Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yeni kuralımı beğenmene sevindim canım :kedi:
Hemen kıvırdım işi dimi kural falan sempatiksalakcinni :1ninca:
Evet bide yardımcı lazım tek başına yürümez bu işler
Hadi bi aday yokmu yardımcı için zemus ne dersin bu işe aklinialirimsmile

ben kendime güvenemiyorum canım yaparım derim sonra nete sık giremem olmaz ozamanda ..

Genelde boyun on kilo aşağısı iyi oluyo zaten kaydirigubbakcemile5

evet, 50 kilo olursam amaan çok zayıf ve çirkin olursun diyorlar ama yook 50 olmak istiyorum..
zaten insanlar siz zayıfladıkça amaan iyisin boşver diyeti ye keyfine bak..
zayıflayınca ayy çok iyi olmuşsun baya kilon vardı senin derler..-tatlicadiarzu-

ben kendime güvenemiyorum canım yaparım derim sonra nete sık giremem olmaz ozamanda ..

Tamam canım o zaman başka arkadaşlar varsa isteyen onlar yazsın gamyoncuiremsu
Kesinlikle katılıyorum canım
Bende böyleyken bile senin kilon mu var ne diyeti yapıyorsun diyenler oluyo sinir oluyorum her yerimden et fışkırıyo oysa -tatlicadiarzu-
Ama ablam annem falan kilo ver şimdiden böyleysen ilerde daha çok alırsın evlenince doğum yapınca falan vermek zor olur diyorlar bencede haklılar bayanssulusmile

Bende az önce 30dk mezdekede göbek attım belime yağ sürüp streç film yapmıştım fena terlemiş genelde göbeğe yükleniyorum göbeğim fazla olduğu için

kızlar cevrenıze kulaklarınızı tıkayın onlarla bırlıkte yemege oturdugunuzda kendı yemegınızı kendınız koyun tabagınızaa onların amanye canım bı dafadan bısey olmaz sozlerıne kulaklarınızı tıkayın bıldıgınızı okuyun asla teslım olmayınn sen guzelsın sozlerıne 1 dırhem et bın ayıp orter laflarınaaa

oramız buramız vıcık vıcıkkk ıstemıyom ben vucuduuu mutsusuzmm bu yuzden yıyerek dahada mutsuz oluyom kazancım yok gıbı fıkırler soyluyom hepkendımee

ay ama gercekten zayıfken hep gıyınır suslenır kendımı ızlerdım sımdı aynaya bakmak ıstemıyomm hayır bu ben degılımm gıtmelı kılolar kesınlıkle gıtmelıı ayyy acık uyucamm sımdı uykusuzum ve uykusuzlukta en buyuk kusurum yemek yemek ondan onlemımı alım acık

benim ailem duysa kızar uzakta onlar annem 2 çocuğun var düşer kalırsın biyerde aman kızım der hep..

----------
ohhh yakın olsak beraber oynasak hihi..Recep ivedik 3 teki kadınlar gibi düşünmesi bile komik :roflol:

bende senin gibi sürekli kendime kızar eliştiririm..sanki yiyince boyun bi karış uzucakmı aksine 1 karış yağ olcek diyorum daha neler neler söğlüyorum....:mymeka:

Çok haklısın canım aslında çevreye bakmıcaksın kendin nasıl olmak istiyosan öyle olmak için uğraşacaksın
Zayıf beğeniyorsan kendini çevren ne demiş umrunda olmamalı aynaya bakınca mutlu olup olmamak bizim elimizde boshayallersmile

En iyisi diyet yapmayıp dengeli beslenmek yani diyet yapıyorum diye bayılacak düşüp kalacak duruma gelmek tabiki doğru deil zemusum a.s

Bende beslenme psikolojisi diye bir kitap var gaza gelmek için onu okurum hep sürekli elimin altındadır.

Ordan kısa bir şey paylaşacağım sizimle önümde kitap duruyor yazıyorum hemen.

YAŞAMAK İÇİN

Ünlü bir hekime:
"Bir günde ne kadar yemek gerekir?" diye sormuşlar.
Cevap vermiş:
"Bir öğün yemek kafidir."
"Bu kadarı ne kadar kuvvet verir ki?"
"Bu kadarı seni sırtında taşır,bundan fazla olursa sen onu sırtında taşırsın."

