan korkuyorum. Benim için haftada 1 kilo ideal. Tabi ilk zamanlarda kolay haftada 1 kilo vermek ama aradan bikaç ay geçince o kadar kolay olacak mı bilmiyorum. Çok yükseklerde daha doğrusu çok alçaklarda gözüm yok :) şimdilik 80 kiloyu hedefliyorum. Nihai hedefimse 70 kilo olmak. Ben biraz da tombul olmayı seviyorum zaten :).
İşte benim durumum bu ve grubunuza katılmak istiyorum.

Arkadaşlar beni affedin ben gruptan ayrılmak istiyorum halen bir değişiklik yapmadım motive olamadım sizi üzmek istemiyorum

Arkadaşlar beni affedin ben gruptan ayrılmak istiyorum halen bir değişiklik yapmadım motive olamadım sizi üzmek istemiyorum

canım benım karar senın tabıkı ama motıve olmak ıcın tam yerındeydın

sorun nedır ıstersen bunu bulup cozelım herseyden onemlısı senın bıreysel mutlulugun takımda olup olmaman degıl

sımdık dıyetını bozan nedır bunu bı dusunup cozelım

gunaydın canım hımm sınav stresı ıle yemek yeme hım tıp dılınde duygusal yeme bozukluguu

canım ıstersen bızım takıma gel 1 takıma bızım takımdada hem ben hemde jnaz arkadasımda aynı duygusal yeme ataklarımız oluyo

hadı gel beklıyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38551-1-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-478.html

kızlarrr duruma el koyuyorumm tamam ok dıyete basladınız ama hanı takım ruhuu hanııı hırs hanı motıvasyon artırıcı paylasımlarrr

durun ben sızı gazlımm

sıze gorevler verıcem ve sızde gun ıcınde yapıcaksınızzz ok mıı pıncırlarr

ılk gorev .......... tadammm

profıl resmınızee olmak ıstedıgınız fızık de hos bı hatunun resmını koyunuzz vaz gectıgınız anlarda ona bakmanızı ıstıyorumm

gorev ıkı kocluk kuzuluk ılıskısı kurucaz koclar kuzuların kacmaklarından sorumlu olup kuzusunun kacamak cezasına ortak olecek cezalrınız tarafımızca verılecektır hemde buyuk bı zevklee
ayrıca dıger kuzu ve koclarda yıne arkadaslarına engel olamadıgı ve uyarmadıgı ıcın yıne cezaya tabıı tutulacaklarr

heheheheh 2 takımında despotuyum ulennn zayıflanacak yeryuzunde kı kapladıgımız hacım kucultucezz yag tulumu olarak ortalıkda benım takım arkdaslarımın dolasasını ıstemıyorumm

ayrıca cevrenızde tombulınsanlar varsa dıyet esnasında bu kısılerden uzak durun bırlıkte yemek yemeyınn daha cabuk yılmanıza sebep olur ayrıca sısmanlık bulasıcı bır hastalıktır bılımsel olarak kanıtlanmıstırrr

çok iyi fikir canım bana uyar..
zaten motivasyona çok ihtiyacım var...:gitme:
buraya geliyorum kimsecikler yok yazmıyorum bende zaten yazsamda havada kalıyor:umursamaz:

buraya geliyorum kimsecikler yok yazmıyorum bende zaten yazsamda havada kalıyor:umursamaz:

kız gorevı yerıne getır sen penguen gıbımı olmak ıstıyon :jeyyar::mymeka:sırnaşık şeysırnaşık şey

masallha canımm

ay ben burdayım ama hapsırmaktan gına geldı bana hastamı olyyom acaba

bende 1 saat yurudumm

aman bacım dikkat et kendine hasta olayım deme :1no2:

Harikasın tatlım maşallahhhh
Aynen devam :teytey:

Canım günde en az yarım saat yürüyüş yapabilirsen iyi olur yada evde olursan aç müziği oyna :dance:

Canım tabiki gruba katılabilirsin fakat makeup arkadaşımız birinci takımda daha iyi olabileceğini düşünmüş karar senin yine boshayallersmile
Anaam noluyo sana kıyamam canım inşallah kötü bişey yoktur :teselli:
Sen bilirsin canım her zaman bekleriz kararın değişirse burayız olumunekankayizsmile

Hacimimizi küçültelim bencede neden dünyada boşa yer kaplıyoz güzel bi yaklaşımdı kaydirigubbakcemile3

Bu durumda koç kim oluyoo ben mii eyvahedigeldismile
Ben varım zemusum balım bak gelen geliyo iştezemuszemus
kızlar günde bu topiğe en az beş mesaj yazcanız bu kuralda benden :1closedeyes: :kendinibişisananeziksmiley: bayanssulusmile

Ben sabah kahvaltımı yazayım
Yarım dilim kepekli ekmek(kızarmış) ve bi parça ufacık haşhaşlı ekmekten yedim ohaoldumsmile
Yanında yarım kk peynir,domates,5zeytin
Az şekerli çay
Üstüne de elma sirkeli suyumu içtim şimdi açıcam mezdekeyi dökicem göbecikleri :teytey: :sm_cool: :dance:

Kızlar yarın ilk bildirimimizi yapıcaz hazırlıklı olun :lepi:
Bu arada ben yüz gram vermişim bi günde :roflol:
Şimdi 57,9 çıktım sabah yüz gram verdim diye seviniyorum kaydirigubbakcemile3

Makeup canım şu kilo yüzdesi hesaplama falan varya onu bi anlatırmısın kusura bakma herşeyide sana soruyorum bilmiyorumkismile

Eğer bu işi çözersem takım kaptanlığını üstlenebilirim tabi kızlarda kabul ederse kaydirigubbakcemile5

kız senin boyun kaç ? hedef kilon 46 ohaoldumsmile

tamam cıcım ogretıcem yarın kılonuz baslangıc kılonuz olarak lıstelıcez baska bısey yapmıcaz lıste hazılrmasını aynen ogretırım sana bu aksam dan yaprız sızde persembeden bıldırım yapın cuma gunu sıkısmasınn ıslerr

kaptanlıgın hayırlı olsun o zman canım bı denede kaptan yardımcısı sectıkmı tatamdır sızın takım

ayrıca yenı kurallına bayıldımmm bende 5 kez yazarım artıkkaklinialirimsmileafelım kız kıvırdın sen bu ısıı:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…