Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

güğnaydın kızlar yürüyüş yapamadım ben bugün yağmur yağıyodu sabah neyse bel kemeriyle bölgesel incelmeye devam hihoyyyt

Merhaba kızlar dün arkadaşımdaydım öğlen dışardaydım anlıcanız ne bulduysam yedim mecbur
Bugünde adet oldum sabah bi dilim ekmek yumurta,haşlanmış patates yedim
Öğlen tarhana çorbası ile biraz makarna
Şimdi haşlanmış mısır ve çeyrek elma yedim
Regl olduğum için canım acayip çikolata çekiyor az önce uyuyordum rüyamda gördüm kalkınca biraz yedim valla
Dayanamıyorum şuan yememek için kendimi zor tutuyorum eyvahedigeldismile

ya bende azaltamadım bir türlü. Şu an kilolarım gözüme çok görünüyor.
Sabah öğün:
Bir dilim ekmek
8 zeytin
İnce dilim peynir
Öğlen:
Bir porsiyon pilav
6 kaşık nohut yemeği ( Sadece tanelerinden yiyorum suyundan yemem)

Ara:
Hazır küçük kek

canım bende hastalanmak üzereyim canım hiç durmadan bişey yemek istiyo hırsımı meyvadan alıyorummm sürekli elimde meyva arada form mısır patlağı falanda yedim ama hala bişi yiyesim var saat 7 gibi yürümeye gitcem nolur biri bana dur desinnnnnnnnlmaz:
yemek yimiyimmmmmmmmklava:

Aynen canım delircem bende duramıyorum az önce bi popkek bi paket cips yedim mafoldumben

Bugün böyleyim ama yarın göstercem ben kendime sıkı yönetime başlıyorum tekrardan guclubacismile

Bi saat yürüdüm geldim bende

Bu regl beni mahvediyo canım herşeyi yemek istiyo :gitme:

Az sonra balık yicem akşam yemeğinde hiç olmazsa ekmek falan yemiyorum diyo bi ses içimden bide yeseydin diyorum bende :mymeka:

Yarın çeki düzen vermem gerek kendime iki gündür sapıttım valla lmaz:

Sende meyveyle falan bastırmaya çalış şu tatlı duygusunu canım ama idare edemezsen azcık bişeyler ye bak benim gibi yersen pişman olursun sonraa mafoldumben

ahh bu adet dönemleri ve yeme krizleri..
benim bazen iştahsız geçer sürekli midem bulanır,bazende iştahım acyip açılırdelikafadulden
sofrada sanki bana yemek kalmıcak gibi gözüm aç olurki sormayın..:mymeka:
benimde az kaldı adet olmama bakalım zorlanıcammı..guclubacismile
2 gündür belim ve midem acayip ağrıyo bugün yataktan zor kalktım ..
ağrıdan ne uyuyabildim ne ayağa kalkabildim..:2:

sabahleyin ,bir haşlanmış yumurta ,bir ince dilim peynir,iki ince dilim ekmek,5-6 zytin..
öğlen yiyemedim canım istemedi hiç..
akşam ,bir kase bol dereotlu cacık yaptım kendime,bir kase çorba ve bir dilim ekmek yedim.. 1 saat yürüdüm..

yahu ben hastalansam düğün bayram edicem kaç gündür ağrı sislik okadar dikkat ediyorum yürüyorum karnım davul gibi şiş sanki 100 kg oldum valla bi ufak kase sütlacı devirdim 1 bardakda kola tam dayaklık oldum neyseki 1 saat yürüdüm yok nekadar istesede canım yarın yemek yok sabah erken kalkıp yürüyüp bel kemerim limonlu suyum aynen devammmm gitcek bu kilolar 40 beden pantolonlarım beni bekliyo içine girmek içinn

talı krizine giren var galiba okumayımda ayaklarımın yönünü hiç yapmadığım şey olan gece kaçamaklarına muftağa döndürmeyim

Zemuscum bende iki gün diyet yapmadığım için regl dolayısıyla yediğim tatlılardan cipslerden dolayı bugün 58,2 kiloyu gördüm
Ama bugünden itibaren tekrar diyete başlıyorum
Hastalık öncesi şişlikler ve tatlı krizleri genellikle kadınların yaşadığı şey ne yazıkki :gitme:
kızlar naber kaç kişioldunuz listede
Canım sayısını bilmiyorum ama cuma günü liste yapmıştım ona bakar yazarım şimdi
talı krizine giren var galiba okumayımda ayaklarımın yönünü hiç yapmadığım şey olan gece kaçamaklarına muftağa döndürmeyim
Aman aman yasakkelime

Adette bitmek üzere ama üzerimde hala şişkinlik var. Balon gibi şişmişim sanki.

