- Konu Sahibi Handandandan
-
- #11.781
matahari ağzından bal damlıyo canım sabah kalktığımda hastalandığımı görsem varya göbek atacam sevinçten 10 gün oldu gelmedi evli olsam hamileyim dicemde :ecrin_bebek:yanından ile geçmiyo sanırım erkek arkadasımla ettiğimiz kavgaların gerginliği hala üzerimde o gelene kadarda gergin kalıcam galiba off offf bende bolbol su içiyorum aralarda sırf meyve yiyorummm tatlı ihtiyacım değilde su sisliğim bi gecse rahatlıcam ramazan davulu gibiyimdelikafadulden
canım diyet yaparkende adet düzeni bozulabiliyor unutma .bak ben 7 gün önce oldum.
zaten geri geri gelir adetim ama bu sfer fazla geri geldi..
stres tabiki çok büyük etken ..bi kaç ay önce dr. gittim ilaçla adet olmuştum..
sebebte stres ..
yeşil çay ,mısır püskülü,kiraz sapı felan varsa çay yap iç adet söktürür ve gerginliğini alır...
bu gidişle bende ilaçla hastalancam sadece bugün bitki çayıda var ondanda alıcam bakalım inşallah düzelirim
bu arada bi saat yürüdüm şimdide bel kemerimi taktım hem titreyip hem limonlu sıcak su içiyorum kahvaltı olarakda k flakes yicem diyet sütlüüü:sm_cool:
Tatlım moralini sakın bozma bende regl dolayısıyla bi kaç gün abartılı şekilde yedim yememem gereken ne varsa yedim...Günaydın hatunlar;
Dün malum pazardı benim düzenim yine alt üst oluverdi..
Sabah diyemiycem o nedenle kahvaltı da olmuyor yani saat 1 de yemek yedim artık siz ne derseniz..
1 yumurta, accık patates kızartması, bol maydanoz ve dere otu, domates- salatalık, accık peynir.. 1 dilim kepek ekmeği ,,,,(accık dediklerimi normalde yememem gerektiği için çatalın ucuyla tadına baktım.
Akşam üzeri dışarı çıktık saat 17,30-18:00 gibi sahile gittik guya yürüyüş yapacaktık. Yağmur yağınca kendimizi Burger king te bulduk. Yürüyüş yapamadığım gibi birde menü yedim (Allahım çok utanıyorum )
Eve gelincede 1 Ice tea içtim..
Sabah tartıya çıkasım gelmedi... Cumaya kadarda çıkmak istemiyorumm..
Bu sabahta mantarlı omlet yaptım iki yumurtadan küçük lavaş ekmeği ile kahvaltı yaptım, 1 bardak yeşil çay içtim.
Bugün eski düzenimi kurmam lazım...
funda suyunu kullanıyorumzaten canım zayıflamak için aldım ama karısık bi bitrki çayı varmıs aktarda forumda cok metini duydum onu almaya gitcem birazdsan ahh ahh kurtulabilsek bi şu kilolardannn
Günaydın kızlarrr
Güne güzel başlamışsınız kaydirigubbakcemile5
Ben bu sabah tartıda 57,3 kiloyu gördüm çok mutluyum bi haftadır gördüğüm en az kilo yani :teytey:
Dün 58,2 görünce çok korkmuştum sanırım şişlikti bendeki ve geçti
Bugün sabah kahvaltımda kepekli ekmeğimden yaptığım tost,annem yumurta haşlamış doğramış bir iki parça aldım.
Domatesle salatalık yedim
Bi tane zeytin yedim az şekerli çayımdan içtim bayanssulusmile
Şimdi bitki çayımı hazırlıcam ben karışık yapıyorum zemusumun dediği mısır püskülü kiraz sapı yeşil çay ve fundadan da katıyorum içine
4 bardaklık falan oluyo içinde bi çay kaşığı bal katıyorum bazen öyle içiyorum :içelim:
Şimdi bide göbecik atasım var adetken nasıl olcak bilmiyorum yürüyüş yapıpmı gelsem bilmiyorumkismile
Merhaba Kızlar,
ben derya aranıza yeni katılacağım inş,
71,6 kiloyum malesef boyum 155.
İnşalllah sizinle birlikte 52-54 kilo arasına kadar düsmek istiyorum bakıyroum bayağı hos sohbet burası inş. bende sohbetlerinize katılmaya çalısacağım.
Sabah ne yedim çok yedim açıkçası bir dilim krem peynirli ekmek yedim yanında 2 zeytin bir normal parça peynir. birde kasarlı pide vardı büyük büyük 3 dilim ondan yedim.
2 bardak rezene içtm simdi de nane limon ıhlamur içiyorum.
Merhaba Kızlar,
ben derya aranıza yeni katılacağım inş,
71,6 kiloyum malesef boyum 155.
İnşalllah sizinle birlikte 52-54 kilo arasına kadar düsmek istiyorum bakıyroum bayağı hos sohbet burası inş. bende sohbetlerinize katılmaya çalısacağım.
Sabah ne yedim çok yedim açıkçası bir dilim krem peynirli ekmek yedim yanında 2 zeytin bir normal parça peynir. birde kasarlı pide vardı büyük büyük 3 dilim ondan yedim.
2 bardak rezene içtm simdi de nane limon ıhlamur içiyorum.
9. TAKIM BAŞLANGIÇ KİLOSU BİLDİRİMİ
maviask 62,2
zemus 74
cancum 65
bucakmagduru 81
mataharı 58
asl35 82
innuk 74,5
ya kızlar bu titreşimli kemerler gerçekten işe yarıyomu?
Bende bir göbek var akıllara zarar...
büyüklüğünü geçtim öyle bir sarkık ki sezeryan dikişini çok rahattlıkla kapatıyor. Göbek deliğim aşağıdan biri çekiyormuş gibi görünüyor...
Bu kemerlerden kullanan bacılarım gerçekten sıkılaştırıyormu onu sormak istiyorum. incelmesinden geçtim zaten benim göbüşün sonu ameliyat ama en azından şu görünümü biraz iyileştirirse bile yeter bana...
9. TAKIM BAŞLANGIÇ KİLOSU BİLDİRİMİ
maviask 62,2
zemus 74
cancum 65
bucakmagduru 81
mataharı 58
asl35 82
innuk 74,5[/OUOTE]
kırmızı ile yazdığım kısımları siliyorsunuz ve isminizin yanına kilonuzu ve sonucu yazıp yayınlıyorsunuz
canım ben kullanmadım ama elinde bu aletten olanları gördüm faydası olsa bellrinden çıkarmazlar ...tabiki etkisi vardır vucudu uyarır ama sırf onla göbek gitmez...
mantıklı düşünmek gerekirsen oturduğun yerden nasıl gidebilirki..
yürüyüş yap tüm vucudun çalışır ... haraketle ve kilo verdikçe göreceksin göbeğin inecek..
birde funda suyu al o bence çok fayda ediyo ...
umarım dediklerime alınmassın ben düşüncemi ve çevremden gözlemlediğimi söğledim..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?