Aslında çok güzel bir noktaya değinilmiş. Biz her öğünde dolu dolu yiyoruz. Kendi adıma konuşayım öyle yiyordum her öğünde doyduğuma hissetmek istiyordum. Oysa bir öğün bile doyduğunu hissedecek kadar yemek bigün bizi sırtında taşır.Bu bir öğünü günün belli saatlerine de bölebiliriz. Ama fazla yersek kilo aluyor biz sırtımızda taşıyoruz.Hamallıktan başka bişey yapmıyoruz yani. Diyette böyle olmalı bence yeteri kadar yenilmeli.Her öğün doyana kadar tıka basa yemek doğru değil. Az yemek aksine bizi daha sağlıklı yapar. Tabi bu azlık miktarı kişiye göre değişir. boshayallersmile

Ricepin komşuları gibi mezdeke oynasam ben tığ gibi kalırım valla :roflol:

bende herşeyden az yemeğe dikkat ediyorum canım..
aileler biraz evhamlı oluyo işte ...

bu sözü bende duymuştum gerçekten çok doğru ...
---
hastalığın başı çok yemektir..
çok yemek kalbi karartır ve insanı bencilleştirir açın halinden anlamaz..

bu sözüde çok beğenirim...
çok doğru ve gerçeği yüzümüze nasıl yansıtıyor..
şuan hastalıkların yüzde doksanı yemek yemekten, yani sağlıksız beslenmekten oluyor..
oysa az yiyince insan daha sakin anlayışlı ve dingin oluyor (vucud alışınca tabi)kendi adıma söğlüyorum ..

öğle yemeğinde yarım simit ve peynir yedim, yarısınıda ikindide ara öğün yaparak yerim....akşamda çorba salata ,yoğurt ,düşünüyorum ...

Çok haklısın canım vereliniortak

öğle yemeğinde yarım simit ve peynir yedim, yarısınıda ikindide ara öğün yaparak yerim....akşamda çorba salata ,yoğurt ,düşünüyorum ...

Güzel bi menü olmuş tatlım alkisalkisalkis

Hadi diğer kızlar nerdesiniz neler yapıyorsunuz anlatın yerimseniben

Walla canım ben harıl harıl çalışıyorum ama oturduğum yerden çalışıyorum ne yazık ki...
Sandalye ye çivilenmiş gibiyim sabahtan beri.

Yazıkdıklarınızla ilgili fikrime gelince;
Ben sıkı diyetlere şok zayıflamalara karşıyım. Şimdiye kadar her diyetten sonra 5 kilo vermişsem 8 kilo almışımdır. O yüzden yemek tarzımı değiştiriyorum yavaş yavaş. Bir şeyi alışkanlık yapmadan diğerine geçmiyorum. Böylelikle hem kalıcı zayıflamayı hemde normal diyetlerin yasakladığı herşeyden ölçüsünde yiyerek kısıtlamalardan kurtulmuş oluyorum yaklaşık 1 aydır bu şekilde besleniyorum ve 4 kilo verdim. Şimdilik herşeyi yiyorum ama abartmadan.
Önümde uzun bir kilo verme yolculuğu var yavaş yavaş ama emin adımlarla gitmeliyim ki hiç kilo veremediğim noktalarda dayanma gücüm ve elimde yeni kozlarım olsun.Bu kiloları nasıl aldıysam öyle yavaşş yavaşş vereceğim. Acelem yok yani.. Hayatıma diyet ve yasak kelimelerini sokmuyorum bunun yerine sağlıklı beslenme ve zararlı yiyecek kelimeleri daha doğru geliyor. Hem psikoljim hem ev halkı rahat ediyor bu şekilde :))

çok haklısın ,diyet kelimesini duyunca inan tüylerim ürperiyo artık. eyvahedigeldismile

masallah kızlarımaa aynen devam fıre vermek yokk gıdıcek kılolar gelecek fit hatunlar

inşallah yüzümüz kara çıkmaz..

bence herkes kilo alma mazisini anlatsın nasıl,neden ve nerde hata yaptığımızı hepimiz biliyoruz ama burayada yazalımki kulağımıza küpe olsun..
diyete bizi iten neden yani ne zaman kafamıza dank ettide aaaa kilo almışız dedik vs ..

bide herkes yaptığı beslemmede püf noktalarını yazsa bitki çayı vb nevarsa işte :hulya:..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…