Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah Öğün:
1 dilim ekmek
2 çorba kaşığı bal
1 domates
1 salatalık

Ara Öğün:
1 bardak yeşil çay
5 tuzsuz diyet galeta

Öğle yemeği:
1 dilim ekmek
4 kaşık pilav
5 kaşık yeşil fasülye

Ara Öğün:
2 dilim ekmek

Akşam yemeği:
3 kaşık patlıcan kızartması yoğurtlu (Çok kücük porsiyon )

1 saat filan yürüdüm bugün bakalım hayırlısı.

Ya arkadaşlar öğünlerim nasıl. Azaltamıyorum ben azalttığımı zaman açlık hissi hafif hadi o neysede baş ağrısı başlıyor kötü oluyorum nedense. Özellikle ekmek az olduğunda (

evet kızlar bende geldim nihayet bugünki menüm sabah:2 dilim ekmek 4 zeytin biraz peynir domates ara:bir elma birçay bardağı süt öğle:haşlanmış nohutlu bol sirkeli yağsız salata bir bardak ayran 2 dil ekmek ara.bir elma ve çay bardağı süt akşam:bir kepçe çorba salatabir bardak ayran ara: bir meyve süt yada ayran......kızlar bu benim diyetisyenimin listesi böyle uyguluyorum 4 gün oldu 15 gün sonra kontrolüm var bakalım bu sefer sizlerinde desteğiyle olucak kızlar ben inanıyorum kendime kurban bayramına kadar hedef koydum inş. 8 yada 9 kilo vermek istiyorum diyetisyen verirsin dedi ya bakalım

Ya arkadaşlar öğünlerim nasıl. Azaltamıyorum ben azalttığımı zaman açlık hissi hafif hadi o neysede baş ağrısı başlıyor kötü oluyorum nedense. Özellikle ekmek az olduğunda (
Canım aslında pilav yediğinde ekmek yemesen daha iyi olur ekmek yerine iki kaşık pilav yiyebilirsin
Ara öğünde ekmek yerine meyve veya leblebi gibi şeyler yersen daha iyi olur diye düşünüyorum.
Pilavı bir öğünde iki yemek kaşığından fazla yemek diyetisyenler tarafından önerilmiyor
Canım şimdilik iyi gibi görünüyor aynen devam

Ben k-flakesden sonra arada kavun ve kızılcık yedim
Akşam yemeğimde köfteli patlıcan yemeği yedim yanında ayran içtim
Ekmek yemedim yani

Az sonra teflon tavada dibine az yağ yapıcam yapışmamas için arkadaşım var mısır patlatıcam az bişey çala ondan yerim

Akşam yemeği öncesi 40dk yürüyüş yaptım

2 çorba kaşığı bal çok fazla bence canım özellikle sabah sabah çok ağır. kan şekerin çok fazla çıkar ve çok çabuk acıkırsın ..ayrıca fazladan kalori alırsın..balı azalt onun yerine bir öğününe ekmek ekle daha zinde olursun ...
tabii gene sen bilirsin canım ...haa birde kızartmayı öğlen yesen daha iyi olur
öğle vakti vucudun en kızgın yani en iyi çaılıştığı zamandır aklında bulunsun.yerimseniben.

bende kurbana kadar bi 10 kilo vermek istiyorum..:gitme:
hep salatamı yiyyosun yoksa her gün değişiyomu canım listen..

ya bende meyva yiyemiyorum sevmem pek kırk yılda bi onunda eşimin zoruyla ..
yesem fena olmaz ama huy yiyemiyorum..
bide canım hangi meyvayı yersen ye yanında mutlaka protein al yani peynir ,süt yoğurt gibi hem kaslarına faydalı hemde kan şekeri kana daha geç karışıyo ve mide kazıntısı açlık oluşmuyo aklında bulunsun..a.s.

