Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tamam doğrusunu matahari yapmış cumadan cumaya kilo bildirimi oluyor pazartesi açıldı burası ilk bildirim haftaya

Ben bugün sabah tartıldım 62.2 ydi tam. Bu benim tam kilom aç karnına tartıldım. 62.2 ile artık baslasın diyetim.

hım bu hafta denemedemiyiz şimdi ..
neyse önümüzdeki maçlara bakalım...guclubacismile

önce takıma bi kaç kişi daha bulalım az gibiyiz sanki..
öğleye kadar kk fink attım bulamadım kimse ...senağlama

bende kurbana kadar bi 10 kilo vermek istiyorum..:gitme:
hep salatamı yiyyosun yoksa her gün değişiyomu canım listen..

hayır canım hep salata değil ama benim bu aralar tembelliğim üstümde sulu yemekte canım istemiyo o yüzden salata yadim aslında 2 köfte büyüklüğünde et yada kuru baklagil yemeği bir tabak ama ben nohutlu bol salata yedim bu hafta. bide arkadaşlar ben pazartesi başladım diyete pazartsi tartılıcam kilo bildirimide o zaman yapsam olmazmı?

kızlarrrrrrrrrr ben geldim ancak geldim kusura bakmayın dün baya bi karısıkdı sabah kahvaltımı sıkı ettim ama hatırlamıyom ne yedim gece 10a kadar ağzıma bişi girmedi haliiyle 1 dilim pastayla 1 dilim börek hopppppp benim midede gece bugünde gec kalktım üstelik çok yağmur var yürüyüş hak getire ama yarınnn aynen devam hiççç b ozmuyorum çokkk güsel kilo verip herkesi tekrar şaşırtıcam AFET-İ DEVRAN OLUCAMguclubacismile

aranızda en kilolu benim yani olsun 3 tane kızım var benim onlardan hediye kaldılar ama bu sefer göndericem onları kararlıyım kızlar akşama çorba 2 dilim ekmek salata bir bardak ayranla bitirdim 2 saat sonra meyve ve bir çay bardağı süt.......bugünlük bu kadar kızlar yarın görüşürüz inş. herkese iyi akşamlarrrrr

Kızlar günaydın ben akşamları nete giremiyorum dün ki menümü yazayım size..

Sabah kahvaltıda 2 kaşık menemen, 2 dilim domates,1 dilim salatalık,dereotu,2 dilim kepek ekmeği,yeşil çay.
Ara öğün: 5 ad. altınbaşak kepekli büsküvi, rezene çayı
Öğlen;1 kase çorba, 1 tavuk şinitzel,2 kaşık pilav,1kase yağsız salata üzerine 2 kaşık haşlanmış nohut.
Ara öğün; 1 şeftali
Akşam üzeri; 5 ad. altınbaşak kepekli büsküvi,yarım elma.
Akşam ; 1 kase çorba,4 kaşık kurufasulye yemeği,2 kaşık pilav,büyük kase salata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…