- Konu Sahibi Handandandan
-
- #11.761
Merhaba kızlar dün arkadaşımdaydım öğlen dışardaydım anlıcanız ne bulduysam yedim mecbur
Bugünde adet oldum sabah bi dilim ekmek yumurta,haşlanmış patates yedim
Öğlen tarhana çorbası ile biraz makarna
Şimdi haşlanmış mısır ve çeyrek elma yedim
Regl olduğum için canım acayip çikolata çekiyor az önce uyuyordum rüyamda gördüm kalkınca biraz yedim valla
Dayanamıyorum şuan yememek için kendimi zor tutuyorum eyvahedigeldismile
canım bende hastalanmak üzereyim canım hiç durmadan bişey yemek istiyo hırsımı meyvadan alıyorummm sürekli elimde meyva arada form mısır patlağı falanda yedim ama hala bişi yiyesim var saat 7 gibi yürümeye gitcem nolur biri bana dur desinnnnnnnnlmaz:
yemek yimiyimmmmmmmmklava:
Aynen canım delircem bende duramıyorum az önce bi popkek bi paket cips yedim mafoldumben
Bugün böyleyim ama yarın göstercem ben kendime sıkı yönetime başlıyorum tekrardan guclubacismile
Bi saat yürüdüm geldim bende
Bu regl beni mahvediyo canım herşeyi yemek istiyo :gitme:
Az sonra balık yicem akşam yemeğinde hiç olmazsa ekmek falan yemiyorum diyo bi ses içimden bide yeseydin diyorum bende :mymeka:
Yarın çeki düzen vermem gerek kendime iki gündür sapıttım vallalmaz:
Sende meyveyle falan bastırmaya çalış şu tatlı duygusunu canım ama idare edemezsen azcık bişeyler ye bak benim gibi yersen pişman olursun sonraa mafoldumben
Zemuscum bende iki gün diyet yapmadığım için regl dolayısıyla yediğim tatlılardan cipslerden dolayı bugün 58,2 kiloyu gördümahh bu adet dönemleri ve yeme krizleri..
benim bazen iştahsız geçer sürekli midem bulanır,bazende iştahım acyip açılırdelikafadulden
sofrada sanki bana yemek kalmıcak gibi gözüm aç olurki sormayın..:mymeka:
benimde az kaldı adet olmama bakalım zorlanıcammı..guclubacismile
2 gündür belim ve midem acayip ağrıyo bugün yataktan zor kalktım ..
ağrıdan ne uyuyabildim ne ayağa kalkabildim..:2:
sabahleyin ,bir haşlanmış yumurta ,bir ince dilim peynir,iki ince dilim ekmek,5-6 zytin..
öğlen yiyemedim canım istemedi hiç..
akşam ,bir kase bol dereotlu cacık yaptım kendime,bir kase çorba ve bir dilim ekmek yedim.. 1 saat yürüdüm..
Hastalık öncesi şişlikler ve tatlı krizleri genellikle kadınların yaşadığı şey ne yazıkki :gitme:yahu ben hastalansam düğün bayram edicem kaç gündür ağrı sislik okadar dikkat ediyorum yürüyorum karnım davul gibi şiş sanki 100 kg oldum valla bi ufak kase sütlacı devirdim 1 bardakda kola tam dayaklık oldum neyseki 1 saat yürüdüm yok nekadar istesede canım yarın yemek yok sabah erken kalkıp yürüyüp bel kemerim limonlu suyum aynen devammmm gitcek bu kilolar 40 beden pantolonlarım beni bekliyo içine girmek içinn
Canım sayısını bilmiyorum ama cuma günü liste yapmıştım ona bakar yazarım şimdikızlar naber kaç kişioldunuz listede
Aman aman yasakkelimetalı krizine giren var galiba okumayımda ayaklarımın yönünü hiç yapmadığım şey olan gece kaçamaklarına muftağa döndürmeyim
Adette bitmek üzere ama üzerimde hala şişkinlik var. Balon gibi şişmişim sanki.
kızlar hala hastalanamadım ama yürüyüş sıcak limonluy su ve diyete deval artık hastalansamda karnım düzmdüz olsa
Evettt bi saat yürüyüş sonrası akşam yemeğim şöyle
Sebze çorbası
Börülce yemeği
Salata
Heyy nerdesiniz kızçelerr
Heriflerden şevk alıp oynamak için koydum zaten onu ben sempatiksalakcinni :teytey:kız imzandaki herifler ne güzel oynii..sabah görünce baya güldüm...
zayıflamak için öle oynasakmı ne etsek..kaydirigubbakcemile3
kızlar aksam yemeği olarak sadece salata yedim üzerine biraz haslanmıs tavuk koyarak gayetr iyiyim ahh ahh bide hastalansam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?