Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım diyet yaparkende adet düzeni bozulabiliyor unutma .bak ben 7 gün önce oldum.
zaten geri geri gelir adetim ama bu sfer fazla geri geldi..
stres tabiki çok büyük etken ..bi kaç ay önce dr. gittim ilaçla adet olmuştum..
sebebte stres ..

yeşil çay ,mısır püskülü,kiraz sapı felan varsa çay yap iç adet söktürür ve gerginliğini alır...

bu gidişle bende ilaçla hastalancam sadece bugün bitki çayıda var ondanda alıcam bakalım inşallah düzelirim
bu arada bi saat yürüdüm şimdide bel kemerimi taktım hem titreyip hem limonlu sıcak su içiyorum kahvaltı olarakda k flakes yicem diyet sütlüüü:sm_cool:

günaydın çıtır kızlar... olumunekankayizsmile

bir yumurta,peynir,zeytin, 2 küçük dilim çavdar ekmee yiyerek kahvaltımı yaptımhihoyyyt...

oh oh ne güzel yürüyüşünü yapmışın ..hihoyyytafiyet olsun canım..olumunekankayizsmile
eğer bitki çayı alıcaksan tavsiyem,kiraz sapı,mısır püskülü,yeşil çay,avokado yaprağı ayrıca funda suyu aktarlarda satılıyo ..inan çok etkili şişlikler iniyo özellikle funda suyu sabah akşam çok az içiyorsun adetliyken rahatlatır en önemlisi diyete çok büyük destek ..
ben diyete başlamadan önce bazen bu çay aklıma geldikçede funda suyu içtim. hiç dikkat etmediğim halde vucudum inceldi toparlandım...

funda suyunu kullanıyorumzaten canım zayıflamak için aldım ama karısık bi bitrki çayı varmıs aktarda forumda cok metini duydum onu almaya gitcem birazdsan ahh ahh kurtulabilsek bi şu kilolardannn

Günaydın kızlarrr

Güne güzel başlamışsınız kaydirigubbakcemile5

Ben bu sabah tartıda 57,3 kiloyu gördüm çok mutluyum bi haftadır gördüğüm en az kilo yani :teytey:

Dün 58,2 görünce çok korkmuştum sanırım şişlikti bendeki ve geçti

Bugün sabah kahvaltımda kepekli ekmeğimden yaptığım tost,annem yumurta haşlamış doğramış bir iki parça aldım.
Domatesle salatalık yedim
Bi tane zeytin yedim az şekerli çayımdan içtim bayanssulusmile

Şimdi bitki çayımı hazırlıcam ben karışık yapıyorum zemusumun dediği mısır püskülü kiraz sapı yeşil çay ve fundadan da katıyorum içine

4 bardaklık falan oluyo içinde bi çay kaşığı bal katıyorum bazen öyle içiyorum :içelim:

Şimdi bide göbecik atasım var adetken nasıl olcak bilmiyorum yürüyüş yapıpmı gelsem bilmiyorumkismile

Günaydın hatunlar;
Dün malum pazardı benim düzenim yine alt üst oluverdi..
Sabah diyemiycem o nedenle kahvaltı da olmuyor yani saat 1 de yemek yedim artık siz ne derseniz..
1 yumurta, accık patates kızartması, bol maydanoz ve dere otu, domates- salatalık, accık peynir.. 1 dilim kepek ekmeği ,,,,(accık dediklerimi normalde yememem gerektiği için çatalın ucuyla tadına baktım.
Akşam üzeri dışarı çıktık saat 17,30-18:00 gibi sahile gittik guya yürüyüş yapacaktık. Yağmur yağınca kendimizi Burger king te bulduk. Yürüyüş yapamadığım gibi birde menü yedim (Allahım çok utanıyorum )
Eve gelincede 1 Ice tea içtim..
Sabah tartıya çıkasım gelmedi... Cumaya kadarda çıkmak istemiyorumm..
Bu sabahta mantarlı omlet yaptım iki yumurtadan küçük lavaş ekmeği ile kahvaltı yaptım, 1 bardak yeşil çay içtim.
Bugün eski düzenimi kurmam lazım...

Tatlım moralini sakın bozma bende regl dolayısıyla bi kaç gün abartılı şekilde yedim yememem gereken ne varsa yedim...

Ama dün tekrardan düzene soktum yediklerimi yürüyüşte yaptım ve bu hafta tartıda gördüğüm en az kiloyu gördüm sabah.

Yani kaçamakta yapsak utanmak sıkılmak yok son gaz diyete devam

Merhaba Kızlar,

ben derya aranıza yeni katılacağım inş,

71,6 kiloyum malesef boyum 155.

İnşalllah sizinle birlikte 52-54 kilo arasına kadar düsmek istiyorum bakıyroum bayağı hos sohbet burası inş. bende sohbetlerinize katılmaya çalısacağım.

Sabah ne yedim çok yedim açıkçası bir dilim krem peynirli ekmek yedim yanında 2 zeytin bir normal parça peynir. birde kasarlı pide vardı büyük büyük 3 dilim ondan yedim.

2 bardak rezene içtm simdi de nane limon ıhlamur içiyorum.

senin adına çok sevindim canım zırt pıt tarılmak iyi değil aslında ben sabah ilk iş tartılıyorum sürekli...
hedef kilona çok az kaldı 2 aya kalmaz kurtulursun bence ...:teselli:
kendimi okadar hafif ve incelmiş hissediyorumki sanırsın 60 kiloyum..kaydirigubbakcemile3
göbeğim can smitlerim koybaldu ice,bacaklarım inceldi..
birde sütyen numarısı 90 çıkmıştım ,dün eski sütyenimi takım dedim 85 numara baya rahat oldu ..herlde 50 kg olunca sütyen takmak zorunda kalmıcam..:roflol:

ya kızlar bu titreşimli kemerler gerçekten işe yarıyomu?
Bende bir göbek var akıllara zarar...
büyüklüğünü geçtim öyle bir sarkık ki sezeryan dikişini çok rahattlıkla kapatıyor. Göbek deliğim aşağıdan biri çekiyormuş gibi görünüyor...
Bu kemerlerden kullanan bacılarım gerçekten sıkılaştırıyormu onu sormak istiyorum. incelmesinden geçtim zaten benim göbüşün sonu ameliyat ama en azından şu görünümü biraz iyileştirirse bile yeter bana...

Hoşgeldin Deryacım aramıza..

Sabah kahvaltın bayaa bi sağlam olmuş.. afiyet olsun..biraz biraz azaltırsın zamanla..
Daha yolun başındayız ne de olsa.

hoşgeldin canım aramıza a.s...inşallah çıtır olup bitirirsin bu işi..
üzülmek ,pes etmek yok...guclubacismile
eğer istersen azimli olursan çok daha kolay devam edersin bu senin elinde..yerimseniben

canım ben kullanmadım ama elinde bu aletten olanları gördüm faydası olsa bellrinden çıkarmazlar ...tabiki etkisi vardır vucudu uyarır ama sırf onla göbek gitmez...
mantıklı düşünmek gerekirsen oturduğun yerden nasıl gidebilirki..
yürüyüş yap tüm vucudun çalışır ... haraketle ve kilo verdikçe göreceksin göbeğin inecek..
birde funda suyu al o bence çok fayda ediyo ...
umarım dediklerime alınmassın ben düşüncemi ve çevremden gözlemlediğimi söğledim..a.s.

Tabiki bende sırf onunla göbek eritilebileceğine inanmıyorum benim derdim göbeğin erinmesinden çok sarkıklığının gitmesi..
Yani en azından biraz daha iyi görünmesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…