Bal orda iki çorba kaşığı yazdım ama daha azda olabilir sadece cay kaşığının ucuyla alıp bir dilim ekmekle yiyorum. Ekmek düşkünlüğüm var maalesef. Bir de acıkırda doymazsam cok kötü bir baş ağrısı yerleşiyor o yüzden biraz tedbirli davranıyorum neden oluyor bilmiyorum.

Değerli bilgin için teşekkür ederim canım demek meyve yanında protein alınacak teşekkürlerolumunekankayizsmile

Canlar günaydın hepinize...
Bu sabah ilk bildirimi ben yapayım. Bu sabah tartıda hiç hoş olmayan bir sonuçla karşılaştım. 500 gr almışım 74,5 olmuşum. Serviste işe gelene kadar neden dolayı almış olabilirim diye düşündüm ve sanırım buldum.
Hergün düzenli olarak yaptığım bir hata var. Bütün gün iş yerinde yediğme içtiğime dikkat etmeme rağmen akşam eve gidince geciken yemek saati nedeniyle çok acıkmam ve akşam 20:30- 21:00 gibi ucu kaçan akşam yemekleri bana 1 kilo ya mal oldu yani hem veremedim hemde üzerine 500 gr almış oldum.
Akşamları yemek yemesem diyorum ama mümkün görünmüyor. Evde annemin baskısı yüzünden yemek yememek gibi bir şansım yok. Emziriyorsun yemezsen nasıl süt olcak bilmem ne diye bir başlıyor bana birşeyler yedirene kadarda susmuyor. Akşamları ne yapsam da hem annemin gönlü olsa hemde ben akşam yemeklerini bu kadar geç saatte yeyip bu kadar yüklenmesem bu öğüne...
Ama işte yemekleri de o yapıyor. Akşam sadece çorba ve salata yesem diyorum. Ama işte yemek yemiyorum diye yapmıyor ne çorba ne salata salatayı.. Kendim de yaptım yapıyorum diyene kadar saat oluyor 9. O saatten sonra yediklerim aynen bana kalıyor..
Ay bıktım walla, Oğlum nerdeyse yaşına gircek ama ben hala doğumdan çıktığım kilodayım nerdeyse (

günaydın.... ozaman ilk bildirimi ben yapim hemen : 1kg vermişim ...75-74= 1 kg.

verdiğin kilo/olduğun kilo* 100
1/74*100=1.35

zemus (75/74/1/%1.35)

sanırm böyleydi .. bu gün biraz aklım karısık ..hayırlı olsun bu hafta ilk kilo bildirimizin..
yardıma ihtiyacınız olursa 4. takıma yazmanız yeterli..

canım yanlıs hatırlamısım

geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo = çıkan fark / geçen haftaki kilo * 100
75 - 74 = 1 / 75 * 100 = 1,33

kilo veren herkesi tebrik ediyorumm

canım seni çok iyi anlıyorum, ben de doğum yapalı nerdeyse 2 sene olacak doğum kilolarım üstümde, daha doğrusu bir önceki hamileliğimden de duruyor, yani 2 çocuk 14 kilo hediye etti bana, 5 kilosunu verdim kaldı 9 kilo, Canım bence annen ne pişirdiyse yeee, amaa çook yavaş yeeee, annen de çok yediğini zanneder sempatiksalakcinni , tabağında boşalt, veya kendine küçük bir tabak al porsiyonlarını küçült, sonaaa annene akşam yemek yediğinde çok rahatsız olduğunu gece yatamadığını söle, gece uyuyyamayınca da çok yorulup yıprandığını sölee,daha hafif şeyler pişirmesi için yönlendir, benim anneme kalsa fidan gibiyim benn, diyette olduğumu bilse birsürü laf eder, yani çaktırmayacan tatlımm :kedi:, kararlar almayınca kilolar da gitmiyo be canımm, hadi bakalım emziriyon zaten, birazkısıtlamayla haftada 500 gr çok rahat verirsin :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…