Adetin bitince geçer tatlım bazen benimde adet sonuna kadar sürüyor.

Sabah kahvaltım

-Kepekli ekmekten yağsız yaptığım tost(Kızlar aklınızda bulunsun belki bilenler vardır tost yaparken yağ kullanmamak için yağlı kağıtı tost makinesinin arasına ikiye katlanmış biçimde yerleştirin arasına tostunuzu öylece koyun çok güzel oluyo hem makina batmıyor.)
- 5adet zeytin
-Salatalık,domates,marul

Arada bişey yemedi şimdi sebzeli çorba yapıyorum öğle yemeğimde onu yicem kepekli ekmek belki yerim biraz yanında yada salata yapıp yerim ayranmı içsem yoksa bi türlü karar veremedim sırnaşık şey

Sonra annemle yürüyüşe çıkcaz bakalım ne kadar yürürüz belli deil gelince yazarım onu da boshayallersmile

kızlar hala hastalanamadım ama yürüyüş sıcak limonluy su ve diyete deval artık hastalansamda karnım düzmdüz olsa

Bide beni düşün karnım hiç dümdüz olmuyo göbeğim çok fenaa :gitme:

Bugün öğle yemeğimde yediklerim

Sebze çorbası
Salata sositososito

Aman bugün daha iyi gibi gidiyo tatlı krizim yok Allah'a şükürrr :Saruboceq:

Dün ilk gün olunca sapıttım ama bugün daha iyiyim vee kontrollüyüm kaydirigubbakcemile5

herkese iyi akşamlar .....
bende 1 hafta erken adet oldum..acayip sinir var üzerimde...delikafadulden

bugün yediklerim...
sabah:az menemen ,2 küçük dilim çavdar ekmeği,peynir ,2 zeytin...

öğlen : 1 simit,az peynir....

akşam :bi küçük kase çorba,5-6 kaşık makarna,cacık.........

1 saatten fazla yürüyüş yaptım....zemuszemus
yürürken vitrinlerede bakıtm şu kıyafeti alıcam yok bunu alıcam diye diye ,daha çok gayrete gelip hızlı hızlı yürüdüm...guclubacismile

yürürken ve etrafa bakarken şunları geçirdim içimden ..
yanımdan geçen zayıflara, az kaldı bende böğle salına salına,istediğimi giyip gezicem.
benim kilomda veya daha fazla kilolu olanlara,siz halinizden memnunmusunuz bilmem ama ben artık yeteeeeer dedim ben böle kalmak istemiyorum..
yılanın derisinden sıyrılır gibi bende kilolarımdan kurtulucam dedim ..:roflol:

ve bu sayede canım tatlı istediğ halde dondurma bile alıp yemedim..lmaz:

kız imzandaki herifler ne güzel oynii..sabah görünce baya güldüm...

zayıflamak için öle oynasakmı ne etsek..kaydirigubbakcemile3
Heriflerden şevk alıp oynamak için koydum zaten onu ben sempatiksalakcinni :teytey:
kızlar aksam yemeği olarak sadece salata yedim üzerine biraz haslanmıs tavuk koyarak gayetr iyiyim ahh ahh bide hastalansam

Hepimiz aynı zamanlarda hastalancaz herhalde dün ben hastalandım bugün zemus yarında sen olursan sırayla olcak bu ay

Kızlar az önce çayla birlikte üç tane bisküvi yedim sırf tatlı isteğim için bide çaya şeker katmadım sütlü şekerle içtim anam napim normalde neler yerdim de buda bi diyet sayılır benim için hasta halimle çok tatlı yimedim bugün yanee

Şimdi bol su içiyorum

Ayrıca öğlenle akşam arası yediklerimi yazmayı unutmuşum
Leblebi ve kavun yedim ohaoldumsmile

Heyy diğer kızlar nerdesiniz

matahari ağzından bal damlıyo canım sabah kalktığımda hastalandığımı görsem varya göbek atacam sevinçten 10 gün oldu gelmedi evli olsam hamileyim dicemde :ecrin_bebek:yanından ile geçmiyo sanırım erkek arkadasımla ettiğimiz kavgaların gerginliği hala üzerimde o gelene kadarda gergin kalıcam galiba off offf bende bolbol su içiyorum aralarda sırf meyve yiyorummm tatlı ihtiyacım değilde su sisliğim bi gecse rahatlıcam ramazan davulu gibiyimdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…