- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #11.721
Canım aslında pilav yediğinde ekmek yemesen daha iyi olur ekmek yerine iki kaşık pilav yiyebilirsinYa arkadaşlar öğünlerim nasıl. Azaltamıyorum ben azalttığımı zaman açlık hissi hafif hadi o neysede baş ağrısı başlıyor kötü oluyorum nedense. Özellikle ekmek az olduğunda(
Canım şimdilik iyi gibi görünüyor aynen devamevet kızlar bende geldim nihayet bugünki menüm sabah:2 dilim ekmek 4 zeytin biraz peynir domates ara:bir elma birçay bardağı süt öğle:haşlanmış nohutlu bol sirkeli yağsız salata bir bardak ayran 2 dil ekmek ara.bir elma ve çay bardağı süt akşam:bir kepçe çorba salatabir bardak ayran ara: bir meyve süt yada ayran......kızlar bu benim diyetisyenimin listesi böyle uyguluyorum 4 gün oldu 15 gün sonra kontrolüm var bakalım bu sefer sizlerinde desteğiyle olucak kızlar ben inanıyorum kendime kurban bayramına kadar hedef koydum inş. 8 yada 9 kilo vermek istiyorum diyetisyen verirsin dedi ya bakalım
Ya arkadaşlar öğünlerim nasıl. Azaltamıyorum ben azalttığımı zaman açlık hissi hafif hadi o neysede baş ağrısı başlıyor kötü oluyorum nedense. Özellikle ekmek az olduğunda(
evet kızlar bende geldim nihayet bugünki menüm sabah:2 dilim ekmek 4 zeytin biraz peynir domates ara:bir elma birçay bardağı süt öğle:haşlanmış nohutlu bol sirkeli yağsız salata bir bardak ayran 2 dil ekmek ara.bir elma ve çay bardağı süt akşam:bir kepçe çorba salatabir bardak ayran ara: bir meyve süt yada ayran......kızlar bu benim diyetisyenimin listesi böyle uyguluyorum 4 gün oldu 15 gün sonra kontrolüm var bakalım bu sefer sizlerinde desteğiyle olucak kızlar ben inanıyorum kendime kurban bayramına kadar hedef koydum inş. 8 yada 9 kilo vermek istiyorum diyetisyen verirsin dedi ya bakalım
Canım aslında pilav yediğinde ekmek yemesen daha iyi olur ekmek yerine iki kaşık pilav yiyebilirsin
Ara öğünde ekmek yerine meyve veya leblebi gibi şeyler yersen daha iyi olur diye düşünüyorum.
Pilavı bir öğünde iki yemek kaşığından fazla yemek diyetisyenler tarafından önerilmiyor
Canım şimdilik iyi gibi görünüyor aynen devam
Ben k-flakesden sonra arada kavun ve kızılcık yedim
Akşam yemeğimde köfteli patlıcan yemeği yedim yanında ayran içtim
Ekmek yemedim yani
Az sonra teflon tavada dibine az yağ yapıcam yapışmamas için arkadaşım var mısır patlatıcam az bişey çala ondan yerim
Akşam yemeği öncesi 40dk yürüyüş yaptım
Değerli bilgin için teşekkür ederim canım demek meyve yanında protein alınacak teşekkürlerolumunekankayizsmileya bende meyva yiyemiyorum sevmem pek kırk yılda bi onunda eşimin zoruyla ..
yesem fena olmaz ama huy yiyemiyorum..
bide canım hangi meyvayı yersen ye yanında mutlaka protein al yani peynir ,süt yoğurt gibi hem kaslarına faydalı hemde kan şekeri kana daha geç karışıyo ve mide kazıntısı açlık oluşmuyo aklında bulunsun..a.s.
günaydın kızlarrrr
bugün ilk bildirim gününüz
sizden iyi sonuçlar bekliyoruz opuyorumnanaktan
günaydın.... ozaman ilk bildirimi ben yapim hemen : 1kg vermişim ...75-74= 1 kg.
canım yanlıs hatırlamısım
geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo = çıkan fark / geçen haftaki kilo * 100
75 - 74 = 1 / 75 * 100 = 1,33
kilo veren herkesi tebrik ediyorumm
Canlar günaydın hepinize...
Bu sabah ilk bildirimi ben yapayım. Bu sabah tartıda hiç hoş olmayan bir sonuçla karşılaştım. 500 gr almışım 74,5 olmuşum. Serviste işe gelene kadar neden dolayı almış olabilirim diye düşündüm ve sanırım buldum.
Hergün düzenli olarak yaptığım bir hata var. Bütün gün iş yerinde yediğme içtiğime dikkat etmeme rağmen akşam eve gidince geciken yemek saati nedeniyle çok acıkmam ve akşam 20:30- 21:00 gibi ucu kaçan akşam yemekleri bana 1 kilo ya mal oldu yani hem veremedim hemde üzerine 500 gr almış oldum.
Akşamları yemek yemesem diyorum ama mümkün görünmüyor. Evde annemin baskısı yüzünden yemek yememek gibi bir şansım yok. Emziriyorsun yemezsen nasıl süt olcak bilmem ne diye bir başlıyor bana birşeyler yedirene kadarda susmuyor. Akşamları ne yapsam da hem annemin gönlü olsa hemde ben akşam yemeklerini bu kadar geç saatte yeyip bu kadar yüklenmesem bu öğüne...
Ama işte yemekleri de o yapıyor. Akşam sadece çorba ve salata yesem diyorum. Ama işte yemek yemiyorum diye yapmıyor ne çorba ne salata salatayı.. Kendim de yaptım yapıyorum diyene kadar saat oluyor 9. O saatten sonra yediklerim aynen bana kalıyor..
Ay bıktım walla, Oğlum nerdeyse yaşına gircek ama ben hala doğumdan çıktığım kilodayım nerdeyse(
günaydın.... ozaman ilk bildirimi ben yapim hemen : 1kg vermişim ...75-74= 1 kg.
tebrik ederimm canımm, ha gayret olumunekankayizsmile, bak haftaya yakalarım senin kilonu sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?